duminică, iunie 13, 2021
AcasăDivertisment

Divertisment

Stai conectat la noutatile din domeniu !

Vara la grătar. Tot ce trebuie să stiți despre un grătar și cum să faceți achiziția corectă!

ezonul de gătit în aer liber este în plină desfășurare. Și, dacă sunteți pe piață pentru un nou grătar, există multe opțiuni bune. Dacă nu ați mai făcut niciodată grătar și nu știți ce fel de bucătar în aer liber doriți să fiți, răspunsul la câteva întrebări ar trebui să vă ajute să vă dați seama. Acest lucru a fost mult mai ușor, dar pe măsură ce tot mai mulți oameni fac grătare, există mai multe opțiuni de grill-uri mai bune și o inovație excelentă care poate face să pară copleșitor și o decizie cu adevărat mare.

Atlas de călătorie. Lecția de tango în Buenos Aires, Argentina

Argentina este locul de naștere al tango-ului argentinian , un stil de dans pasionat și romantic. Este dansul care aduce aproape multe cupluri, dar și faimă frumoasei destinații. Buenos Aires este cu siguranță locul de naștere al acestui dans. Pe fiecare bulevard și în teatre, la fiecare colț de stradă sau în piețele centrale ori cartierele mărginașe se vor întâlni cupluri dansând tango. Tangoul a fost interpretat în cabarete, restaurante și cluburi de dans din oraș.

Vom pleca într-o vacanță în vara 2021? Mergi în vacanță, și ții doctorul departe!

Unde nu intră soarele pe geam, intră doctorul pe ușa. Dar în anul 2021, sincer, nimeni nu își dorește să intre de fapt nici un doctor. Nici pe ușă, nici pe geam. Dar fiecare dintre noi dorește, cu siguranță, să călătorească. Să plece departe de griji, probleme, să se relaxeze, să-și încarce bateriile, să schimbe peisajul și să se întoarcă cu un alt vibe si motivație pentru a continua lupta de zi cu zi.

Răsfățați-vă într-o vacanță într-o stațiune în cer! Cele mai interesante hoteluri din lume

Haideți sa descoperim împreună astăzi cele mai interesante vacanțe la înălțime.Hotelul emblematic și reperul din Londra tocmai s-au redeschis cu ceva special planificat, nu...

Faceți o scufundare profundă în cel mai inovator submarin cu barca cu motor din lume

Astazi pasim intr-o lume a spectacolului. Haideti sa descoperim impreuna cel mai impresionant si cel mai inovator submarin cu barca cu motor din intreaga lume. A eticheta Victa ca submarin ar fi inexact. Ea este deodată o barcă cu motor și o navă subterană care poate face tranziția între cele două în doar 120 de secunde.

Top 10 cei mai bogati oameni din lume in 2020 si hobby-urile acestora

Cei mai bogați oameni de pe Pământ s-a dovenit bineintels in 2020 ca nu sunt chiar imuni la coronavirus, chiar daca multi am avut aceasta impresie.

Care este primul Șef sub acoperire, din 09 februarie, la PRO TV!

Manageri de top intră în propria companie, sub o altă identitate și merg să lucreze cot la cot cu proprii angajați.

Smiley și Pavel Bartoș au adus talentul în platoul lui Măruță!

Astăzi, Smiley și Pavel Bartoș și-au făcut încălzirea pentru premiera #unusiunu a sezonului 11 Românii au talent și au acceptat provocarea lui Cătălin de a prezenta alături de el!

Ce vedete internaţionale vor urca sâmbătă pe scena Te cunosc de undeva ?

Cel de-al 16-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, începe sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu una dintre cele mai îndrăznețe distribuții a artiștilor care vor trăi magia transformărilor.

Cel mai iubit reality din Romania – “Survivor România”

Jocul de recompensă al săptămânii disputat aseară la „Survivor România” a ținut în fața micilor ecrane, la Kanal D, milioane de fani ai celui mai iubit reality din România.
- Advertisment -

Most Read