miercuri, octombrie 27, 2021
AcasăBusinessMotive pentru care cumpărarea unei companii este mai bună decât un start-up....

Motive pentru care cumpărarea unei companii este mai bună decât un start-up. Afaceri de vânzare

Mulți oameni visează să înceapă o afacere și să fie antreprenor. Din păcate, este greu să rămâi profitabil și multe companii noi eșuează. În loc să-și joace banii câștigați cu greu la un startup, unii proprietari de afaceri aspiranți cumpără o afacere deja de succes sau deschid o franciză. Achiziționarea unei afaceri stabilite este mai puțin riscantă, deoarece s-a dovedit a fi profitabilă. Cumpărarea și vânzarea de afaceri este un pas foarte responsabil. Procesul în sine este destul de complicat datorită prezenței multor capcane. Dar procedura va merge rapid și ușor dacă ne contactați. Faceți primul pas către o afacere de succes – înregistrați-vă pe site-ul nostru web. Este absolut gratuit! Plasăm doar oferte actuale și verificate. De asemenea, este demn de remarcat faptul că compania lucrează exclusiv cu cumpărătorii interesați. Combinarea acestor două componente crește succesul și eficiența muncii de multe ori.

Unde găsești afaceri de vânzare?

Nu toți antreprenorii trebuie să înceapă o afacere de la zero. Cumpărarea unei companii vă poate oferi un avans în lucruri precum recunoașterea mărcii și operațiuni. Deci, unde gasesti afaceri de vanzare dacă sunteți interesat să mergeți pe acest traseu? Haideți să vedem acum avantajele de a cumpăra o afacere deja existentă pe piață.

afaceri de vanzare

Produsul sau serviciul este deja testat pe piață

Când cumpărați o afacere existentă, veți avea deja o idee bună despre cât de bine a reacționat piața la produsele sau serviciile oferite. De exemplu, dacă cumpărați un restaurant stabilit care este deja un loc popular, veți ști că clienții locali se bucură de mâncare. Datorită acestui fapt, puteți fi destul de încrezător că acești patroni vor continua să viziteze unitatea. Din această cauză, este important să vă efectuați diligența; știind că produsul sau serviciul este bine primit ar trebui să joace un rol în decizia finală. Dacă căutați companii pentru vânzare, luați în considerare dacă sunt sau nu deja o afacere de succes.

Veți reduce semnificativ timpul de pornire

Nu numai că produsele sau serviciile dintr-o afacere existentă sunt deja testate pe piață, dar veți fi și în poziția de a începe să vindeți rapid. De exemplu, dacă începeți de la zero și doriți să deschideți un magazin cu amănuntul, va trebui să cumpărați inventar, să găsiți furnizori, să angajați angajați și să găsiți o locație înainte de a vă deschide ușile pentru clienți. În comparație, multe dintre următoarele sarcini vor fi deja stabilite la cumpărarea unei afaceri existente. Membrii personalului vor fi deja instruiți. Vor exista relații preexistente cu furnizorii. Vor fi stabilite protocoale și proceduri. Va exista o bază de cunoștințe semnificativă pe care să se bazeze. Când cumpărați o afacere, proprietarul anterior va fi făcut deja o mare parte din munca dvs.. Totuși, multe sarcini vor fi deja îndeplinite pentru dvs., în calitate de cumpărător de afaceri, permițându-vă să vă concentrați asupra îmbunătățirii aspectelor afacerii dvs..

Brandul este deja stabilit

Mărcile sunt vitale pentru stabilirea și extinderea bazei de clienți și a prezenței pe piață. Lansarea unui nou brand într-o piață aglomerată nu este o sarcină ușoară, deoarece proprietarii de afaceri existenți vor avea deja un avantaj față de dvs. Mulți antreprenori se luptă să-și dezvolte brandurile și să atragă atenția asupra produselor sau serviciilor lor, mai ales în faza de pornire. Cu toate acestea, în timp, marca afacerii dvs. ar trebui să capete impuls. Cu toate acestea, dacă cumpărați o afacere consacrată, veți moșteni adesea marca și cota de piață, ceea ce vă poate economisi timp și bani considerabili.

cumpara afaceri

Este mai ușor să asigurați finanțarea afacerii

Este adesea mai ușor să obțineți fond de rulment suplimentar, în special finanțarea tradițională, pentru a cumpăra o afacere existentă. Dacă aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o afacere, poate fi mai ușor decât să obțineți un împrumut pentru inițiativa dumneavoastră. În plus, este posibil ca procesul de solicitare să nu fie la fel de intens, deoarece creditorul poate revizui finanțele companiei existente. De exemplu, un creditor de fond de rulment va putea examina veniturile, profiturile și alte situații financiare pentru a determina viabilitatea afacerii dvs. Acest lucru poate reduce riscurile pentru creditori și, dacă afacerea existentă este sănătoasă, va crește probabilitatea ca aceștia să vă ofere un împrumut pentru întreprinderi mici.

Acces la baza existentă deja de clienți a companiei

Întrucât această afacere a funcționat deja, ar trebui să existe o bază de clienți existentă care să efectueze în continuare achiziții în proprietatea dvs. În calitate de proprietar de start-up, poate fi greu să răspândești vestea despre noua ta afacere, deci poate fi benefic să cumperi o afacere despre care oamenii știu.

Venituri din prima zi

Majoritatea start-up-urilor trec printr-o fază inițială atunci când nu generează un venit – pentru unii, acest lucru poate dura trei ani sau mai mult. În această perioadă, poate fi necesar să se achite bani pentru spațiile în sine, echipamente și instalare, stoc și materiale inițiale, corpuri de iluminat și accesorii, taxe legale și profesionale, licență, uniforme … lista continuă. Fără finanțare sau un venit alternativ, această etapă poate fi dificilă pentru noii proprietari de afaceri și este ușor de demotivat.

afaceri de vanzare

Concentrare pe dezvoltarea afacerii

Cu un start-up, un antreprenor trebuie să-și direcționeze toată energia pentru a dezvolta afacerea, ceea ce poate consuma timp și poate fi epuizant. În schimb, preluarea unei afaceri stabilite înseamnă că sunteți liber să vă concentrați asupra anumitor părți ale companiei care necesită cea mai mare atenție, contribuind la creșterea întreprinderii în ansamblu. Venituri de reintrodus în afaceri. Cu un start-up, lipsa de finanțare pentru a face ceea ce vrei cu adevărat cu afacerea poate fi frustrantă. Se consumă bani în cumpărarea resurselor necesare pentru a pune lucrurile în funcțiune, iar visele sunt lăsate pe marginea drumului. Cu un venit constant dintr-o afacere stabilită, aveți mai multă libertate în modul în care alegeți să reinvestiți acești bani.

afaceri

Avantajul de a avea angajații deja instruiți

Așa cum este nevoie de timp pentru a construi o rețea de furnizori și alte contacte, este nevoie și de timp pentru a construi și a forma o echipă de angajați. Acești oameni sunt deja la locul lor într-o afacere existentă. Acest lucru poate face mai ușoară implementarea strategiilor de creștere și dezvoltare. De asemenea, înseamnă că există o echipă instruită care poate menține lucrurile în funcțiune dacă doriți să vă luați liber.

Îți asumi un risc mai mic

În mod evident, există un risc financiar mai mic pentru creditorii implicați în cumpărarea unei noi afaceri și este, de asemenea, o opțiune mai sigură pentru potențialul proprietar de afacere. Cu condiția ca afacerea să funcționeze în mod rezonabil, ar trebui să continue să o facă. În schimb, începerea unei noi afaceri este un salt în necunoscut în ceea ce privește securitatea financiară. De asemenea, prin cumpărarea unei afaceri de pe piață mai veche, vine la pachet si cu mai mult timp câștigat. Înființarea unei noi afaceri poate deveni adesea consumatoare. Cu atât de multe de făcut, este ușor să permiteți companiei să vă preia complet viața. Cei care nu au o cantitate uriașă de pasiune și energie pentru afacere pot constata că încep să se supere acestui lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2,017FaniÎmi place
- Parteneri ce sustin Skinit.ro -web design itexclusiv.ro

Ultimele comentarii ale cititorilor nostri:

error: Content is protected !!