joi, aprilie 18, 2024
AcasăSanatate si MedicinaStil de viataCum să transformați cea mai mare luptă într-o sursă de inspirație

Cum să transformați cea mai mare luptă într-o sursă de inspirație

Cu toții ne aflăm parcă intr-o ceată continuă de aproape un an de zile, nu mai știm încotro ne îndreptăm, în ce anume să ne încredem, cum sa continuă lupta in condițiile actuale. Dacă te lupți în acest moment sau pur și simplu te afli după un sezon de provocare, să știi că nu ești singur. COVID-19 a continuat să afecteze întreprinderile mici, fiind raportat faptul că aproape jumatate, mai exact 43% din întreprinderile mici au fost nevoite să închidă temporar. Aceste cifre continuă să crească doar pe măsură ce economia rămâne stagnantă, ping-pong între restricțiile slăbite și măsurile de avertizare. Timpul crescut petrecut acasă, conflictele conjugale sau relaționale, slujbele pierdute și speranța care se estompează au fost experimentate într-o oarecare măsură chiar și începând cu 2021. Ceea ce mă inspiră cel mai mult la antreprenori este mentalitatea noastră de creștere.

Mentalitate adoptată din cauza COVID-19

Ca si concluzie a mentalității adoptate din cauza COVID-19, nu a fost niciodată mai ușor să aruncăm prosopul, în afacerile noastre, în visele noastre sau chiar în fericirea noastră. Prin vremuri de luptă mare se naște o mare perseverență. Totuși avem câțiva antreprenori care au depășit luptele din viața lor și modul în care aceasta a dat o inspirație mai mare. De fapt, luptele pot naște o nouă inspirație pentru a apărea diferit în afaceri pentru a merge după acel vis îndelungat sau pentru a fi mai mult din voi decât ați fost vreodată. În esență, luptele ne arată cât de puțin putem lua de la sine. Luptele personale, cele mai puternice. Uneori, luptele personale pot simți că se află în capătul opus al vieții noastre de afaceri. Încercăm să-i menținem separați, dar se pot trage unul pe celălalt, ceea ce face greu să fie prezenți amândoi în același timp.

Căptușeala potrivită pentru publicul dumneavoastră

gaseste-ti inspiratia

Important este să rețineți că nu este vorba despre plângeri, ci despre transparență și găsirea unei căptușeli potrivite pentru publicul dumneavoastră. Al doilea cel mai lucru important pentru a transforma lupta într-o sursă de inspirație este depășirea respingerii. Mare parte a tuturor oameni, milionari ai lumii cu averi impresionante au fost respinși de nenumărate ori la începutul carierei, dar toate acestea până intr-o zi , când au reușit efectiv. După cum se zice :eșecul nu este opusul succesului, ci este o piatră de temelie către succes. Cea de a treia sursa de inspirație: depășirea datoriei. Nu este un secret faptul că multe companii vor trebui să își închidă definitiv ușile din cauza presiunilor financiare. Acesta este motivul pentru care este esențial să înveți poveștile altor mari care au dat faliment și încă au revenit. Falimentul sau îndatorarea se pot simți ca o fundătură permanentă pentru mulți fondatori.

Experimentează eșecurile ca sa poți deveni cea mai bună versiune a ta!

devino cea mai buna versiune a ta

Indiferent cu ce vă confruntați în prezent va trece. Cei care au revenit din cauza eșecului sau au găsit un scop în luptă nu sunt diferiți de tine. Învățându-le poveștile, putem profita de credința necesară pentru a transforma acest timp în cea mai mare inspirație a noastră. Uneori ne simțim cu toții neinspirați. Vestea bună, aceasta este o parte naturală a procesului creativ și cu care se luptă toată lumea. Haideți sa descoperim lucruri pe care le putem face pentru a primi inspirația de care avem nevoie si după care tânjim. Schimbați-vă mediul! Ieșiți din casă și duceți-vă undeva nou. Un mediu nou poate provoca inspirație oferindu-vă un nou mod de a privi lucrurile. Aflați ceva nou! Depășiți-vă propriile limite si cunoștințe si învățați ceva nou. Aflați zece cuvinte într-o limbă străină, cercetați muzica Europei din secolul al XVII-lea sau ridicați o diagramă stelară și aflați despre universul nostru.

Sfaturi pentru a primi inspirația pe care ne-o dorim!

Un alt sfat pentru a deveni creativ, creați un Vision Board! Gândiți-vă la ceea ce doriți pentru viața voastră și începeți să-l imaginați. Colectați imagini și cuvinte care descriu această viață și aduceți-le împreună într-un tablou de vizionare. Revino la natură! Luați ceva timp în natură și apreciați-i frumusețea uimitoare. Mergeți la o drumeție prin tufiș, urcați un munte sau pur și simplu faceți un picnic lângă iaz în parcul dumneavoastră local. Accesați librăria dumneavoastră locală! Librăriile sunt pline de inspirație creativă. Petreceți ceva timp răsfoind rafturile și inspirați-vă din imaginile frumoase și ideile interesante. Încercați o nouă formă de artă creativă! Împingeți-vă în afara limitelor specialității dumneavoastră creative și încercați ceva nou. Dacă ești scriitor, încearcă să pictezi. Dacă sunteți muzician, scrieți o poezie. Păstrați un caiet pentru a nota ideile! Păstrați un caiet cu dumneavoastră pentru a nota ideile ori de câte ori acestea lovesc.

Idei care deservesc foarte bine imaginația

lupta ta ca sa descoperi inspiratia

Aceste idei s-ar putea să nu pară pionier în acel moment, dar ar putea servi drept inspirație la o dată ulterioară. Aflați despre istoria meșteșugului dumneavoastră! Aflați despre originea meșteșugului dumneavoastră creativ, cine au fost pionierii și marii și cum a progresat în timp. În istoria fiecărui meșteșug, există multă inspirație de găsit. Cercetează ce fac alții din domeniul tău! Aflați mai multe despre ceea ce fac alte persoane din domeniul dumneavoastră creativ. O căutare rapidă pe Google poate fi o sursă excelentă de inspirație atunci când nu ai idei. Ascultați un nou tip de muzică! Căutați muzică diferită de ceea ce ascultați de obicei și încercați-o. Dar jazz, clasic sau rap? Încercați să meditați Ia-ți puțin timp să stai, să fii nemișcat și să respiri. Viețile noastre aglomerate ne pot lăsa uneori atât de frenetici încât poate fi dificil să ne inspirăm. Luând timp liber pentru a medita, îi vei oferi creierului șansa de a reîmprospăta.

Urmărește-ți idolul si mentorul!

De exemplu, caută si urmărește persoane care te inspiră. Cu toții avem idoli creativi și mentori. Urmăriți-l pe al vostru și inspirați-vă în fiecare zi de meditațiile lor. Oferă-ți darul timpului! Oferă-ți o zi să fii și să faci tot ce îți vine. S-ar putea să fii surprins de inspirația care te lovește atunci când te aștepți mai puțin. Treci dincolo de zona ta de confort! Este ușor să te blochezi într-o rutină. Încercați ceva ce nu ați mai făcut până acum, care vă împinge din zona de confort. Întrerupând rutina vieții de zi cu zi, veți încuraja fluxul de idei. Urmărește un film grozav! Există ceva puternic la un film grozav care te face să gândești cu adevărat. Citiți o autobiografie a cuiva pe care îl admirați, despre viața cuiva pe care o admiri foarte mult! Auzind despre luptele și triumfurile lor te poate inspira în propria ta muncă.

inspira-te de pe blog

Și nu în ultimul rând!!! Citiți o postare inspirată pe blogul skinit.ro ! Vizitați articolele dumneavoastră preferate și citiți o postare inspirată. Nu există nimic mai interesant si motivant ca acele câteva cuvinte puternice care să îți provoace inspirația de care ai nevoie. Speram ca acum cu acest articol al nostru vă veți găsi inspirația de care aveți nevoie.

2,015FaniÎmi place
- Parteneri ce sustin Skinit.ro -web design itexclusiv.ro