joi, aprilie 18, 2024
AcasăDivertismentStiri MondeneSelly Show revine la Prima TV!

Selly Show revine la Prima TV!

Selly Show revine la Prima TV din 4 februarie, cu un conținut fresh, cu invitați, scenete și multe provocări. În fiecare joi, de la ora 20.00, Selly își dorește să aducă în fața telespectatorilor invitați diverși, umor de calitate, muzică actuală, fără a fugi de un domeniu controversat: problemele reale ale românilor.

Emisiunea Selly Show va fi în format extins, de două ore și își dorește să devină un loc unde sunt promovați artiști din muzică, stand-up comedy, cu invitați care au ceva de spus în domeniul în care activează dar și celebrități. Selly va continua să abordeze în monologul său subiecte actuale, românești, într-o manieră directă și amuzantă în același timp. Nu vor lipsi nici sketch-urile cu care Selly ne-a obișnuit deja atât în show-ul său de la Prima TV cât și în online.

Prima ediție din 4 februarie, de la ora 20.00, la Prima TV, va aduce invitați de seamă. Astfel, Feli și Adda sunt deschizătoare de drumuri la Music Swap! Pentru prima dată pe scena românească, doi artiști răspund la provocare și își cântă reciproc piesele. Lista invitaților continuă cu vocea vocilor, Bebe Cotimanis, micuța actriță Julia Marcan și actorul și regizorul Matei Dima (BRomania).

În fiecare joi, de la ora 20.00, la Prima TV mai mult show, mai multă distracție, la Selly Show.

2,015FaniÎmi place
- Parteneri ce sustin Skinit.ro -web design itexclusiv.ro