luni, iunie 24, 2024
AcasăLife StyleGăsește tratamentul perfect al durerilor de spate la bio-ortoclinic.ro

Găsește tratamentul perfect al durerilor de spate la bio-ortoclinic.ro

Potrivit unui studiu global recent, peste 80% dintre oameni vor suferi de dureri de spate la un moment dat în viața lor, iar aproximativ 30% dintre oameni trăiesc cu dureri de spate într-o anumită zi. Cu toate acestea, pentru mulți dintre acești oameni, fuziunea coloanei vertebrale și alte soluții chirurgicale pot fi supra-recomandate și supra utilizate de către chirurgi. Dacă recent vi s-a recomandat să aveți o intervenție chirurgicală la spate, pot exista opțiuni alternative disponibile, mai puțin invazive și care ar putea avea un impact mai favorabil pe termen lung. Decompresia coloanei vertebrale este o tehnologie sigură, non-chirurgicală, aprobată de FDA, care este de obicei utilizată pentru a trata leziunile la nivelul discului din spate și gât.

Cum funcționează?

La naștere, vertebrele vin pline de apă, ceea ce le oferă o pernă multă pentru a face mișcările confortabile și fluide. Din păcate, pe măsură ce îmbătrânești, lichidul se scurge din articulații și face ca acestea să devină mai puțin fluide și flexibile. Acest proces poate fi accelerat prin perioade susținute de încărcare a coloanei vertebrale (când se pune presiune excesivă pe coloana vertebrală). Pe măsură ce discurile spinale se diluează, se pot dezvolta o varietate de simptome problematice, inclusiv: Dureri cronice de spate sau de gât, atrofia și slăbiciunea musculară, durere sciatică (la una sau mai multe extremități inferioare), durere nervoasă radiantă, furnicături și amorțeală la nivelul extremităților. Compresia coloanei vertebrale care apare în timpul șederii și a altor activități zilnice stoarce lichid din discuri și provoacă durere. Decomprimarea vertebrelor, întinzându-le ușor, permite fluidului să se întoarcă.

decompresia coloanei vertebrale

Întrucât vertebrele sunt ușor separate una de cealaltă, se creează un efect de vid în interiorul discurilor. Acest efect de vid este cel care trage o parte din apa care se scurge din cauza compresiei coloanei vertebrale. Decompresia coloanei vertebrale non-chirurgicală poate ajuta la ameliorarea durerii și la restabilirea funcției mai naturale. Se efectuează de obicei pe o masă specială de decompresie lombară și funcționează manipulând ușor structurile coloanei vertebrale în pozițiile lor adecvate. Terapia de decompresie a coloanei vertebrale forțează fluidele bogate în substanțe nutritive și oxigen în discuri, unde pot facilita procesul de vindecare.

Durerile de spate și disconfortul creat

Durerile de spate pot fi într-adevăr una dintre cele mai debilitante forme de disconfort și se întâmplă multor oameni din diverse motive. Din fericire, este disponibil acest tratament simplu, neinvaziv, decompresia a coloanei vertebrale, care a produs numeroase povești de succes pentru ameliorarea durerii fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală. Decompresia coloanei vertebrale implică procesul de atenuare a presiunii care se acumulează în timp în interiorul discurilor din spate, care sunt situate între fiecare vertebră. Această presiune, adesea cauzată de probleme frecvente și leziuni, cum ar fi o postură proastă, este ameliorată printr-un tabel de decompresie cu ajutorul tehnologiei. Presiunea este apoi ameliorată în timpul acestui tratament, permițând nutrienților și oxigenului să curgă înapoi în disc. Află mai multe despre despre tratamentele bio-ortoclinic.ro.

Cum funcționează decompresia coloanei vertebrale?

Decompresia se realizează utilizând o combinație specifică de forță de tracțiune, unghi în grad de tracțiune și timp variabil pentru a crea o presiune negativă în interiorul discurilor măduvei spinării. Această inversare a presiunii creează un vid în interiorul discului, care ajută la atragerea discurilor bombate și a materialului disc extrudat la loc, eliminând presiunea de pe nervii ciupiți sau iritați. Experții în coloana vertebrală consideră că substanțele nutritive, oxigenul și fluidele sunt atrase în disc pentru a crea un mediu revitalizat propice vindecării atât pentru discurile herniate, cât și pentru cele degenerate. Pe baza greutății corporale a pacientului, a toleranței, a nivelului de severitate și a duratei simptomelor, specialistul în decompresie a coloanei vertebrale va stabili un plan de tratament specific pe baza nevoilor dumneavoastră individuale. Acest lucru ajută la asigurarea celor mai bune și mai durabile rezultate

dureri spate


Verificați câteva beneficii de mai jos pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs..

Este eficient! Vindecarea va începe imediat după prima sesiune. Fiecare sesiune de decompresie a coloanei vertebrale durează aproximativ 30 până la 45 de minute, în funcție de gravitate, și se recomandă să se facă de aproximativ 15 până la 30 de ori pe o perioadă de șase săptămâni. Un ham este folosit pentru a întinde ușor coloana vertebrală, care deschide fiecare disc umplut cu presiune și permite fluxul de oxigen și lichide – ameliorând imediat durerea. De asemenea, un alt beneficiu importante, este sigur. Fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale sau medicamente, decompresia coloanei vertebrale poate fi o alternativă mai sigură decât alte metode de tratament. Șansele de a fi răniți în timpul acestui proces sunt zero până la niciunul, deci nu există frică sau anxietate în prealabil, așa cum ar fi înainte de a intra într-o sală de operații.

Procedură fără durere

Un alt avantaj al acestei proceduri de decompresie a coloanei vertebrale este faptul ca procedura în sine este nedureroasă. Bucurați-vă de un tratament complet nedureros și relaxant. În timpul unei sesiuni de decompresie a coloanei vertebrale, un ham este fixat ușor în jurul șoldurilor în timp ce sunteți poziționat pe o masă de decompresie, care se mișcă încet pe verticală pentru a întinde coloana vertebrală. Acest proces poate fi foarte relaxant, deoarece presiunea este ameliorată între fiecare vertebră. Vom atinge acum un punct sensibil pentru toți si anume costurile. Aceasta procedură s-a dovedit că este rentabilă. În comparație cu intervenția chirurgicală, decompresia coloanei vertebrale este o opțiune mult mai puțin costisitoare, cu un timp de recuperare rapidă. Chirurgia coloanei vertebrale poate costa zeci de mii de dolari și are șansa de a nu fi 100% eficientă.

dureri coloana

Recuperare rapidă fără medicamente

Decompresia coloanei vertebrale va permite, de asemenea, o recuperare completă a problemelor de disc cu recuperare rapidă, fără medicamente. Chirurgia necesită un proces îndelungat de recuperare și medicamente pentru durere, ducând deseori la efecte secundare negative. Mai puține efecte secundare. Deși rare, efectele secundare de decompresie a coloanei vertebrale pot include spasme musculare minore și ușoare dureri, în timp ce efectele secundare ale intervenției chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale pot include sângerări, infecții, reacții negative la medicamente, accident vascular cerebral, atac de cord sau leziuni ale nervilor. Este sigur să spunem că tratamentul cu decompresie a coloanei vertebrale este o opțiune mai bună atunci când este disponibil.

web design itexclusiv.ro