duminică, iulie 21, 2024
AcasăLife StyleBeautyMachiajul perfect pentru Valentine's Day indiferent unde te afli și cum comunici

Machiajul perfect pentru Valentine’s Day indiferent unde te afli și cum comunici

Ziua Îndrăgostiților, așa cum știm și simțim cu toții, indiferent de ce parte a Globului ne aflam, este un prilej de a sărbători iubirea. Este momentul în care unele cupluri se reinventează, redescoperă iubirea pe care și-o port. Alții isi reinnoiesc jurămintele de cununie, logodna, etc., sau iubesc suprizele și pregătesc cele mai inventive și frumoase cadouri pentru persoana iubita. Ziua Îndrăgostiților aproape ca bate la una , sunt convinsă ca unii dintre voi ati rezervat un loc special pentru a sărbători aceasta zi, v-ați gândit ce haine veți purta în funcție de locația aleasa, dar trebuie bineînțeles sa optam și pentru un machiaj pe măsură. La fel ca aproape orice altceva, machiajul de Ziua Îndrăgostiților, arată un pic diferit în acest an. De ce să nu folosiți sărbătoarea zaharină ca o oportunitate de a deveni creativi cu aspectul dvs. pregătit pentru romantism, adaptat la ocazia unică?

Make up Valentine's Day

O schimbare de ritm nu trebuie să echivaleze bineînțeles, absența intrigilor. Pentru a pune un punct mai bun și mai precis pe acesta, atmosfera de Ziua Îndrăgostiților din 2021 se rezumă clar la optică. Oare persoana căreia ii dai întâlnire te va privi afară, sau de sub o pătură de stele (sau un cort protector din plastic)? Există o dată la distanță în viitorul tău, cu un aspect plăcut de pe computer și Zoom? Sau casa ta va servi drept fundal pentru o întâlnire extrem de sigură și romantica în același timp? Indiferent de marca dumneavoastră de tête-à-tête, o estetică atent asociată, centrată pe aspectul perfect de machiaj de Ziua Îndrăgostiților, va ajuta orice întâlnire să simtă o atingere mai romantică, pur și simplu pentru că este o atingere mai puțin obișnuită care va va face sa va simțiți diferit fata de orice alta zi obișnuita din viață dumneavoastră.

Tipurile de întâlniri de Valentine’s Day

Masa, cina în oraș: fie la restaurant fie în aer liber, fie pe malul marii. Dacă aveți norocul de a vă răsfăța într-o noapte în oraș, nu există un moment mai bun și mai potrivit pentru a intra în lumea glamour. Mască inclusă neaparat. Artistul de machiaj Hung Vanngo sugerează asocierea unui moment de buze cu o spălare pură de umbră bronzată sau taupe în jurul ochilor pentru definiție inocenta a acestora, rimel și o învârtire de fard de încălzire. Toată acestea în funcție bineînțeles de culorile asociate ținutei dumneavoastră din acea seara. „Cred că nimic nu este mai perfect pentru un machiaj de Ziua Îndrăgostiților sau pentru orice ocazie decât un ruj roșu perfect”, se entuziasmează el. O opțiune pentru buze de lungă durată, cum ar fi culoarea buzelor Velvet Matte de la Christian Louboutin. Aceasta vă va garanta culoarea dumneavoastră, rămânând așezată între mușcături, înghițituri și mascare.

machiaj 2021

Întâlnirea digitala de Valentine’s Day în 2021

Cea de a doua probabilitate și posibilitatea în 2021, având în vedere comunicarea în ultimul an, întâlnirea poate avea loc a de obicei, pe Zoom. Astfel, pentru o întâlnire digitală, un aspect frumos curatat este la fel de esențial ca o conexiune Wi-Fi de încredere. Minus prezența fizică și plus separarea unui ecran, selectarea produselor și adoptarea metodelor care permit caracteristicilor dumneavoastră să strălucească este esențială. Lauren Valenti, editorul principal de frumusețe Vogue, de altfel, a înălțat virtuțile strânse. Marginea strânsă a liniei de plutire superioare, pe care artistul de machiaj Romy Soleimani îl susține ca un mijloc ideal de a oferi privirii tale o definiție suplimentară și luminata. Împreună cu un aspect de contur iluminant și atingeri de culoare care îmbunătățește tenul, impactul vizual este practic garantat. Toate acestea, ca și la machiajul pentru intâlnirile în oraș, sa fie alese în funcție de nuanțele hainelor.

Întâlnirea din propria casa de Valentine’s Day

Și acum cea de a treia întâlnire, poate una dintre cele mai întâlnite din acest an, întâlnirea în confortul propriei case. Aceasta solicită atingeri care sporesc și amplifică fără efort, oferind seara aerul unei ocazii speciale, chiar dacă te găsește pe canapea. Schimbați oboseala zilei cu strălucire, cu ajutorul produselor care strălucesc și luminează, completate de luciul buzelor și rimel care provoacă un sentiment de ardoare la domiciliu. Aici, vorbim de un machiaj natural, care sa te pună în evidenta în funcție de lumina din propria casa, toate acestea iti vor da o stare de bine. Vrei sa ii pregatesti o surpriza neasteptata iubitului tau?Achiziționează și poarta în aceasta seara specială o lenjerie intima foarte atragatoare, care să-ți puna în valoare silueta. Apoi realizeaza-ti un machiaj cat eyes dacă ți se potrivește si opteaza pentru o coafura care sa iti permita sa adopti atitudinea potrivita.

web design itexclusiv.ro