joi, aprilie 18, 2024
AcasăBusiness si IndustrieDe ce cumpărăm francize? Motive pentru care o afacere cu franciză a...

De ce cumpărăm francize? Motive pentru care o afacere cu franciză a devenit importantă astăzi

Oportunitățile de franciză îi ajută pe oameni să dețină o afacere și să dea startul. Pentru cei care doresc să testeze apele francizei sau care dețin o afacere față de a avea un loc de muncă, este important să înțelegeți și să evaluați propriile obiective și apoi să le asociați cu cea mai bună oportunitate de franciză de afaceri pentru dvs. Dacă lucrați în prezent la un loc de muncă, întrebați-vă dacă sunteți cu adevărat fericiți și dacă există opțiuni mai bune acolo. Poate că ți-ai dorit întotdeauna să fii antreprenor, dar nu ai știut cum să îți începi propria afacere. Poate pur și simplu ești bolnav și obosit să lucrezi pentru un angajator și vrei să fii propriul tău șef. Ați putea fi un veteran militar care dorește să aplice abilitățile și pregătirea într-o nouă pasiune pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Francizele și modele de afaceri

Oricare ar fi motivele pe care le aveți pentru cercetarea oportunităților de franciză, este important să găsiți potrivirea potrivită pentru dvs., precum și un model de afaceri care este încercat și dovedit cu o companie care știe să vă ajute. Cele mai bune francize sunt deja testate de mai mulți ani. Înainte de a merge mai departe, transmiteți imediat francize bazate pe modă sau francize „noi” și priviți către persoanele care au o statură excelentă în afacerile lor. Din acel moment, priviți modelul francizei și, de asemenea, beneficiile masive care trebuie obținute prin cumpărarea a ceea ce s-a dovedit a fi un sistem dovedit, cu o istorie bogată. Cele mai bune francize vor avea un model de afaceri și un sistem de asistență în loc de care francizii actuali sunt mulțumiți.

afaceri cu francize

Nu trebuie să reinventați roata cum se spune

De asemenea, viabilitatea unui sistem de franciză ar trebui să fie ușor accesibilă prin intermediul informațiilor furnizate de francizor și susținute de francizați care ar trebui să se întâlnească personal cu dvs. și să răspundă la orice întrebări despre satisfacția lor cu decizia lor de a semna acel acord de franciză. De asemenea, orice francizor care merită investigat va avea reprezentanți educați și inteligenți care vor să vă întâlnească și să vă permită să vedeți dacă franciza este potrivită pentru dvs. Nu trebuie să „reinventați roata” atunci când vă înscrieți într-o franciză – ar trebui să primiți, de asemenea, instruire completă, precum și asistență corporativă și locală continuă. Când intrați în franciză, cumpărați un sistem care a fost dovedit și rafinat.

franciza in Romania

Nu este nevoie să reinventați roata atunci când vă alăturați unei familii de franciză respectate și, de fapt, nu aveți nevoie de experiență din industrie atunci când aveți un francizor care oferă instruire cuprinzătoare și mai multe straturi de asistență corporativă și locală. Când cercetați francize, ar trebui să întrebați despre formarea și sistemele de asistență ale companiei și să vă asigurați că este oferit sprijin local continuu. Nu toate modelele de afaceri în franciză și programele de instruire sunt create egal și ar trebui să vă asigurați că sunteți susținut la fiecare pas.

Francizele și perioada Covid-19

În 2019 și începutul anului 2020, experții prognozau o creștere constantă pe piața francizei. În timp ce Covid-19 poate să fi modificat oarecum această predicție, există vești minunate despre franciză, chiar și în timpul unei crize economice sau de sănătate. Multe mărci de franciză chiar prosperă, în funcție de industrie. Deci, pentru francizatori și francizați (proprietari de francize), există multe motive pentru care franciza va fi mai importantă în 2021 ca niciodată. Brandurile de franciză de succes creează locuri de muncă. În timp ce unii francizați au fost nevoiți să-și reducă forța de muncă, mulți au fost considerați afaceri esențiale și au putut să rămână deschisi, să rămână profitabili și chiar să extindă și să angajeze mai mulți lucrători. Și, deoarece o franciză are un sistem de afaceri stabil, de succes și produse sau servicii consistente, este mai probabil să atragă în continuare clienți.

Încercări care duc la succes!

franciza afacerea ta

Proprietarii de franciză își desfășoară activitatea pentru ei înșiși, dar nu singuri. Companiile de franciză au avantajul de a oferi francizaților un sistem corporativ de succes și nu sunt lăsați singuri să-și dea seama ce trebuie să facă în baza încercărilor și erorilor. Au o structură și un sistem de susținere care s-a dovedit că funcționează, ceea ce face o franciză mult mai puțin riscantă decât un efort propriu-zis. În timpul unei crize financiare sau alte crize, francizații nu sunt singuri. A face parte dintr-un brand de franciză oferă francizaților o echipă solidă pe care se pot baza, împărtășesc cele mai bune practici și tehnici de afaceri pentru a rezista mai des la schimbări economice sau societale neașteptate mai bine decât proprietarii de afaceri independenți. Aceasta este puterea unei rețele antreprenoriale de succes!

Cu o franciză corectă te bucuri de costuri mai mici

Beneficiarii de francize se bucură de cheltuieli mai mici prin cumpărarea volumului. Puterea de a cumpăra inventarul printr-o rețea mai mare îi ajută pe francizați cu mai multe oportunități de a menține cheltuielile mai mici. Și, în timpul unei crize de orice fel, acest lucru poate face o mare diferență în a putea rămâne competitiv. Francizații au adesea avantajul noilor tehnologii și software furnizate de marca francizei pentru a-și urmări achizițiile și comanda mai eficient. A face parte dintr-un brand național de franciză care oferă recunoașterea numelui. Chiar și în vremuri grele, mărcile de nume au avantajul când vine vorba de atragerea clienților. Mărcile de franciză sunt cunoscute pentru consistență și calitate și rezultă atât în ​​încrederea națională, cât și locală în produs sau serviciu. Francizații de succes știu că, deși au sprijinul unui brand național, deținerea unei afaceri este o muncă grea și necesită un spirit antreprenorial hotărât.

Fiecare marcă de franciză are cerințe diferite

Fiecare marcă de franciză are cerințe diferite, dar, în general, pentru a conduce o franciză de succes, aveți nevoie de abilități organizatorice și de comunicare puternice, plus dorința de a învăța afacerea. De asemenea, este important să credeți și să apreciați beneficiile urmării unui model dovedit și să îmbrățișați sistemul existent pentru a garanta cel mai mare potențial de succes. Chiar și cu problemele și luptele asociate cu Covid-19 și cu urcușurile și coborâșurile cu care ne confruntăm cu toții în 2021, franciza poate reprezenta o afacere excelentă de urmărit, oferind mult mai multe beneficii noilor proprietari de afaceri în perioadele dificile decât orice alt antreprenor opțiune.

franciza creeaza bani

Există multe resurse disponibile pentru oricine are în vedere deschiderea unei afaceri de franciză. Multe branduri de franciză oferă zile de descoperire în persoană, în care potențialii francizați pot afla despre afacere la fața locului după ce au finalizat o serie extinsă de apeluri sau întâlniri online pentru a se asigura că înțeleg afacerea pentru a determina cel mai bine dacă este potrivit pentru ei. Un alt pas pentru a evalua oportunitățile de franciză este să vorbiți cu alți francizați care au deschis afaceri recent și să îi întrebați cum se descurcă și dacă există ceva, ar face diferit.

Concluzie

Cel mai evident motiv pentru a cumpăra o franciză este, pur și simplu, să profitați de un sistem dovedit. Nu este nevoie să vă aruncați propriul traseu, să găsiți căile spre succes, deoarece s-a făcut deja munca grea. Brandingul, sistemele și procedurile sunt deja în vigoare. Acest lucru permite francizatului să-și concentreze eforturile în cea mai importantă zonă, și anume creșterea afacerii!

2,015FaniÎmi place
- Parteneri ce sustin Skinit.ro -web design itexclusiv.ro