duminică, iunie 13, 2021
AcasăFără categorie

Fără categorie

Stai conectat la noutatile din domeniu !

De ce avocații sunt atât de importanți în societate? Cauți avocat penal Israel-Romania?

Facultatea de drept este una dintre cele mai greu de învățat. Este nevoie de mult pentru a fi un bun avocat; trebuind să lucreze...

Informații concrete: Cum înlături obstacolele întâlnite la înmatricularea unei mașini aduse din Germania / UE?

Mențiune foarte importantă, daca achiziționași auto din afara țării cu un număr mai mic de 6.000 km, acest auto va fi considerat nou chiar daca are mai mult de 6 luni de la data fabricației și va trebuie sa mai achitați încă o dată TVA-ul in România, și ANAF zice că îl veți recupera după ce înmatriculați autovehiculul și vor trimite actele în țara de unde ați achiziționat auto. Același lucru este valabil dacă achiziționați un autovehicul cu mai puțin de 6 luni de la data fabricației.

De ce multe vinuri sunt atât de scumpe? Ce le face speciale ?

Haideți sa descoperim împreuna astăzi motivul pentru care alegem vinul corect si scump atunci când ieșim la cină fie cu persoana iubită, fie cu prietenii, fie cu partenerii de afaceri sau cu oricine altcineva. Știați că piața mondială de vinuri si băuturi spirtoase de lux a fost evaluată la 970 miliarde de dolari în 2019 și se anticipează că va ajunge la 1.411 miliarde de dolari până în 2027.
- Advertisment -

Most Read