miercuri, octombrie 27, 2021
AcasăTehnologieDiverse IndustriiEchipamente esențiale de bucătărie pentru restaurante: lista de verificare finală

Echipamente esențiale de bucătărie pentru restaurante: lista de verificare finală

Deschideți un restaurant nou? Există un milion de lucruri de gândit și niciun restaurant nu va funcționa exact în același mod. O parte crucială constă în realizarea unei liste de echipamente de bucătărie pentru restaurante care să reflecte nevoile afacerii dvs. Echipamentul unui restaurant vă asigură că echipa dvs. poate pregăti, găti, coace, spăla și, în general, să execute aspectele culinare ale restaurantului, zi de zi. Această listă de echipamente de bucătărie de restaurant conține principalele tipuri de echipamente de restaurant de care va trebui să conduceți o bucătărie comercială. Această listă include detalii despre următoarele articole esențiale din bucătăria restaurantului.

Masini si utilaje pentru industria alimentara, echipamente restaurant

Așadar haideți să vedem masini si utilaje pentru industria alimentara, echipamente restaurant. Cuptoare: cuptoare cu convecție, cuptoare combinate, cuptoare pentru pizza, cuptoare transportoare. Gama și ventilația. Gaze de gaz, gamele electrice, ventilare. Procesoare de alimente. Procesoare cu bol de lot, procesoare alimentare continue pentru furaje. Tocătoare de bivolă. Mixere Malaxoare manuale. Baterii de blat. Malaxoare de podea. Feliatoare. Ghișeele de preparare a alimentelor și tăieturile. Congelatoare și frigidere. Echipamente de siguranță. Rafturi de depozitare și rafturi. Consumabile pentru bucătărie pentru restaurante. Servingware Containere de depozitare. Chiuvete: chiuvete de compartiment, chiuvete de bar, chiuvete de eliminare, chiuvete de spălat mâinile, mop chiuvete, chiuvete portabile. Sistem de afișare a bucătăriei. Sistemul punctului de vânzare (POS). Mese cu aburi. Echipamente de spălat. Pietre pentru ascuțit. Cuptor cu microunde. Aparate de făcut gheața. Grătar cu gaz sau electric.

stylehoreca.ro

Lista de echipamente!

Lista de echipamente pentru restaurant este o piesă crucială în planificarea noii dvs. întreprinderi și vă va ajuta să construiți secțiunea de cheltuieli a planului dvs. de afaceri pentru restaurant. Lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra echipamente de bucătărie pentru restaurante Restaurantele au nevoie de multe echipamente pentru a funcționa. Când furnizați bucătăria restaurantului dvs., veți avea de-a face cu o listă extinsă de echipamente pentru bucătăria restaurantului. Există multe de făcut, dar nu vă grăbiți să cumpărați echipamente de restaurant prea repede. Luați ceva timp pentru a lua în considerare ceea ce aveți nevoie pentru spațiul dvs. și tipul restaurantului, ce vă puteți permite și de la cine doriți să îl cumpărați.

echipamente bucatarie restaurant

Atunci când cumpărați echipamente de bucătărie de restaurant, căutați articole de înaltă calitate, care vor rezista utilizării constante de-a lungul anilor. Asigurați-vă că articolele de echipament de bucătărie pe care le alegeți au sens pentru aspectul bucătăriei dvs. și pentru fluxul pe care îl aveți în vedere pentru gătitul propriu-zis. Înainte de a merge să cumpărați orice haideți să vedem cele mai importante tipsuri pe care ar trebui să le iei in considerare înainte de a investi banii într-o astfel de afacere din domeniul Horeca.

Calitatea

În primul rând primordială este calitatea. Când cumpărați echipamente de bucătărie de restaurant, începeți prin a vă uita la calitate. Luați în considerare dacă echipamentul este nou sau folosit. Dacă este nou, provine de la un producător de renume? Unde se face? Din ce este făcut? Dacă doriți să cumpărați echipamentul folosit, luați în considerare cât de vechi este echipamentul, de unde provine și ce fel de formă are. Asigurați-vă că aruncați o privire personală a echipamentului înainte de a face achiziția, astfel încât să puteți inspectați aspectul și funcția pentru eventuale defecte. Luați în considerare ce tipuri de echipamente de restaurant veți folosi cel mai des. Pentru aceste articole, cumpărați cea mai înaltă calitate pe care vi-o puteți permite.

Spațiul pe care îl deții pentru o bucătărie

Considerare spațială. Înainte de a cumpăra echipament de restaurant, petreceți ceva timp uitându-vă la planurile bucătăriei restaurantului dvs. Gândește-te la modul în care echipa ta se va deplasa în spațiu și ia în considerare modul în care ar trebui să fie amenajată bucătăria restaurantului tău. Aflați cât spațiu veți avea pentru tot ce aveți nevoie. Scopul este de a avea un aspect eficient care să curgă bine, fără a fi prea aglomerat. Nu uitați să verificați dimensiunile fiecărui echipament pentru a vă asigura că îl puteți încadra prin ușă și în bucătărie.

bucatarie restaurant

Ușurința în utilizare și curățare

Indiferent de echipamentele de bucătărie ale restaurantului pe care le cumpărați, trebuie să aibă sens ca bucătarii să le folosească zi de zi. Urmăriți videoclipuri, discutați cu reprezentanții vânzărilor și încercați să vedeți echipamentul în acțiune pentru a determina dacă va fi ușor de utilizat în fiecare zi. Luați în considerare ergonomia, ușurința deschiderii și închiderii ușilor, opțiunile de depozitare și orice caracteristici tehnologice, care ar putea fi utile sau dificil de operat. Când vine vorba de curățare, luați ceva timp pentru a examina modul de curățare a echipamentelor zilnic, săptămânal și lunar, astfel încât să puteți planifica în mod eficient lucrările secundare pentru personal. Echipamentele din oțel inoxidabil sunt deosebit de ușor de întreținut și reduc șansele de a adăposti bacterii periculoase. Căutați simbolul NSF pentru a vă asigura că echipamentul îndeplinește certificatele de siguranță.

Alegerea furnizorului potrivit

Alegerea furnizorului potrivit de echipamente de bucătărie pentru restaurant este un drum lung în asigurarea faptului că primiți echipamente de înaltă calitate pe care vă puteți baza. Cei mai buni furnizori vă vor ajuta să vă ghidați prin selecția de echipamente cu o mulțime de resurse și fără a vă oferi o vânzare grea. În plus, asigurați-vă că întrebați despre ajutor la instalare, precum și politicile privind serviciile de întreținere și reparații pentru ziua inevitabilă în care echipamentul dvs. are nevoie de service.

echipamente bucatarie restaurant

Prețul

Prețul este un aspect esențial atunci când cumpărați echipamente de restaurant. În primul rând, gândiți-vă care echipamente sunt cele mai importante pentru dvs. Echipamentul de bucătărie al restaurantului, pe care știți că îl veți folosi în fiecare zi, garantează un preț mai ridicat, deoarece veți dori să obțineți o calitate mai bună a acestora. Pentru ceilalți, gândiți-vă la modalități prin care ați putea economisi niște bani, cum ar fi căutând echipamente multifuncționale care pot face mai multe lucrări într-una. Un exemplu este un cuptor combinat, care poate găti prin convecție, abur sau o combinație a ambelor. O altă modalitate de a obține un preț bun este să cumpărați second hand – asigurați-vă că inspectați cu atenție echipamentul înainte de a cumpăra.

Experința de a planifica bucătăria

Angajarea unui planificator de bucătărie pentru restaurante este de asemenea un element foarte important. Mai ales dacă construiți un restaurant nou sau renovați complet bucătăria, angajarea unui planificator de bucătărie de restaurant profesionist poate fi un mare ajutor în a afla tipul de echipament de bucătărie de restaurant de care aveți nevoie. Un planificator de bucătărie pentru restaurant vă va vorbi despre conceptul și meniul dvs., apoi vă va ajuta să proiectați o bucătărie care să aibă sens pentru spațiul dvs. și pentru mâncarea pe care o veți găti. De asemenea, vă pot ajuta să vă îndepărtați de echipamentele de bucătărie de care nu aveți nevoie, economisind spațiu și bani prețioși.

insrtrumente horeca

Ce ziceți de închirierea echipamentelor?

Mai întâi verificați opțiunile de leasing. Deschiderea unui restaurant este scumpă și cumpărarea de echipamente de bucătărie pentru restaurant nu face excepție. Închirierea echipamentelor de restaurant poate fi o alternativă bună. Leasingul vă permite să plătiți lunar pentru echipamentele restaurantului dvs., mai degrabă decât dintr-o dată, economisind capital pentru alte cheltuieli. Plățile de leasing pot fi chiar deductibile ca cheltuieli de exploatare a afacerii. Un alt avantaj al închirierii echipamentelor de bucătărie pentru restaurant este posibilitatea de a returna echipamentul la sfârșitul termenului de închiriere. Dacă afacerea este în plină expansiune, atunci probabil că aveți și o opțiune de răscumpărare, în funcție de condițiile de închiriere și de credit. Dezavantajele potențiale sunt că nu toate echipamentele și consumabilele se califică pentru leasing, cum ar fi tacâmurile și consumabilele. De asemenea, este posibil să trebuiască să vă confruntați cu rate de dobândă ridicate și comisioane de reziliere anticipată.

Cel mai bun mod de a furniza echipamente pentru restaurante

După ce știți de ce aveți nevoie în restaurantul dvs., este timpul să începeți să vă aprovizionați cu echipamentul de bucătărie al restaurantului. Aceasta poate fi o sarcină copleșitoare, mai ales dacă vă uitați la costul achiziționării de echipamente de bucătărie de restaurant noi și dintr-o dată. Dacă lucrați deja cu un furnizor de echipamente pentru restaurante, este momentul să profitați de expertiza lor. Dacă nu, căutați echipamente de aprovizionare dintr-un magazin de echipamente pentru restaurante – fie online, fie într-un showroom din cărămidă. Solicitați sfaturi și colegilor dvs. din industrie. S-ar putea să luați în considerare cumpărarea de echipamente de restaurant uzate, mai degrabă decât să plătiți bani în avans pentru articole noi. Căutați închirierea de echipamente pentru restaurante, care poate fi bună pentru a testa noi concepte sau pentru a rula ferestre pop-up ocazionale de restaurante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2,017FaniÎmi place
- Parteneri ce sustin Skinit.ro -web design itexclusiv.ro

Ultimele comentarii ale cititorilor nostri:

error: Content is protected !!