vineri, septembrie 22, 2023
AcasăBusinessPiata afacerilor

Piata afacerilor

Stai conectat la noutatile din domeniu !

Tot ce trebuie să știți despre amanetul auto!

Împrumuturile de amanet auto pot fi o modalitate eficientă de a obține bani rapid. Împrumuturile de amanet auto sau împrumuturile pentru titlul de mașină...

Cum apelezi la un serviciu de rent a car fara costuri in plus?

Atunci cand se inchiriaza un autovehicul, clientii cred ca vor avea ca si cheltuiala doar costul de rent a car. Din pacate, povestea are...

Motive pentru care cumpărarea unei companii este mai bună decât un start-up. Afaceri de vânzare

Mulți oameni visează să înceapă o afacere și să fie antreprenor. Din păcate, este greu să rămâi profitabil și multe companii noi eșuează. În loc să-și joace banii câștigați cu greu la un startup, unii proprietari de afaceri aspiranți cumpără o afacere deja de succes sau deschid o franciză. Achiziționarea unei afaceri stabilite este mai puțin riscantă, deoarece s-a dovedit a fi profitabilă. Cumpărarea și vânzarea de afaceri este un pas foarte responsabil. Procesul în sine este destul de complicat datorită prezenței multor capcane.

Care sunt motivele pentru care apelăm la un avocat pentru a ne apăra cazul?

Deși nu orice situație juridică necesită angajarea unui avocat, există situații certe în care veți dori să solicitați consiliere. În aceste situații, experiența unui avocat calificat va contribui mult la cazul dumneavoastră. De la strategie la asistență, un avocat cu experiență în tratarea cazurilor precum al tău va fi un atu valoros pe măsură ce treci peste problemele juridice.

Certificarea ISO 22000, despre proces, importanță și avantaje

În ziua de astăzi oamenii sunt din ce în mai îngrijorați de alimentele pe care aceștia le consumă, sursa și procesul prin care acestea trec până să ajungă pe masa lor. Există un standard internațional care este destinat să fie utilizat în industria alimentară denumit ISO 22000.

De ce cumpărăm francize? Motive pentru care o afacere cu franciză a devenit importantă astăzi

Oportunitățile de franciză îi ajută pe oameni să dețină o afacere și să dea startul. Pentru cei care doresc să testeze apele francizei sau...

Cum ne putem alege un job profitabil cu program flexibil ?

Haideti sa vorbim despre cum ne putem cladi cariera dorita si cum ne putem alege un job profitabil. Pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa ne gandim in primul rand la ceea ce ne dorim sa facem si apoi sa implementam o strategie pentru a ne atinge scopul.

Avantajele de a lucra cu un broker de asigurare pentru tine si afacerea ta

Sunt convinsa ca macar o data in viata ai fost pus/pusa in fata faptului de a alege cu cine sa-ti faci o asigurare, fie ea pentru casa, birou, masini, telefon, etc.. Si atunci ai ales in functie de acoperiri, pret (calitate-pret), ce am considerat ca este bine si ni se potriveste ca persoana fizica.

InAfaceri.ro – Moduri in care antreprenorii se pot dezvolta si pot creste in vremuri dificile!

Business. Folosim acest cuvant foarte des, fie ca este vorba de business la termen general sau ca este vorba de propria afacere, sau discutam de un plan de afacere, despre un model de business, despre cele mai reusite afaceri.
- Advertisment -

Most Read

error: Content is protected !!