luni, septembrie 27, 2021
AcasăTehnologieDiverse IndustriiDescoperă astăzi avantajele pe care asigurarea casco Allianz le are

Descoperă astăzi avantajele pe care asigurarea casco Allianz le are

Este ușor să vorbești despre motivul pentru care trebuie să ai o asigurare auto. Cu toate acestea, este o investiție foarte bună și pentru dvs. și familia dvs.. De asemenea, majoritatea oamenilor dețin mașini sau vehicule în aceste zile. Și pe măsură ce mai multe mașini intră pe autostrăzi, riscul de accidente și daune crește, de asemenea, semnificativ. În plus, costul reparării acestor daune poate fi adesea astronomic ridicat. De aceea este atât de necesar să obțineți o asigurare auto bună. Când oamenii caută o asigurare auto bună, prioritatea lor numărul unu este să obțină beneficii maxime la cel mai mic cost. Cu toate acestea, există atât de multe companii de asigurări pe piață, care oferă termeni și avantaje complicate și poate fi copleșitor să decideți care este cea mai bună pentru cerințele dvs. specifice. Există numeroase avantaje ale unei politici care vă oferă o protecție completă.

Avantaje de a avea asigurare casco

Imaginați-vă pentru o clipă că nu ați avut mașina dvs., deoarece a fost la mecanic din cauza unui accident oribil. Trebuie să depindeți de prieteni și de transportul public pentru a ajunge la universitate sau pentru a lucra. Sau suportați costuri pe care poate nu le-ați planificat. De aceea este necesară asigurarea auto. Vă ajută să acoperiți costurile atunci când vă întâlniți într-un accident sau când înlocuiți mașina dacă este furată. Așa că indiferent dacă ați condus de ani de zile sau sunteți un șofer care învață, avem o serie de caracteristici și beneficii care vin ca standard cu polițele noastre complete de asigurare auto și van. Cu toate acestea, dacă aveți grijă și aveți în vedere câteva sfaturi, veți putea obține beneficii maxime în limitele dorite cu asigurare casco Allianz.

asigurare casco

Exemple cheie despre momentul în care asigurarea auto vă avantajează

Să începem cu un exemplu de bază, și anume, sunteți în pericol de a vă afla într-un accident. Accidentele se întâmplă tot timpul în fiecare oraș și pe fiecare drum. Este o problemă importantă, deoarece multe dintre ele duc la pierderi costisitoare. Institutul de Asigurări pentru Siguranța Autostrăzilor a declarat că, în 2017, au avut loc 34.247 de accidente în Statele Unite. Aceste accidente au implicat 52.645 de autovehicule, iar 37.133 de persoane au murit. Având în vedere acest lucru, sunteți expus riscului unui accident de fiecare dată când conduceți un vehicul. Fără acoperire, ați putea fi responsabil personal din punct de vedere financiar pentru pierderi. Alt lucru pe care ar trebui să-l aveți în vedere, este acela că veți plăti mai puțin dacă se produce un accident. Așadar reduceți posibile costuri nepravăzute.

Te protejează de costuri neprevăzute

Cel mai mare beneficiu al acoperirii este că veți plăti acum o sumă mică pentru protecție. Cu toate acestea, dacă are loc un accident mare, politica va acoperi acele reparații. Costul mediu pentru o poliță de asigurare auto, conform Institutului de informații pentru asigurări, a fost de 950 Euro pe an în 2019. Cu toate acestea, dacă considerați că un singur accident frontal poate însuma pierderi de mii de dolari, este clar că veți plăti mai puțin având o poliță decât dacă nu ați avea una. Un alt avantaj al unei asigurări casco – vă ajută să evitați devalorizarea mașinii. Unele tipuri de politici vă avantajează, contribuind la prelungirea duratei de viață și a valorii mașinii. Nu puteți opri o grindină aleatorie să nu deterioreze corpul vehiculului. Nu poți ști dacă o ramură de copac va sparge fereastra.

asigurare auto casco

Câștigi liniște sufletească

Cu toate acestea, dacă aveți o asigurare auto completă, aceasta poate acoperi pierderile pe care le suportați din aceste riscuri. Acest lucru vă economisește bani pe termen lung. De asemenea, vă ajută să readuceți mașina într-o poziție comercială în cazul în care vreți vreodată să o vindeți. Unul dintre importantele beneficii de care avem nevoie mai ales în ziua de astăzi este acela că prin intermediul unei asigurări casco câștigi liniștea sufletească. Știind că aveți o politică care vă protejează familia vă poate oferi liniște sufletească. Vă puteți permite să efectuați aceste plăți pentru a repara vehiculul fără ea? Acest lucru ar pune familia dvs. în pericol de dificultăți financiare dacă apar epavă. Asigurarea auto vă va ajuta să evitați să vă confruntați cu pierderi bănești semnificative.

Protecție împotriva unui proces

De asemenea, aceasta asigurare casco, te protejează împotriva unui proces. Chiar dacă ați făcut o greșeală și ați provocat pagube semnificative proprietății altei persoane, nu meritați să vă pierdeți casa. Cu asigurarea auto, primiți ajutor cu daunele pe care alții le fac împotriva dumneavoastră în accidente. Asta include apărarea juridică, dacă aveți nevoie de ea. Este ușor de văzut avantajele asigurării auto. A merge fără este pur și simplu un risc prea mare. De asemenea, asigurarea vă ajută să evitați devalorizarea vehiculului dumneavoastră. Unele politici vă ajută să prelungiți valoarea și durata de viață a vehiculului dumneavoastră. Nu puteți evita dezastrele naturale, cum ar fi o grindină, să nu vă deterioreze vehiculul. Dar asigurarea completă poate reduce pierderile pe care le suferiți și vă poate economisi bani pe termen lung.

asigurare casco 2

Înlocuiește fără grijă mașina furată

Înlocuiește o mașină furată Imaginați-vă scena: tocmai v-ați făcut cumpărăturile și vă îndreptați spre locul de parcare doar pentru a descoperi că este gol. Sentimentul de groază este de neînlocuit. Cel puțin cu asigurarea auto (cu condiția să fi selectat opțiunea de furt), puteți pune bani pentru o mașină de schimb.

Ce poate afecta prețul unei asigurări casco Allianz?

S-ar putea să vă întrebați de ce prețurile asigurărilor auto variază atât de mult. Mai mulți factori afectează costurile: Vârsta vehiculului. Adesea, un vehicul mai vechi costă mai puțin pentru asigurare în comparație cu unul mai nou. Vehiculele noi au o valoare de piață mai mare, deci costă mai mult repararea sau înlocuirea acestora. Piesele sunt mai ușor de găsit pentru vehiculele mai vechi dacă sunt necesare reparații. Un al doilea factor luat în calcul sunt marca și modelul vehiculului. Unele vehicule costă mai mult decât altele. Mașinile de lux și cele sportive au de obicei prime de asigurare mai mari, deoarece valorile lor de piață sunt mai mari. Risc de furt. Anumite vehicule fac în mod regulat listele furate frecvent, deci este posibil să fie necesar să plătiți o primă mai mare dacă dețineți una dintre acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2,017FaniÎmi place
- Parteneri ce sustin Skinit.ro -web design itexclusiv.ro

Ultimele comentarii ale cititorilor nostri: