duminică, iulie 21, 2024
AcasăLife StyleDescoperă acum utilizarea si beneficiile cabinelor de containere!

Descoperă acum utilizarea si beneficiile cabinelor de containere!

Toată lumea își iubește locuința umilă, oricât de umil ar fi sau nu. Întreaga idee a unei case este un loc în care poți fi cel mai confortabil, ceva care reflectă un pic din personalitatea ta, puțin din gustul tău și mult din caracterul tău. Mulți oameni nu sunt conștienți de faptul că locuințele lor povestesc la fel de multe despre ele, precum stilul lor de îmbrăcăminte. Și imaginați-vă ce fel de impresie ați avea dacă ați invita pe cineva la containerul dvs. ultra chic acasă. Arhitectura containerelor de nave a luat ritm pe măsură ce oamenii reinventează un stil de locuință și se bucură și de el. Un design de casă pentru containere va face cu siguranță să se întoarcă capul, din motive evidente, dar există mai multe lucruri decât să-i faci pe oameni să se ciocnească de pereți pentru că nu priveau drumul.

Alternativă excelentă a locuințelor tradiționale

Casele din containere pot fi o alternativă excelentă a locuințelor tradiționale din mai multe motive. Dacă vă luptați pentru a găsi locuințe la prețuri accesibile, sunteți interesat să vă aruncați în locuința mică a casei sau aveți nevoie de o opțiune de locuință flexibilă, viața în containere poate fi soluția pe care o căutați! Casele făcute din cabine-containere sunt din ce în ce mai populare și vin cu unele avantaje uimitoare, care ar putea să nu fie oferite printr-o situație de locuințe convenționale.

cabine container

Cabine-containere.ro

Pe de altă parte este incredibil să ne gândim că ceva la fel de omniprezent și integral pentru economia mondială precum cabine-containere nu a existat chiar acum câteva decenii. Și apoi să ne gândim că, datorită ingeniozității câtorva indivizi gânditori, vedem acum containerele într-o lumină cu totul nouă ca materiale de construcție. Cabine-containere.ro sunt speciale, dar nu sunt perfecte. Datorită experienței noastre de ani de zile, putem aprecia multe dintre marile lor beneficii, în timp ce recunoaștem încă unde pot uneori să rămână scurți. Din fericire, avem și informații despre cum să depășim multe dintre aceste negative percepute. Cabinele de containere la fel ca majoritatea produselor noi, a fost creat pentru a rezolva o problemă. Cum să transportați mărfurile rapid și în siguranță atât pe uscat, cât și pe mare. Desigur, oamenii făceau exact asta de mii de ani, dar de obicei în moduri destul de ineficiente.

Inovația containerelor suficient de mare

Inovația crucială a containerelor a fost că acestea au fost suficient de mare pentru a ține câteva mii de metri cubi de mărfuri, dar suficient de mic pentru a se potrivi pe un camion și a circula pe drumuri normale. Suficient de puternic pentru a supraviețui unei călătorii adesea perfide pe mare, dar suficient de ușor pentru a putea fi deplasat cu macarale, stivuitoare și alte echipamente de manipulare a materialelor. Suficient de uniform pentru ca orice camion sau navă să poată ține orice container, dar suficient de flexibil încât să poată fi folosit pentru mărfuri uscate, mărfuri refrigerate, lichide în vrac etc.. Imaginați-vă dacă ați putea călători oriunde în lume și a utiliza același tip de priză electrică sau a face cumpărături cu aceeași monedă. Atingerea acestui nivel de standardizare în întreaga lume este foarte dificilă, dar exact asta a realizat containerele de transport!

Haideți să vedem acum beneficiile de a face o casă din containere.

containere romania

Salvează lumea trăind ecologic

Reducerea amprentei personale de carbon este un obiectiv demn de avut. Dacă vă străduiți să acordați prioritate vieții ecologice și căutați o locuință, luați în considerare un container de transport. Veți reface un material care va rămâne probabil revendicat și neutilizat și care poate trăi din rețea prin reducerea resurselor pe care le consumați. Expedierea caselor de containere poate fi extrem de eficientă din punct de vedere energetic. Alegeți panourile izolante pentru o casă confortabilă, care nu necesită multă energie pentru încălzire sau răcire.

Economisiți la stres construind rapid

O casă tradițională va dura luni de zile pentru a se construi. Când programul dvs. solicită o soluție mai rapidă, profitați de un container de transport. O casă de containere poate fi finalizată în doar câteva săptămâni scurte. Structura de bază a casei dvs. va exista deja și, cu panourile izolante InSoFast, veți instala izolația și încadrarea într-un singur pas. Panourile includ, de asemenea, căi de rulare pentru cablare și știfturi încorporate pentru aplicarea rapidă pe gips-carton. Deși s-ar putea să nu credeți că vă puteți permite să dețineți orice și veți închiria întotdeauna, construirea unei case din containere de transport poate fi mult mai accesibilă decât v-ați imaginat vreodată! Odată ce ați achiziționat containerul, restul costului este determinat de finisajele pe care le alegeți pentru interior.

container

Puternice si solide

Containerele de transport sunt inerent puternice. Sunt fabricate pentru a fi dure și durabile. Containerele de transport maritim sunt concepute pentru a transporta mărfuri pe vreme extremă, atât pe uscat, cât și pe mare. Pe mare pot fi supuși la vânturi de 100 mph sau valuri de 50 de picioare, există șanse mari dacă containerul poate supraviețui, atunci va fi ok prin orice furtuni pe care le-ar putea suporta casa ta! Această durabilitate scade odată cu îndepărtarea oțelului pentru uși și ferestre. Există un act de echilibrare în design între adăugarea ferestrelor și ușilor din sticlă, menținând în același timp cea mai înaltă integritate structurală posibilă. De asemenea, puteți găsi planuri de acasă pentru containerele de transport care vă permit să poziționați ferestrele și ușile în spatele ușilor originale ale containerelor de transport.

containere cabine

Integritate structurală

Acest lucru vă permite să păstrați integritatea structurală originală și durabilitatea care v-ar fi putut atrage către o casă de containere. Cu acest tip de design, păstrați și capacitatea de a bloca ușile originale atunci când ieșiți din casă, ceea ce este un aspect atrăgător dacă va fi o casă secundară care va fi vacantă din când în când. Chiar și fără a încuia containerele de transport, acestea pot rezista la vânturi puternice și furtuni. Fără siguranță și în picioare singuri, pot suporta vânturi de până la 100 mph. Siguranța și securitatea casei containerului se amplifică și mai mult atunci când fixați casa pe o fundație, bine fixate, acestea pot lua viteze ale vântului de până la 175 mph. Deci, dacă locuiți într-o zonă cu vreme extremă, cum ar fi uragane sau tornade, puteți fi siguri că containerul dvs. este construit pentru a rezista furtunii.

Construire intr-un timp rapid

Casele realizate din containere de transport pot fi construite și finalizate foarte repede, ceea ce poate fi un beneficiu imens și motiv pentru alegerea unei case de containere. Ați putea avea un container de expediere terminat acasă în termen de 8 săptămâni! Construirea unei case tradiționale poate dura până la 4-6 luni. Dacă sunteți în căutarea unei soluții de locuințe mai rapidă decât atât, viața în containere poate fi răspunsul pe care îl căutați! Cu o casă de containere, structura exterioară a casei este deja construită, acoperișul, pereții și tavanul sunt finalizate; tot ce trebuie să adăugați sunt detaliile interioare, care pot lua o cantitate considerabilă de timp liber de la procesul de construcție.

Consumabile mai puține

Casele pentru containere pot fi, de asemenea, construite în afara amplasamentului. Acest lucru scade timpul de construcție, deoarece nu există deplasări către și de la șantier și toate consumabilele și echipamentele sunt ușor disponibile și nu trebuie expediate la șantier. Acest lucru este benefic mai ales dacă doriți să construiți pe un site îndepărtat. Construirea în afara amplasamentului pentru o locație îndepărtată poate însemna nu numai că locuința dvs. este gata să meargă mai repede, dar poate reduce costurile, deoarece transportul de materiale și echipamente poate fi costisitor.

Expediați oriunde

Containerele de transport sunt menite să fie mutate, ceea ce înseamnă că există deja un sistem mondial pentru transportul caselor de containere atât pe uscat, cât și pe mare. Odată ce casa ta este finalizată, poți să o faci mutată oriunde în țară sau chiar în lume! Dacă ați visat deja să locuiți într-o locație îndepărtată sau în afara rețelei, o casă de containere poate face acest lucru! Există multe locații care ar putea să nu fie accesibile pentru un echipaj de construcții și toate echipamentele necesare construirii unei case. Prin intermediul clădirilor de depozitare a clădirilor în afara amplasamentului, puteți deschide o serie de locații pe care s-ar putea să nu le fi crezut posibil să aveți o casă! Dacă ați fi în poziția de a vă muta, în loc să găsiți o locuință adecvată, trebuie doar să găsiți un loc de teren pe care să puneți containerul acasă!

Personalizarea propriului container

Când vine vorba de finisajele interioare și de personalizarea casei dvs. de containere, posibilitățile sunt nelimitate! Puteți lucra cu unul dintre designerii noștri pentru a vă dezvolta propriul plan care satisface toate nevoile dvs.. Poate îți place să gătești și o bucătărie complet utilată este importantă pentru tine sau ai nevoie de spațiu de locuit care funcționează bine sau chiar să te asiguri că ai o cadă. Echipa de design vă va ajuta să vă creați casa de vis! Sunt planuri disponibile cu un dormitor la mansardă care vă permite mai mult spațiu pe etaj la nivelul principal pentru spații de locuit, dar dacă nu sunteți interesat să vă ocupați de scări în casa dvs. de containere, sunt multe modele de case de containere care includ dormitorul pe partea principală podea. După ce ați decis dimensiunea și aspectul casei dvs. de containere, puteți începe să vă alegeți finisajele interioare și exterioare.

web design itexclusiv.ro