joi, aprilie 18, 2024
AcasăBusiness si IndustrieInvestitiiDescoperă care sunt cele mai bune investiții de făcut in anul 2021

Descoperă care sunt cele mai bune investiții de făcut in anul 2021

Acum ca am reușit sa ne dezmeticim de la începutul unui nou an, și a venit primăvara, am o sugestie pentru acele rezoluții de Anul Nou pe care probabil le-ați făcut deja: Nu faceți niciuna! În schimb, concentrați-vă pe asumarea angajamentelor de Anul Nou. În primul rând, un angajament de a începe unele investiții noi și de a schimba direcția asupra altora. Anul 2020 a fost un an volatil atât în ​​economie, cât și pe piețele financiare. 2021 s-ar putea dovedi a fi mai aproape la fel. Deși s-ar putea să nu faceți schimbări radicale de investiții în noul an, răsturnarea calendarului este un moment bun pentru a face ajustări în portofoliul dumneavoastră curent și chiar pentru a face față unor provocări noi care s-ar putea să nu pară investiții în sens tradițional. Dar crede-mă, sunt. Iată lista promisă cu cele mai bune investiții de făcut în anul 2021.

Construiți-vă rezervele de numerar

Acțiunile sunt încă calea de parcurs în 2021. Dar nu vă așteptați ca piața să ofere o performanță repetată, dar nu înseamnă că piața va face o scufundare în 2021. Dar ar putea fi timpul pentru ajustări ale așteptărilor. Deoarece nu există o modalitate adevărată de a contrabalansa pierderile din acțiuni cu alte active, numerarul este alegerea implicită. Acesta își menține valoarea chiar și atunci când piețele financiare sunt în frământări, dar oferă și capitalul pentru a cumpăra acțiuni la ce se poate dovedi a fi prețuri avantajoase. Poate doriți să faceți acest lucru după o scădere a pieței generale sau să profitați de investițiile în sectoare specifice ale pieței. Este adevărat că este greu să câștigi o rentabilitate decentă a investițiilor purtătoare de dobândă, cum ar fi certificatele de depozit sau valorile mobiliare ale Trezoreriei. Dar există unele bănci care plătesc rate ale dobânzii la capătul superior al scalei.

in ce investim in 2021

Important! Nu, nu îți vei crește banii. Numerarul servește însă unui scop mult mai important în acest tip de mediu de investiții: asigură lichiditate. Cu stocurile care se termină în 2020 pe un teritoriu record, cea mai bună strategie de investiții se poate dovedi a fi acumularea de rezerve de numerar. Nu va oferi profituri mari, dar vă va lăsa mai bine pregătiți pentru orice va urma.

Stocuri – Încă o cale de urmat în 2021

Cu siguranță astăzi, nimeni nu poate spune cu nici un fel de certitudine în ce direcție se va îndrepta piața de valori în 2021, dar investiția în acțiuni a fost întotdeauna despre a juca mediile. Iar mediile favorizează puternic menținerea unei poziții mari în acțiuni. Acestea fiind spuse, poate doriți să deveniți mai selectivi. Indicii majori, cum ar fi S&P 500 și NASDAQ 100, au dezvoltat în mare măsură puterea stocurilor tehnologice. Dacă sectorul respectiv începe să se îndrepte spre sud, poate trage cu el indicii principali. Acesta este un alt motiv pentru a vă constitui rezervele de numerar. Dacă doriți si investiți puternic în S&P 500, o poziție numerară mare vă va oferi posibilitatea de a investi în sectoare emergente dacă piața generală scade. Având în vedere potențialul atât pentru creșterea economică, cât și pentru creșterea inflației în anul următor, anumite sectoare ale mărfurilor pot deveni demne de investiții.

investitii bune in 2021 fata de 2020

De asemenea, se pare că anul 2021 arată ca un an crucial pentru pre-pensionari, după „lovitura de avertizare” din 2020. Cei care se apropie de pensionare trebuie să țină cont de cât au acumulat și să facă din aceasta o prioritate absolută să NU dea o mare parte din acest lucru înapoi acestui obiect neînsuflețit numit „piața de valori”. ” Un alt sector de stocuri de luat în considerare este biotehnologia, care reprezintă avangarda industriei medicale. Având în vedere eficacitatea vaccinurilor COVID-19 încă în stadiul „prea devreme pentru a spune”, biotehnologia poate continua să fie un sector puternic în 2021, indiferent de ceea ce face piața generală.

Investiții in imobiliare!

Pe ce cale vor merge investițiile imobiliare in 2021? Ghicește cineva? Având în vedere creșterea constantă a prețurilor proprietăților imobiliare rezidențiale, precum și turbulențele de pe piața imobiliară comercială, sectorul pare a fi un sac mixt în 2021. Dar tocmai de aceea ar putea merita o privire atentă. Nimeni nu a prevăzut venirea coronavirusului și s-a dovedit a fi un schimbător de jocuri. Imobilele comerciale au fost afectate negativ de o mișcare masivă către bazarea la distanță a angajaților. Clădirile de birouri și multe zone din centrul orașelor mari au înregistrat creșteri puternice ale ratelor de vacanță, în timp ce spațiul comercial a fost afectat de închiderea a zeci de mii de magazine. Dar nenorocirile unui an creează adesea noi oportunități de investiții în următorul. Pentru cei cu numerar la îndemână și bilanțuri neacoperite, vor exista oportunități semnificative de a cumpăra proprietăți aflate în dificultate și blocate.

2021 investitii

Un alt motiv pentru care se iau în considerare investițile în imobiliare pe piața de valori. Bunurile imobiliare se transformă adesea într-o performanță puternică în timpul scăderilor bursiere, deoarece investitorii caută investiții de capital alternative. Deoarece rentabilitățile imobiliare au fost comparabile cu piața de valori în ultimele decenii, imobilele servesc ca o alternativă la acțiunile din spațiul de capital. Achitați sau amortizați cheltuielile. Experiența din 2020 trebuie să servească drept o poveste de avertizare. Milioane de muncitori și-au pierdut locurile de muncă și facerile, iar piața de valori a înregistrat o recuperare impresionantă după prăbușire. Viața este imprevizibilă. La începutul anului 2020, piața de valori a înregistrat recorduri, prețurile locuințelor au crescut. Dacă 2021 se dovedește a fi la fel de imprevizibil ca și în 2020 și există posibilitatea să fie mai mult, achitarea sau plata datoriilor va fi una dintre cele mai bune investiții pe care le puteți face.

Evitați cardurile de credit cu dobândă mare!

Nu vă puteți permite să purtați carduri de credit cu rate de dobândă de 20% sau chiar o linie de credit cu capital propriu cu dobândă redusă dacă slujba sau afacerea dumneavostră ajunge la starea de pericol în 2021. Plata unui card de credit cu o rată a dobânzii de 20% va fi ca și cum ați bloca o rentabilitate a investiției de 20% timp de câțiva ani. Dacă doriți să faceți oricare dintre investițiile din acest articol, să vă măriți economiile de pensionare sau să lansați o afacere secundară, cu cât veți datora mai puțini bani, cu atât vor fi mai ușoare fiecare dintre aceste întreprinderi. La fel ca acumularea de rezerve de numerar, ieșirea din datorii este o modalitate de a vă crește pregătirea. Acest lucru va funcționa în avantajul dumneavoastră indiferent dacă vă pregătiți pentru o furtună sau săriți într-o nouă afacere care vă va îmbunătăți viitorul.

Faceți din 2021 anul în care începeți să investiți în voi înșivă!

Această investiție pe termen lung putem spune, este una dintre investițiile mele preferate. Chiar dacă majoritatea oamenilor probabil nu se gândesc la asta. Dar investiția în tine este adesea cea mai bună mișcare pe termen lung pe care o poți face. Oferă o oportunitate de a vă crește puterea de câștig, ceea ce va avea un impact major și pozitiv asupra oricărei alte activități de investiții la care participați. Acest lucru poate fi mai important de făcut în 2021 decât a fost în decenii. 2020 s-a dovedit a fi un an dificil pentru oamenii din cel puțin o duzină de ocupații diferite. Investiția în sine poate fi o modalitate de a adăuga o abilitate importantă care vă va permite fie să păstrați jobul pe care îl aveți, fie să treceți într-un alt domeniu. Investiția în tine nu trebuie neapărat să se limiteze la îmbunătățirea perspectivelor de carieră.

Îmbunătățirea calității vieții

De asemenea, puteți investi în alte domenii ale vieții voastre, cum ar fi îmbunătățirea stării de sănătate sau învățarea modului de a fi un investitor mai bun. Oricare va avea potențialul de a vă îmbunătăți situația financiară pe termen lung, precum și calitatea vieții. Majoritatea oamenilor merg de la lună la lună, an la an, văzând doar„ ce se întâmplă ” sau „cum funcționează piața”, dar nu investesc niciodată timpul, efortul și resursele financiare pentru a le îmbunătăți. Câteva exemple în acest sens ar putea fi investiția într-un antrenor personal pentru a fi în formă fizică. Sau investiția unui nutriționist pentru a stabili liste de cumpărături și meniuri pe care să le urmezi pentru o sănătate mai bună. De asemenea, puteți angaja un antrenor personal pentru a stabili un proces pentru realizarea altor aspecte financiare, spirituale, de gestionare a timpului, relații și alte activități pe termen scurt și lung.

Acum, după toate aceste exemple si clarificări conform articolului, tu în ce ai investi in 2021?

2,015FaniÎmi place
- Parteneri ce sustin Skinit.ro -web design itexclusiv.ro