luni, septembrie 27, 2021
AcasăTehnologieDiverse IndustriiCele mai bune plase de umbrire numai la columnashop

Cele mai bune plase de umbrire numai la columnashop

Dacă creșteți un număr mare de culturi într-o zonă climatică foarte caldă, plasele de umbrire sunt destinate nevoilor dumneavoastră. Aceasta este metoda de protejare a culturilor de lumina directă a soarelui prin utilizarea caselor agricole, denumite plase de umbră sau case de umbră de pânză. Acestea sunt realizate folosind diferite materiale și ecrane care reglează cantitatea de lumină care trece prin și în plasele de umbră. Dacă vine vara, ar trebui să vă echipați suficient de devreme cu una dintre aceste structuri agricole pentru a oferi recoltei cerința necesară la niveluri moderate, astfel încât să le sporiți creșterea. Plasele de umbrire sunt cârpele folosite pentru a face sere în care funcționează prin difuzarea cantității de lumină solară care trece prin ea pentru a crea condițiile optime de creștere pentru o cultură specifică practic oriunde pe planetă, în orice climat.

Produs al abordării agriculturii de astăzi

Acesta este un produs al abordării științifice de astăzi a agriculturii și acest lucru a contribuit cu siguranță la modelarea modului în care agricultura este privită astăzi. Plasele de umbrire sunt utilizate în alte moduri alternative, altele decât agricultura și, prin urmare, acest produs sa dovedit a fi versatil. Plasa de umbrire columnashop este adesea văzută în culoarea verde și de aceea numim sere, dar plasele de umbrire sunt disponibile în mai multe culori și nu pentru alegeri estetice, fiecare are propriile sale beneficii și caracteristici specifice, motiv pentru care este important pentru noi să știi ce culoare nuanța net este cea mai bună? Atunci când alegeți o plasă de umbrire columnashp, este important să știți că diferitele culori ale unei plase de umbră influențează creșterea diferitelor plante în moduri diferite, deci este important pentru noi să o alegem pe cea potrivită care ajută la creșterea plantei corect.

plasa

În timp ce culoarea este un indicator important al funcționalității. Există și alți factori importanți care trebuie luați în considerare la alegerea plasei de nuanță ideale următoarele. Materialul țesăturii: cârpele de plasă sunt disponibile în două variante, în principal tricotate sau țesute. Varianta tricotată este realizată din amestec de polietilenă care poate devia căldura și lumina și este ușoară. De asemenea, este robust și poate menține uzura regulată. Varianta țesută este realizată exclusiv din polipropilenă, care are aceleași beneficii ca varianta tricotată, dar cu efecte adăugate, cum ar fi greutatea și mai abilitatea vremii reci sau utilizarea în timpul iernii. O face datorită capacității sale de a stoca căldura mai mult decât varianta tricotată. Densitatea materialului. Densitatea materialului este importantă, deoarece este factorul determinant al cantității de lumină care trece prin pânză și a cantității de căldură prinse în interiorul plasei de umbră.

Densitatea materialului – un factor important

Densitatea materialului este, prin urmare, un factor important pentru alegerea plasei potrivite, deoarece acest factor asigură că există suficientă lumină și căldură disponibile pentru ca plantele să crească în condiții optime. Diferitele variante disponibile de plase de umbră în ordinea densității materialului sunt: ​​30%, 40%, 50%, 60%, 70-90%. Culoare: În cele din urmă, ajungem la culoarea plasei de umbră și la modul în care acestea afectează gradul de utilizare a plaselor de umbră. Există și alte culori, cum ar fi alb, roșu, galben și albastru. Efectele pânzei colorate cu umbre asupra plantelor. Alegerea plasei potrivite pentru nuanțe nu depinde de alegerea estetică, așa cum am spus mai devreme, acesta se reduce la diferiți factori, unul dintre cei mai importanți factori fiind faptul că pânzele cu nuanțe de culori mai deschise. Acestea acționează ca o ventilație mai bună în scopuri agricole, deoarece reflectă mai multă căldură de la soare.

Culorile plasei de umbrire

Pânzele de plasă cu nuanțe albe reduc cantitatea și duritatea sau puterea luminii care intră și nu calitatea spectrului de lumină. Astfel, accelerează creșterea plantelor mai mult decât în ​​cazul în care s-a folosit o cârpă neagră de nuanță verde sau neagră, din acest motiv sunt adesea folosite pentru plantele cu flori. Cârpele cu nuanțe de culoare închisă absorb mai bine căldura soarelui, în timp ce cârpele cu nuanțe de culoare deschisă reflectă căldura soarelui. De obicei, cârpe de culoare închisă, care sunt verzi și negre. Sunt folosite pentru a priva plantele de lumina soarelui mult mai puternică, care menține căldura interioară controlată și este bună pentru plantele care prosperă la umbră. S-a observat că plantele care cresc sub plase de culoare închisă ca negru sau verde cresc frunze mai mari și mai multe noduri în comparație cu plantele cultivate sub plase de culoare deschisă.

plasa de umbrire

Plasa de umbrire aluminizată

Plasa de umbrire aluminizată oferă, de asemenea, o umbră substanțială pentru plantele din interior și promovează un mediu de creștere rece, care poate ajuta diferite plante care au nevoie de un climat rece pentru a prospera. Culorile precum roșu și galben ajută plantele în același mod, de asemenea, în timp ce au și avantajele suplimentare de a putea filtra diferite lungimi de undă ale luminii, care pot ajuta la protejarea plantei de daunele cauzate de radiații sau de arsurile solare.

Avantajele plaselor de umbrire

O plasă de umbrire este practic o plasă care reglează intrarea soarelui, umezelii sau aerului prin golurile materialului țesut. O structură a casei cu plasă de umbră este alcătuită din cadru și material de acoperire. Aceste materiale sunt concepute pentru a proteja produsele agricole de căldură, ploaie și vânt rapid. Aceste plase de umbră durează mai puțin de 6 ani. Plasele de umbră Neha oferă cele mai bune plase de umbră care sunt rezistente, rezistente la apă și să ne uităm acum la beneficiile plaselor de umbră. Protecția împotriva dăunătorilor și bolilor. Dăunătorii distrug plantele, făcându-le improprii pentru uz uman. Multe boli, cum ar fi rătăcirea, citricul, pata de frunze și explozia de orez sunt prevenite odată cu instalarea acestor plase.

plasa de umbrire de la columnashop.ro

Controlează umiditatea din sere

Multe plante medicinale, plante cu flori, legume, condimente și chiar fructe pot fi cultivate în interiorul plaselor de umbrire. Lumina, umiditatea, temperatura și nivelurile de CO2 pot fi controlate cu ajutorul acestor plase. Previne uscarea excesivă a produselor agricole. Plasele de umbră asigură răcirea prin transpirație. De asemenea, controlează umiditatea și face atmosfera potrivită în interiorul plaselor pentru creșterea și dezvoltarea plantelor. Este unul dintre cele mai importante beneficii ale plasei de umbră. Instalarea lor este foarte ușoară și nu este necesară nicio manevrare la fața locului. Este foarte rentabil și durabil. Deoarece plasele de umbră sunt formate din polietilenă de înaltă densitate, protejează culturile de radiațiile UV excesive. Pânza de umbră HDPE poate preveni efectul spray-urilor, detergenților și substanțelor chimice. Ajută la protejarea plantelor, a animalelor de companie, a animalelor și multe altele. Protecție fizică împotriva liliecilor, furtunii, grindinilor, insectelor și chiar corbilor.

Influențează direcția radiației, controlând astfel intrarea luminii solare

Plasa vă permite să influențați direcția radiației, controlând astfel intrarea luminii solare. Plantele superioare reacționează la cantitatea, direcția, calitatea și periodicitatea luminii. Există numeroși fotoreceptori în plante, inclusiv clorofile, fitocrome, criptocrome, fototropine și cele care reacționează la lumina verde. Ființele umane încă de la început au avut întotdeauna un îndemn puternic spre gestionarea creșterii și tratamentului plantelor. Această gestionare devine mult mai adecvată și realizabilă cu ajutorul acestor plase de umbră. Plasa de umbră manipulează intensitatea luminii, dar nu schimbă spectrul luminii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2,017FaniÎmi place
- Parteneri ce sustin Skinit.ro -web design itexclusiv.ro

Ultimele comentarii ale cititorilor nostri: