duminică, iunie 13, 2021

Inovatie

Stai conectat la noutatile din domeniu !

Cea mai interesantă idee de cadouri o găsești la Tricouri-misto.ro

Cadouri tricouri-misto.ro își propun întotdeauna să realizeze tricourile personalizate pe care le facă să le imprime în valoare de banii pe care îi cheltuiți pe ele și de aceea produsele lor sunt de înaltă calitate și se deosebesc întotdeauna de restul. De altfel, le permite clienților să descrie cum vor să facă tricourile personalizate; de exemplu: trimiterea de mesaje de dragoste, pace și armonie sau furnizarea pe scurt a informațiilor de contact ale afacerii de start.

Cum pui baza unei forțe de muncă hibridă de succes

Începând de anul trecut întreaga lume si organizarea tuturor evenimentelor indiferent de natura lor s-au schimbat. Având în vedere evenimentele din anul trecut, este greu de imaginat un moment în care existau companii care nici măcar nu ar lua în considerare lăsarea angajaților să lucreze de la distanță. Sigur, au existat câteva firme îndepărtate. Dar majoritatea companiilor își scufundaseră degetele de la picioare doar în munca la distanță înainte de 2020, permițând ca unii sau toți angajații lor să lucreze în afara biroului doar ocazional.

Pericole ascunse ale muncii la distantă pe termen lung (despre care nu se vorbește încă)

Cu toții trecem prin perioada mult cunoscută de telemuncă încă de ceva timp. Haideți sa vedem si să înțelegem astăzi ce pericole ascunse poate avea aceasta muncă de acasă pe termen lung. Ok, unii ne-am atașat de telemuncă si considerăm că așa am scăpat de munca de la distanță, nu? Tehnic, da.

Analiza economica a mmWave 5G evidentiaza beneficiile potentiale

Astazi va propun sa intram in lumea 5G. Pentru cei care urmăresc îndeaproape evoluțiile pieței 5G, una dintre cele mai dezbătute probleme înconjoară beneficiile și provocările serviciului extrem de rapid, dar cu acoperire limitată,dar cu o viteza extraordinara. posibil cu semnalele radio bazate pe valuri milimetrice (mmWave).

Cele mai tari 5 tehnologii bancare în 2021

Haideți sa vedem astăzi care sunt considerate de către profesioniști a fi tehnologiile cu adevărat „fierbinți” din domeniul bancar. Tehnologiile cu adevărat „fierbinți” din domeniul bancar sunt cele în care instituțiile financiare investesc, nu neapărat cele despre care vorbesc experții.
- Advertisment -

Most Read