joi, mai 30, 2024
AcasăDivertismentVara la grătar. Tot ce trebuie să stiți despre un grătar și...

Vara la grătar. Tot ce trebuie să stiți despre un grătar și cum să faceți achiziția corectă!

Sezonul de gătit în aer liber este în plină desfășurare. Și, dacă sunteți pe piață pentru un nou grătar, există multe opțiuni bune. Dacă nu ați mai făcut niciodată grătar și nu știți ce fel de bucătar în aer liber doriți să fiți, răspunsul la câteva întrebări ar trebui să vă ajute să vă dați seama. Acest lucru a fost mult mai ușor, dar pe măsură ce tot mai mulți oameni fac grătare, există mai multe opțiuni de grill-uri mai bune și o inovație excelentă care poate face să pară copleșitor și o decizie cu adevărat mare. În timp ce vorbeam cu mai mulți prieteni care stau la casă, mi-am dat seama că cumpărarea primului tău grătar este asemănătoare cu cumpărarea primei tale mașini. Este o decizie privind stilul de viață și numai tu poți decide dacă ești un șofer de Ford, un BMW, un Subaru sau un Tesla etc.?

gratar de vara

Ce fel de grătar ni se potrivește?

Prima întrebare pe care trebuie să o puneți este: vreau un grătar cu cărbune, un grătar pe gaz sau un grătar pe peleți? Acum cinci ani, alegerea a fost între un cărbune sau un grătar pe gaz. Dar astăzi există multe opțiuni excelente pentru grătarul cu peleți și, dacă doriți să faceți grătar delicios afumat din lemn în curtea din spate sau pe balcon, îl puteți face cu un grătar pentru peleți. Cea de a doua întrebare la fel ca o mașină, este o întrebare de stil de viață. Dacă îți place abordarea practică a gătitului în aer liber și îți place să ai grijă și să menții un foc viu, cărbunele tradițional este pentru tine. Dacă vă place comoditatea și ușurința de a roti un întrerupător, atunci gazul este probabil pentru dvs.

Grătar pe peleți? Cărbune? Sau gaz?

Dacă doriți să faceți alimente afumate lent, cum ar fi coaste, piept, carne de porc și pui, atunci un grătar pe peleți este pentru dvs. Și, în cele din urmă, dacă doriți gustul cărbunelui cu ușurința unui grătar pe gaz sau pelete, atunci există un „grătar nou” în oraș, grătarul cu cărbune. În cele din urmă, după ce decideți ce tip de grătar doriți, le spun tuturor să cumpere cel mai bun și cel mai mare grătar pe care și-l pot permite. Motivul este că cu cât îl folosești mai mult, cu atât vei face mai bine la grătar și cu atât vei dori să îl folosești tot timpul anului. Și, adevărul este că, odată ce descoperi cât de distractiv este gătitul în aer liber și cât de grozav este gustul tuturor mâncărurilor tale, ai putea ajunge să deții cel puțin două, dacă nu toate cele trei tipuri de grătare.

gratar de gaz de gradina

Grătar cu cărbune

Cărbune: Oamenii adoră gustul alimentelor la grătar cu cărbune și activitatea de a construi un foc. Acest tip de grătar necesită cea mai mare lucru, deoarece în mod tradițional trebuie să construiți un foc și să îl îngrijiți. Brichetele de cărbune ard doar aproximativ o oră înainte de a fi completate, iar cărbunele natural arde și mai repede. De asemenea, trebuie să așteptați până când arde cărbunele și este acoperit cu o cenușă alb-cenușie pentru gătit optim.

Grătar pe gaz

Gaz: Oamenii adoră grătarele pe gaz, deoarece sunt ușor de aprins, ușor de utilizat, au căldură constantă și practic nu au curățenie. Cumpărarea unui grătar pe gaz este cea mai dificilă, deoarece există atât de multe opțiuni. Dacă cumpărați primul dvs. grătar, asigurați-vă că grătarul este conceput pentru a fi utilizat pentru căldură directă și indirectă. Odată ce ați început să grătiți, veți descoperi că veți folosi din ce în ce mai mult căldura indirectă. Și, dacă aveți acces la o conexiune cu gaz natural în curtea dvs., aceasta este cea mai bună alegere, deoarece nu veți rămâne niciodată fără benzină. Dacă nu, alegeți modelul LP (propan lichid).

Grătar pe peleți

Peleți. Experimentați gustul alimentelor afumate autentice și aroma tradițională de grătar în curtea din spate sau pe balcon. Grătarele pentru pelete au crescut în popularitate în ultimii ani. Folosesc peleți de lemn comprimate pentru combustibil și un ventilator pentru a regla temperatura. Setați temperatura și aceasta va rămâne la acea temperatură constantă până când o veți schimba. Prin proiectare, acestea sunt grătare de căldură indirecte și majoritatea nu depășesc 500 ° F. Limitarea temperaturii nu este o problemă, deoarece nu aveți nevoie de o temperatură mai mare pentru cea mai mare parte din ceea ce veți găti pe un grătar pentru pelete.

gratar

Dacă aveți doar un grătar cu peleți și doriți să obțineți o coacere bună pe o friptură, puteți folosi o tigaie din fontă preîncălzită – sau o plită – sau puteți cumpăra un set de grătare pentru grătarul dvs. pentru peleți. Grilele sunt fabricate din aluminiu anodizat tare și sunt concepute pentru a reduce la minimum flăcările și lipirea și pentru a oferi mâncării semne distincte, adânc caramelizate. Acestea sunt vândute ca produs de după punerea pe piață pentru majoritatea grătarelor; grătare cu cărbune, gaz și pelete.

Concluzie

Dvs. ce fel de grătar credeți ca veți cumpăra? Sperăm ca v-au fost de ajutor toate aceste informații și că vă vor ajuta în luarea deciziei de a achiziționa un grătar

web design itexclusiv.ro