luni, iunie 24, 2024
AcasăLife StyleFashionAlege să porți batic/eșarfă din mătase naturală și descoperă beneficiile acesteia

Alege să porți batic/eșarfă din mătase naturală și descoperă beneficiile acesteia

Nu există nimic asemănător senzației de mătase pe piele, indiferent dacă vă luxați în cearșafuri de mătase sau vă jucați cu eșarfa preferată de mătase. Pentru a înțelege de ce nu vă puteți sătura de această țesătură netedă și îngăduitoare, să ne uităm la proprietățile mătăsii. Rezistența este una dintre cele mai interesante caracteristici ale mătăsii. La prima atingere, s-ar putea să vă păcăliți considerând că mătasea este fragilă, dar este de fapt una dintre cele mai puternice țesături existente. Poate fi elegant și delicat pentru pielea ta, dar sub strălucire este plin de putere. O parte din această rezistență provine din lungimea fibrelor. Bumbacul și inul sunt fabricate din fibre vegetale scurte care sunt filate împreună pentru a face fire mai lungi. Mătasea este cultivată din coconul de larve de viermi de mătase de dud.

Despre mătase naturală

Pot face un fir lung și continuu cu care să lucreze. Procesul consumă mult timp și este delicat, ceea ce explică costul ridicat al acestei țesături. Nu puteți trage un fir de mătase în fibrele sale componente, așa cum puteți face cu bumbacul. Respirabilitate. Mătasea este o țesătură ușoară, respirabilă, ceea ce înseamnă că reduce riscul de supraîncălzire atunci când vă petreceți ziua. Elasticitate. Dacă sunt tratate bine, hainele de mătase își păstrează forma. Mătasea este flexibilă și are o anumită elasticitate, ceea ce îi permite să se retragă în formă după întindere într-o oarecare măsură. Nu întindeți mătasea inutil sau puteți merge prea departe. Absorbție. Mătasea este destul de absorbantă. Cu toate acestea, apa slăbește fibrele, așa că tratați-vă cu atenție mătasea atunci când o spălați. Dacă folosiți un balsam pentru țesături, veți dori ceva blând și ar trebui să verificați întotdeauna eticheta articolului pentru instrucțiuni de spălare.

batic matase naturala

Beneficiile mătasei naturale

Reglarea termică. Mătasea este bună la menținerea temperaturii corpului, ceea ce înseamnă că vă poate ajuta să vă simțiți răcoros pe timp cald și cald în frig. Dacă doriți o țesătură atât subțire, cât și un bun izolator, mătasea este calea de urmat. Viteza de uscare. Mătasea se usucă rapid, ceea ce îl face extrem de practic atunci când vă gestionați rufele sau pur și simplu vă ocupați de afacerea de zi cu zi. Strălucire. Fibrele de mătase sunt netede și drepte, spre deosebire de lână, de exemplu, care are o scalare pe care o veți vedea dacă o puneți la microscop. Această diferență face ca mătasea să fie mai fină la atingere și mai strălucitoare la ochi, cu o senzație de lux.

matase naturala

Materialele eșarfelor variază de la material, textură și calitate și, mai presus de toate țesăturile, eșarfa de mătase rămâne un clasic și elegant, care poate depăși tendințele modei. Mătasea este greu de produs și este fabricată exclusiv în fermele de mătase.

Eșarfele de mătase naturală

Eșarfele de matase naturala sunt grozave pentru părul tău „Silky smooth” nu este doar o expresie. Purtarea mătăsii în păr poate ajuta la menținerea acestuia moale, hidratată și fără încurcături. Spre deosebire de bumbac, de exemplu, părul va aluneca pe mătase, ceea ce îl face mult mai puțin dăunător ziua sau noaptea. Dacă aveți părul texturat sau cret, dormind pe mătase va păstra acele împletituri și explozii păstrate mai mult timp, fără a adăuga creion. În funcție de modul în care îl porți, o eșarfă de mătase îți poate păstra și coafura intactă în timpul zilei. Vis! Un alt beneficiu al mătasei naturale – gata cu pielea iritantă. Mătasea este mult mai delicată pe piele decât bumbacul aspru. Fricțiunea din bumbac vă poate irita pielea orice coșuri pe care le-ați putea avea, ceea ce le poate agrava.

esarfa matase naturala

Mătasea naturală – material hipoalergic!

Bumbacul absoarbe, de asemenea, mai multă umezeală și grăsime din păr și de pe piele peste noapte, creând ceva deosebit de grosier pe pernă. Mătasea, pe de altă parte, vă va ajuta să vă păstrați umiditatea naturală a pielii, ceea ce înseamnă că vă treziți cu o piele frumos hidratată, cu mai puțină iritare. Super dacă ai pielea uscată! Este hipoalergenic! Mătasea are o rezistență naturală la acarieni, ciuperci și mucegaiuri, pe lângă mulți alergeni. Dacă sunteți unul dintre cei care se trezesc strănutând, dormitul pe mătase poate face minuni. Erupții și nasuri înfundate nu mai sunt! Bun pentru reglarea temperaturii. Ușoară, respirabilă și aerisită, mătasea este mult mai bună decât materialele precum bumbacul pentru a vă regla temperatura. Revenind la bumbac, absorbind toată umezeala și transpirația, acesta este ultimul lucru pe care îl doriți în timp ce vă bucurați de soarele frumos.

Elimină umiditate

Mătasea elimină orice umiditate pentru a vă menține uscat și răcoros. Mătasea poate îmbunătăți relaxarea și somnul. Pentru toate motivele de mai sus, sunteți într-un somn minunat. Dacă aveți experiență cu mătasea, sunteți foarte conștienți de senzația de lux. Și dacă încă nu ai încercat mătasea, ce aștepți! Pur și simplu, mătasea este confortabilă. Cu strălucirea naturală și moliciunea, atingerea mătăsii pe pielea și părul tău poate face o lume diferită atunci când te așezi la culcare. Capacitatea de a vă regla temperatura corpului este o necesitate, iar moliciunea materialului vă poate ajuta sistemul nervos să se relaxeze și să vă mențină stresul în somn.

matase naturala materiale

Mătasea naturală -investiție ideală!

Veți arăta minunat cu un batic din mătase naturală! Bine, mai puțin științific sigur – dar totuși demn. Cu toate desenele minunate și distractive posibile pe eșarfele dvs. de mătase, vă puteți distinge cu adevărat din mulțime. Și nu este doar designul, eșarfele pot fi purtate în atât de multe feluri! Gât, încheietură, geantă de mână, păr într-o multitudine de moduri – este posibil să aveți nevoie de mai multe! Eșarfa de mătase este o investiție ideală, deoarece poate fi atât modernă, cât și fără vârstă și poate fi purtată în diferite ocazii. De asemenea, îl puteți face un cadou ideal pentru oricine. Când doriți să achiziționați o eșarfă de mătase, găsiți un dealer autentic de eșarfă cu ridicata care vinde eșarfa de mătase originală. Investiția într-o eșarfă originală de mătase va dura toată viața, iar calitatea materialului va dovedi valoarea sa.

web design itexclusiv.ro