joi, aprilie 18, 2024
AcasăLife StyleCulturaAflă cele mai bune sfaturi pentru a vă aduce visele amânate pe...

Află cele mai bune sfaturi pentru a vă aduce visele amânate pe drumul cel bun

Haideți sa aflăm împreună astăzi care sunt cele mai bune sfaturi pentru a readuce la viață visele pe care le-ați avut mereu dar le-ați amânat din diverse motive. Deși suntem acum in primul trimestru din 2021, s-ar putea să vă aflați în continuare șocați sau neîncrezători prin toate răsucirile neașteptate ale anului trecut. Poate că 2020 ar trebui să fie anul tău pentru a te lansa, a începe o afacere sau a te retrage. Cu toate acestea, atunci când soțul tău și-a pierdut locul de muncă sau când ai devenit brusc un profesionist cu normă întreagă, combinat cu un părinte sau profesor, cu atribuții de școală la domiciliu, este posibil să fi realizat că nu se va întâmpla grupul de rețele pe care urma să-l înființezi. Sau turul de vorbire pe care l-ați planificat va fi anulat. Oricare ar fi fost visul tău din 2020, mai este timp să-l realizezi.

realitatea din vise

Cel mai important pregătește-te să lupți în timp ce te apuci de această călătorie pentru a-ți readuce visul amânat pe cale, și să lupți împotriva uriașilor care vor veni și, cel mai important, să refuzi să pierzi sau sa renunți. Hotărâți-vă că nu există niciun obstacol care să vă împiedice să vă mutați visul amânat la visul realizat. Haideți sa descoperim împreuna strategii pe care ar trebui sa le implementăm atunci când un vis devine deraiat de circumstanțe neprevăzute. Dacă ai un vis pe care ai vrea să-l reîntorci, urmează aceste sfaturi pentru a-l pune din nou în mișcare.

Timpul este de partea ta

Atunci când un vis este amânat, te poți găsi dezumflat de parcă visul nu se va întâmpla când te-ai aștepta să se întâmple. Înseamnă că visul care se întâmplă este pentru totdeauna un„ nu ”, „Respiră, inspiră, expiră și haide sa repetăm împreună:„ Timpul funcționează în favoarea visului meu ”. Singura persoană care are puterea de a plasa o perioadă la sfârșitul acestui vis ești tu. Nu lăsați 2020 să fie perioada visului vostru, ci continuați ca și cum 2020 ar fi fost pur și simplu o virgulă. Acum, să ne pregătim să vă avansăm ideile, planurile de afaceri, obiectivele și să credem că este momentul să le atingeți. Puteți chiar să priviți vremurile actuale și să stabiliți chiar voi dacă există ceva despre vremurile actuale și tendințele actuale care pot servi drept sursă de inovație pentru noile voastre obiective, idei și planuri de afaceri pentru un viitor strălucitor.

traieste-ti visul

Visează din nou

Vorbim in continuare despre o regulă foarte importantă pentru acest proces de trezire a viselor la realitate si de a vedea viitorul așa cum ni-l dorim. Atunci când cineva încearcă să supraviețuiască, este cu siguranță ușor să nu te gândești la modalități de a progresa. Indiferent de anul și circumstanțele diferite ce-i drept, pe care le-am experimentat cu toții, trebuie să vă împingeți să visați din nou. Imaginați-vă, pentru a genera idei noi, pentru a vă inspira. Nu poți să visezi din nou, dacă nu ești bine intenționat și motivat. Acestea fiind spuse, care este ideea mare arzătoare pe care ți-ar plăcea să o pui la cale anul acesta? Care este acel vis pe care ți l-ai spus mereu, într-o zi voi face acest lucru. Care este ideea aceea care a fost ascunsă pe raftul tău si pe care poate chiar s-a așezat un strat de praf.

Aduceți ideea înapoi în minte, petreceți timp cu ea, experimentați-o în imaginație, până când simțiți că este reală. Odată ce ai o imagine vie a acelui vis, acesta duce la pasul următor.

Proiectați un plan, dar nu uitați să-l notați in agendă!

Haideți sa descoperim acum despre cel de-al treilea sfat. Marii lideri de afaceri și companiile au întotdeauna planuri și strategii pentru a-și atinge obiectivele. Același lucru va fi valabil și pentru tine și pentru visul pe care te angajezi să-l reîntorci. Propuneți-vă să stabiliți un plan pentru a începe, ce acțiuni vor fi necesare, cum veți măsura succesul și cum veți răspunde în fața planurilor. De asemenea, scrieți-vă, notați-vă în agendă toate planurile. 2020 ne-a învățat că se poate întâmpla întotdeauna neașteptatul. Scriind în creion, notând in agendă toate aceste planuri, vă semnalizați că sunteți gata să pivotați, să ștergeți și să găsiți noi căi de urmat în mijlocul unei schimbări neașteptate. Indiferent daca veți mai avea momente de amânare a visului vostru, mereu te poți întoarce la cele notate in creion si vei avea posibilitatea sa continuu drumul către îndeplinirea visului tău.

vis si realitate

Fiți dispuși sa luptați pentru vis

Stabiliți-vă bine visul si apoi motivați-vă îndeajuns încât să lucrați către progres si către reușită. Cum era vorba celebră: un vizionar reușit și îți voi arăta un luptător. Mari vizionari întotdeauna duc luptele și uriașii care stau între ei și visele lor. Anul trecut, milioane de lideri de afaceri au purtat bătălii de contracte anulate, au pierdut venituri, au scăzut categorii neașteptate, au ars și mai mult. Și pentru mulți, experiența de sănătate experimentată / răsucirile sau persoanele dragi pierdute la COVID-19. Bătăliile, uriașii și obstacolele din 2020 au fost nesfârșite, iar mulți proprietari de afaceri, profesioniști și lideri s-au confruntat cu decizia de a arunca prosopul sau de a lupta. Luptă pentru visul tău, chiar dacă a fost amânat pentru o perioadă. Luptă sa crești așa cum visat inițial si sa trăiești viața pe care ți-ai imaginat-o.

Înrolați campioni ai viselor în călătorie

Ultimul sfat de pe lista noastră din articolul de astăzi. Vorbim despre campioni ai viselor, numiți uneori si mentori, care ne pot descrie drumul dar si sacrificiile făcute pe parcursul acestui drum către atingerea obiectivului, a visului devenit realitate. Se spune că un visător ferm că nu-i lasă pe ceilalți visători să viseze singuri niciodată! Indiferent de ideea, obiectivul afacerii, pasiunea și / sau visul dumneavoastră este nevoie de disciplină, concentrare, rigoare și angajament pentru ca acest lucru să se întâmple. Înscrieți un partener, un campion al viselor, pentru a vă servi ca partener de responsabilitate pe parcursul călătoriei. Împărtășiți-le viziunea dumneavoastră, planul pe care trebuie să-l prezentați și, cel mai important, rezultatele așteptate pentru care vă responsabilizați și cereți-le să vă servească drept partener în călătorie. Asigurați-vă de faptul că acest campion este o sursă de încredere care vă crede și capacitatea de a atinge viziunea.

2,015FaniÎmi place
- Parteneri ce sustin Skinit.ro -web design itexclusiv.ro