luni, iunie 24, 2024
AcasăBusiness si IndustriePiata afacerilorAvantajele de a lucra cu un broker de asigurare pentru tine si...

Avantajele de a lucra cu un broker de asigurare pentru tine si afacerea ta

Sunt convinsa ca macar o data in viata ai fost pus/pusa in fata faptului de a alege cu cine sa-ti faci o asigurare, fie ea pentru casa, birou, masini, telefon, etc.. Si atunci ai ales in functie de acoperiri, pret (calitate-pret), ce am considerat ca este bine si ni se potriveste ca persoana fizica. Daca am vrut consiliere am apelat fie la un broker de asigurari, fie la un agent de asigurari sau chiar ne-am achizitionat singuri asigurarea de pe diferite platfome online omitand cine a fost in spatele acestor platfome. Pentru ca nu a contat pentru noi deoarece am obtinut rezultatul pe care l-am dorit. Mai ales pe timpul pandemiei, am ales la serviciile online si cu atitudinea „fa-o singur” poate a fost mult mai eficient si convenabil. Dar ce facem atunci cand este vorba de un produs mai complex de asigurare si mai ales pentru afacerea ta.

Cat de sigura e afacerea ta? Asigur-o !

Cand vine vorba despre afacerea ta, lucrurile stau cu totul diferit. Pentru multi proprietari de afaceri care sunt mai ales la inceput de drum, gasirea persoanei potrivite pentru a ajuta si sprijina alegerile facute vis-a-vis de politele de asigurare si acoperiri pentru afacerea acestora per total se poate simti foarte coplesitoare. Cand afacerea ta sustine un vis pe care l-ai muncit din greu pentru a-l indeplini, vrei sa te asiguri ca lucrezi cu cineva care intelege si caruia chiar ii pasa la fel de mult ca si tine de succesul ei. Primul pas pe care trebuie sa-l faci catre achizitionarea asigurarii perfecte pentru tin, este acela de a intelege la cine este cel mai bine sa apelezi dintre brokerii de asigurare, agentii de asigurare, site-urile online puse la dispozitia ta, etc. Asta vom face astazi, te ajut sa intelegi aceste diferente si ce avantaje si dezavantaje aduc fiecare dintre ele.

Pentru cine lucreaza cu adevarat, un broker de asigurare ?

broker de asigurare

Un broker de asigurare nu lucreaza pentru nici o companie de asigurari, ci lucreaza doar pentru tine si afacerea ta, oferind in schimb planuri de asigurare de la o varietate de companii de asigurare. Deci decizia este luata de catre tine, puterea este la tine. Brokerii de asigurare sunt foarte priceputi in asigurari si gestionarea riscurilor si isi folosesc cunostintele si expertiza pentru a-ti descoperi nevoile tale si a-ti putea oferi o multime de optiuni pentru ele. Brokerul poate compara acoperirile si preturile de la diferiti asiguratori pentru a va oferi cele mai bune conditii si tarife de pe piata la acel moment. Brokerul de asigurare, se va bate pentru tine intr-o disputa cu compania de asigurari in cazul in care vei intampina vreo problema pe perioada contractului si de obicei te ajuta la rezolvarea acestei probleme indiferent de natura ei, atata timp cat ai clauzele in polita de asigurare.

Broker de asigurare vs Agent de asigurare

Agentii de asigurare, in schimb, reprezinta de obicei doar o anumita companie de asigurari. Deoarece lucreaza in favoarea companiei de asigurari, politele pe care le pot oferi sunt limitate, cu flexibilitate redusa, nu pot avea multe acoperiri care sunt negociate de un broker de asigurari si preturile sunt de cele mai multe ori mai ridicate. Acum ca am prezentat si am inteles cu totii cam care sunt in mare diferentele si avantajele dintre cele doua categorii, broker de asigurare, respectiv agent de asigurare haideti sa vedem beneficiile pe care ti le poate aduce un broker de asigurare tie si afacerii tale. Cand cautati polite de asigurare, exista cateva lucruri cheie pe care proprietarii de afaceri le iau in considerare: costuri, flexibilitatea planului, securitatea datelor si linistea sufleteasca. Intrucat brokerii de asigurare se ocupa de o varietate de servicii si produse, acestia pot bifa fiecare dintre lucrurile cheie de mai sus.

polite de asigurare

Pe langa cele enumerate mai sus, de exemplu daca vrei sa emiti o polita de asigurare indiferent de natura ei pe cont propriu, este bine sa evaluezi planurile cu mai multe companii de asigurare pentru a obtine cel mai bun plan si cel mai bun tarif. Toate aceste lucruri, aceste cautari pot consuma foarte mult timp, iar majoritatea dintre noi nu avem acest timp. Timp fie ca stam la telefon ca sa explicam fiecare detaliu si doleanta, necesitate,fie completand aceleasi informatii online sau prin email pentru a obtine o oferta pe masura. Avantajul de a apela un broker de asigurare este acela ca el face toate aceste cautari si are timp special pentru tine, eliberandu-te astfel pe tine de sarcini si evident timpul pierdut pentru asa ceva. Un broker se asigura ca atunci cand pleci din biroul lui , pleci sigur cu incredere, auzit, inteles, protejat si cu liniste sufleteasca.

Concluzii si avantajele de a lucra cu brokerii de asigurari !

Avantajele de a lucra cu brokerii de asigurare sunt multiple, dupa cum ati vazut de la suport de cea mai buna calitate, servicii personalizate conform nevoilor tale, dezvaluire completa si directa a ratelor comisionului, cele mai bune si rentabile optiuni pentru un plan de asigurare, si cel mai important aspect oameni carora le pasa cu adevarat de afacerea dumnevoastra. Echipele de brokeri de asigurare muncesc din greu pentru a conduce afaceri complexe ca si a ta intr-o maniera sigura. Un broker de asigurare are departamente dedicate cu angajati dedicati, bazandu-se pe nevoile de asigurare ale clientilor. Fiecare dintre servicii este configurat de obicei pe o sursa de apeluri facandu-le foarte usor disponibile pentru toate apelurile primite. Acest lucru inseamna timp de asteptare mai mic, dar si servicii mai rapide si mai eficiente. Cu totii se angajeaza sa gaseasca cele mai bune solutii de asigurare la cel mai accesibil pret.

web design itexclusiv.ro