duminică, iulie 21, 2024
AcasăDivertismentRelaxare si timp liberRăsfățați-vă într-o vacanță într-o stațiune în cer! Cele mai interesante hoteluri din...

Răsfățați-vă într-o vacanță într-o stațiune în cer! Cele mai interesante hoteluri din lume

Haideți sa descoperim împreună astăzi cele mai interesante vacanțe la înălțime.Hotelul emblematic și reperul din Londra tocmai s-au redeschis cu ceva special planificat, nu este nevoie de permise de îmbarcare! Cunoscut pentru priveliștile sale de neegalat asupra orizontului londonez, a restaurantelor elegante și a celei mai înalte piscine infinite din oraș, Hotelul Shangri-La, At The Shard, Londra duce vara la noi culmi. Pentru aventurierul întemeiat, hotelul a creat experiența „Escapism Inspiration” pentru a vă transporta în țări îndepărtate, totul în confortul și siguranța capitalei. În colaborare cu planificatorii de evenimente din Londra „The Proposers”, camerele și suitele oaspeților pot fi transformate în escapade inspirate de destinație, cu muzică și meniuri exotice pentru cină. A trebuit să am o scurtă privire înainte de deschidere și am fost dus în trei locații, patruzeci de etaje până în nori. Mai întâi am intrat în suita „Beach Retreat”, unde sunteți transportat la viața insulară.

top view

Ce lucruri impresionante gasim in interiorul camerelor?

Aici am avut parte de o surpriză plăcută, și anume, frunze de palmier, decor în tonuri de nisip și coji frumoase au căptușit camera la lumina lumânărilor. Toate acestea, în timp ce un mojito proaspăt mi-a fost împins în mână. Fiecare experiență „Escapism Inspiration” are o coloană sonoră de compliment. Sunetele valurilor ale oceanului au răsuflat prin cameră în timp ce am gustat ton proaspăt marinat și carne curată picantă. În baia suitei, o cadă cu bule, cu geam la fereastră, cu vedere panoramică la peisajul strălucitor al Londrei. Hotelul a încheiat un parteneriat cu o marca certificată de frumusețe organică pentru a oferi un meniu de baie de lux, prin care puteți alege parfumuri și produse pentru a obține cea mai bună baie. Vă recomand cu încredere baia lor cu spumă aromatică pentru o relaxare a simțurilor perfectă în timp ce urmăriți viața si agitația londoneză de mai jos.

baie top view

Cea de a doua locație : O noapte in Paris!

O noapte in Paris

Apoi liftul s-a deschis către a doua locație, „O noapte în Paris”. Aici poți lua masa sub micul tău Turn Eiffel, însoțit de muzică pariziană și de o pistă de petale de trandafir care se întoarce până la o sticlă de șampanie cu gheață. Mâncare obligatorie este rața și pancetta aburitoare, acoperite cu o crustă de parmezan crocantă, vor fi servite pe o masă cu lumină redusă, în timp ce propriul dumneavoastră Turn Eiffel se aprinde. Toate acestea te determină să te întrebi: oare mă aflu în Paris? E ca un vis devenit realitate. Ultima cameră ne-a dus în Africa, poate una pentru familiile tinere care nu au reușit să facă acea călătorie de safari anul acesta. Corturile de in acoperite cu frunze verzi de viță de vie au acoperit podeaua în timp ce sorbeam suc dulce de mango și devoram prăjituri bogate de ciocolată. Muzica din junglă umplea camera.

Tratament de relaxare perfect doar în Western Montana

montana beauty

Acum haideți sa ne mutăm atenția către o altă zonă minunată si interesantă si vreau sa vă descriu câteva moduri de a te trata perfect si corect în Western Montana. Este întotdeauna important să vă luați timp pentru relaxare și întinerire, iar după anul pe care l-am avut cu toții, îl meritați. Vă facilităm tratarea în Glacier Country. De la tratamente la spa-urile de top până la hrănirea sufletului la o galerie de artă, iată cele mai bune opt modalități de a vă răsfăța în Western Montana. Simțiți tot ce vă stă în putință după un tratament spa la una dintre stațiunile sau spa din regiune. Răsfățați-vă cu un masaj terapeutic de la The Spa at The Lodge at Whitefish Lake. Liniștea așteaptă la Cedar Creek Spa din Missoula, încercați Cedar Creek Mud Wrap sau alegeți un pachet pentru o zi întreagă de liniște și întinerire.

Experiență completă în Westen Montana

Pentru o experiență completă de wellness în Western Montana, rezervați un sejur în Eureka și umpleți-vă ziua cu yoga, masaj, terapie sonoră și tratamente de saună privată. Orașele mici din Western Montana au un farmec aparte. De la centrul vibrant al orașului Missoula la eclecticul bulevard electric Bigfork și fermecătoarele străzi principale din Kalispell, orașele sunt pline de buticuri locale și magazine de specialitate. Una dintre buticurile locale preferate este The Toggery și are locații în centrul orașului, în ​​Kalispell și în Whitefish. În aceste magazine veți găsi haine elegante pentru bărbați și femei. Pur și simplu nu este nimic mai relaxant decât un izvor termal Glacier Country. Sorbiți băutura dumneavoastră preferată sub cerul de noapte înstelat și lăsați-vă grijile să se topească. În Paradis, rămâneți la Quinn’s Hot Springs într-o cabană cu vedere la râu sau la o cabană pe munte și bucurați-vă de piscinele calde și frumos proiectate.

Mâncăruri rafinate

Mâncărurile rafinate s-ar putea să nu fie de top atunci când te gândești la Western Montana, dar ar trebui să fie. Bucătari de renume mondial vin aici pentru modul nostru de viață mai lent. Inspirați de peisajele uimitoare și de jocul sălbatic, creațiile lor culinare sunt de-a dreptul apetisante. Aici savurați mâncăruri delicioase la restaurantul Whitefish Lake sau la Cafe Kandahar. Încercați noul steakhouse de lux din Missoula, 1889, luați masa ca un parizian la Taste of Paris din Hamilton sau mergeți la Pomp la The Resort at Paws Up pentru o cină rustică de lux. Cel mai simplu mod de a vă trata în Glacier Country este să savurați aroma berii, a vinului, a cidrului sau a băuturilor spirtoase fabricate local. Cu 33 de fabrici de bere, 11 distilerii, 10 crame, indiferent unde se află tabăra de bază din Western Montana, nu va fi greu să vă udați fluierul.

casa vacanta western montana

Fabrica de bere în Western Montana

Consultați noua fabrică de bere Ronan Co-Op, care oferă în prezent preluări la bord. Faceți un tur de distilerie cu Whistling Andy Distillery în Bigfork sau opriți-vă la Waters Edge Winery & Bistro din Kalispell. Ați dorit întotdeauna să călăriți pe pajiști montane sau să faceți o plimbare pe lama până la o cascadă? Acum este momentul să vă răsfățați și să faceți visul real prin rezervarea unei excursii. Ghizii experimentați sunt pregătiți să vă ajute să verificați articolele din lista dumneavoastră, indiferent dacă doriți să luați propria echipă de câini de sanie sau să faceți o plimbare cu balonul cu aer cald. Posibilitățile de recreere sunt infinite aici. Sper să vă fie de folos toate aceste informații despre acele locuri extraordinare, unde poți sa zici ca ai fost in rai când te întorci.

web design itexclusiv.ro