luni, aprilie 19, 2021
Acasă Life Style

Life Style

Stai conectat la noutatile din domeniu !

Consumul de alcool după efectuarea unui vaccin Covid. Avem voie? Ce trebuie să știm?

Din ce în ce mai multe doze de vaccin Covid sunt făcute în întreaga lume in fiecare zi, lucru care cu siguranță pe unii dintre noi ii bucură, alții sunt mai sceptici in ceea ce privește vaccinul. Dar cu toate acestea, sunt diverse de care nu am fost informați cum ar trebuie sa procedăm înainte sau după obținerea vaccinului, ca de exemplu consumul de alcool. Avem voie sau nu să consumăm alcool înainte de vaccin sau după? Dacă da, pentru ce perioadă?

Modalități de a-ți găsi motivația și a-ți menține scopul în timp ce lucrezi de acasă

u existat recent o serie de comentarii despre modul în care munca de acasă a erodat sănătatea mintală, angajamentul, echilibrul dintre viața profesională și viața personală și multe altele ale angajaților. Și, deși există unele adevăruri în aceste relatări, iar unii oameni au suferit emoțional, realitatea este mai complicată. Faptul este că există foarte mulți angajați care nu numai că au supraviețuit, dar au prosperat, în timp ce lucrau de acasă.

Activități sportive pentru copii. Descoperă cele mai bune sporturi pentru cei mici!

Sportul foarte important pentru dezvoltarea copiilor. Activându-i la o vârstă fragedă, veți ajuta să deschideți calea către obiceiuri sănătoase de-a lungul vieții lor. În afară de distracție, sportul îi învață pe copii importanța muncii în echipă - și dacă fac parte dintr-o echipă – vor învăța ce însemnă să lupte alături de coechipieri.

Atlas de călătorie. Lecția de tango în Buenos Aires, Argentina

Argentina este locul de naștere al tango-ului argentinian , un stil de dans pasionat și romantic. Este dansul care aduce aproape multe cupluri, dar și faimă frumoasei destinații. Buenos Aires este cu siguranță locul de naștere al acestui dans. Pe fiecare bulevard și în teatre, la fiecare colț de stradă sau în piețele centrale ori cartierele mărginașe se vor întâlni cupluri dansând tango. Tangoul a fost interpretat în cabarete, restaurante și cluburi de dans din oraș.

Ce culori se poartă vara aceasta?

De la galben la albastru deschis, nuanțele sezonului sunt pline de optimism. Culorile anului au fost alese ca fiind două nuanțe contrastante, alese pentru a exprima forța și speranța pentru anul pe care l-am trăit și cel care urmează vara aceasta. Ideea designerilor este de a oferi în această perioadă dificilă un plus de optimism, speranță și pozitivitate oferindu-ne un mic ajutor pentru a ne reînnoi și reinventa. O femeie elegantă iubește întotdeauna să arate bine, să fie în trend, așa că vrea să exploreze ce tendințe va avea moda, încălțămintea potrivită, genți de mână noi, manichiura colorată și machiajul potrivit pentru orice moment al zilei.

Descoperă modalități secrete prin care o carte îți poate schimba viața

Trăim de câțiva ani într-o lume a spectatorilor, nu a cititorilor, ceea ce ne face să pierdem mult din cunoștințele din sutele de cărți pe care le-am putea citi. Sunt multe articole pe teme diverse. De la spune-mi zece cărți bune, ce carte ți-a plăcut cel mai mult, spune-mi o carte bună pe care merită să o citesc.

De ce multe vinuri sunt atât de scumpe? Ce le face speciale ?

Haideți sa descoperim împreuna astăzi motivul pentru care alegem vinul corect si scump atunci când ieșim la cină fie cu persoana iubită, fie cu prietenii, fie cu partenerii de afaceri sau cu oricine altcineva. Știați că piața mondială de vinuri si băuturi spirtoase de lux a fost evaluată la 970 miliarde de dolari în 2019 și se anticipează că va ajunge la 1.411 miliarde de dolari până în 2027.

Bugatti Pur Sport, performantă șocantă! Cea mai rapidă mașină din producție!

Astăzi vom vorbi despre o performanță revoltătoare! O performanță la care cu toții tânjim si ne întindem gâtul pe stradă cum se spune, pe care foarte puțini din noi reușesc sa o obțină si mai ales să o conducă! Ați ghicit despre ce vreau să vă povestesc in acest articol? DA! Este adevărat, este chiar cea mai rapidă mașină din producție, Bugatti Pur Sport! Si cu toții știm ca atunci când pronunțăm cuvântul Bugatti, gândul ne duce la alta lume față de ceea ce suntem noi obișnuiți, ceea ce face aceste mașini sa fie atât de speciale.

Cum să transformați cea mai mare luptă într-o sursă de inspirație

Cu toții ne aflăm parcă intr-o ceată continuă de aproape un an de zile, nu mai știm încotro ne îndreptăm, în ce anume să ne încredem, cum sa continuă lupta in condițiile actuale. Dacă te lupți în acest moment sau pur și simplu te afli după un sezon de provocare, să știi că nu ești singur.

Află cele mai bune sfaturi pentru a vă aduce visele amânate pe drumul cel bun

Haideți sa aflăm împreună astăzi care sunt cele mai bune sfaturi pentru a readuce la viață visele pe care le-ați avut mereu dar le-ați amânat din diverse motive. Deși suntem acum in primul trimestru din 2021, s-ar putea să vă aflați în continuare șocați sau neîncrezători prin toate răsucirile neașteptate ale anului trecut.
- Advertisment -

Most Read