InAfaceri.ro – Moduri in care antreprenorii se pot dezvolta si pot creste in vremuri dificile!

0
630
afacere de vanzare

Business. Folosim acest cuvant foarte des, fie ca este vorba de business la termen general sau ca este vorba de propria afacere, sau discutam de un plan de afacere, despre un model de business, despre cele mai reusite afaceri. Astazi vorbim despre antreprenori, despre viata in afaceri, servicii, oportunitati in afaceri, finantari, cum sa accesezi finantarile, dar si cum ai putea foarte simplu sa gasesti imediat, afacerea potrivita tie si sa o cumperi direct online.
Cu totii, de mici copii ne punem intrebarea si suntem intrebati: „Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” Ei bine, unii stiu exact ce-si doresc si-si urmaresc instinctele si reusesc sa-si indeplineasca dorintele, altii isi dau seama si realizeaza pe parcurs depinde de fiecare cum se dezvolta ca si individ, de valorile acumulate pe parcursul acestor ani de scolarizare si de indrumari bineinteles, atat ale parintilor cat si ale profesorilor.

Diferenta de a lucra intr-o companie si de a deține propria companie

Multi dintre noi chiar daca inital am lucrat ca si angajat intr-o companie mare sau mica, dupa o experienta vasta ne-am intrebat de ce sa nu facem ceva pentru noi insine, de ce sa nu dam tot ce avem mai bun pentru a creea si a construi ceva pentru noi, pentru satisfacerea nevoilor, visurilor si dorintele avute inca de mici.
Recomand tinerilor dornici să-și înceapă propria afacere prin a petrece câțiva ani lucrând mai întâi în alte companii. Există o mulțime de practici de afaceri valoroase pe care le puteți prelua – construirea unei culturi a companiei, respectarea termenelor, respectarea muncii altora și multe altele.
Întreprinderile au procese complicate, integrare costisitoare, timp de vânzare lung. Acest lucru ar putea fi adoptat de unii membri ai personalului întreprinderii sau ar putea fi direcționat direct către aceștia cu o „implicare fără risc”.

vand afacere

Antreprenoriat, avantaje si dezavantaje

Când vorbesc despre antreprenoriat, oamenii sunt tentați de ideea de: a fi propriul sef, de a lucra ori de cat ori ai chef si timp, de a castiga de 10 ori sau de 100 de ori salariul obisnuit. Cu toate acestea, pentru a deveni antreprenor există mai multă muncă decât un lux.
Antreprenoriatul presupune rezolvarea de noi probleme de afaceri, asumarea tuturor riscurilor, lucru si contact direct cu clientii, comercializarea unei solutii, gestionarea financiara dar si juridica, construirea si cresterea unui produs care poate sa fie mentinut de o mica echipa transformata intr-o companie care se bucura de o crestere constanta. Este nevoie de timp, bani (capital) si foarte mult efort pentru a te considera antreprenor.

Cele mai importante 3 lucruri care te ajuta sa te dezvolți ca si antreprenor

Un alt lucru pe care antreprenorii trebuie sa-l faca este acela de a invata continuu. Tinerii antreprenori pasionați se pot îmbunătăți prin lecturi, experimentări și flexibilitate nesfârșite în adaptarea modelului lor de afaceri până când găsesc potrivirea potrivită pe piață.
Există o mulțime de resurse privind antreprenoriatul, marketingul, vânzările, dezvoltarea produselor, angajarea, managementul, leadershipul – cum ar fi cărți, podcast-uri, seminarii web, bloguri.
Majoritatea celor mai bune practici sunt inca subiective si depinde si de diferiti factori, cum ar fi industria, locatia, tipurile de produse sau servicii, orientarea pietei.
Dupa parerea mea , sunt 3 cele importante lucruri care te ajuta sa te dezvolti ca si antreprenor:

1. Gasirea mentorului ideal : O soluție bună este să găsești un mentor excelent sau să lucrezi cu consultanți odată ce afacerea începe să devină mai atractivă.
Acest lucru ajută de obicei, datorită sfaturilor și strategiilor adaptate soluției dvs. specifice. Nu elimină faza de învățare.

2. Inginerie inversa : O altă abordare complementară este cea mai bună practică de inginerie inversă de la alți concurenți de pe piață.
În timpul unei sesiuni de descoperire atentă, acesta poate evidentia diferite domenii care ar crește traficul, vânzările sau baza de utilizatori în consecință. Cum ar fi bazarea pe anumite rețele de socializare, concentrarea pe cuvinte cheie specifice pentru conținutul dvs., optimizarea conținutului și canalele de marketing pe baza stabilite practici din industrie.

3. Resurse pentru antreprenoriat – Practic, oamenii care sunt gata să înceapă propria afacere ar beneficia de resurse antreprenoriale.
Cei care au decis deja să sară direct, care sunt adesea lipsiți de idei în diferite domenii, caută ajutor pe forumuri, prin intermediul resurselor disponibile, și experimentarea prin publicul țintă și primii potențiali sunt de cele mai multe ori utile.
Exista insa un numar mic de antreprenori neexperimentati carora le-a mers foarte bine si au avut succes in ceea ce au intreprins. A fost in parte noroc combinat cu atitudinea logica, atitudinea corecta si intelegerea peisajului pe deplin, tipul de gandire „out of the box si implicare totala.

cumpar afacere

Hai sa fim onesti : lucrurile se schimbă rapid, lumea este haotică în acest moment și antreprenorii care se luptă se luptă să păstreze orice sentiment de control în aceste vremuri grele.
Iata mai jos cateva sfaturi pentru a te concentra asupra obiectivelor tale în timp ce Pamantul se mișcă sub picioare:

Sfaturi pentru a te menține pe linia de plutire

1. Cand lucrurile devin incerte si esti pus in fata unei mari schimbari, creierul tau se simte complesit, incearca sa-ti spuna sa iei o pauza. Si atunci care consideri tu ca este cel mai solid lucru care te ajuta sa-ti revii si sa te ridici? O rutina solida.
   Indiferent de ce, ai avut un fel de rutină. Încercați cât mai bine să reluați o rutină obișnuită de lucru – este structura care vă menține viața profesională și este cheia succesului dvs.

2. Focuseaza-te pe lista cu taskuri. Toată lumea care își conduce propria afacere are o listă enormă de sarcini, iar acum este momentul să o abordăm, atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Mobilizeaza-te pentru viitor, fara sa mai stai pe ganduri, pierdut in indoiala si ingrijorare.
   Un lucru care ma ajuta cu adevarat sa-mi abordez lista de sarcini este sa programez fiecare sarcina, astfel incat sa nu simt ca fac totul dintr-o data. Daca sunt lucruri importante de realizat in afacerea dvs., ganditi-va realist care va fi timpul necesar pentru fiecare task si marcati datele scadente in calendarul dvs.

3. Decide care ce impact ai tu asupra lumii. Am salvat cel mai bun sfat pentru final. În această perioadă de îngrijorare și incertitudine, întrebați-vă: Cum adaugă afacerea și marca mea vibrații bune lumii? Astazi, intreaga lume cauta asigurare si speranta in toate colturile lumii.
   Brandul dvs. are puterea de a contribui la acea nevoie – chiar daca contribuie si foarte puțin. Faceți un brainstorming cu privire la modul în care brandul dvs. ar putea îmbunătăți viața oamenilor in aceasta perioada, sau oricare alte moduri în care compania dvs. ar putea face diferența. Nu veți crede cât de multe beneficii va va aduce această energie bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here