luni, iunie 24, 2024
AcasăTehnologieDiverse IndustriiAveți nevoie să depozitați mobilă și/sau bunuri pentru o perioadă scurtă sau...

Aveți nevoie să depozitați mobilă și/sau bunuri pentru o perioadă scurtă sau lungă de timp?

Este pentru prima dată când închiriezi o unitate de depozitare? Indiferent dacă aveți nevoie să depozitați temporar bunurile în timp ce vă mutați sau să le depozitați pe termen lung după reducere, închirierea unei boxe de depozitare oferă o soluție excelentă, care economisește spațiu. Facilitățile de depozitare sunt o opțiune sigură, convenabilă și ușor de găsit pentru cei care au nevoie de depozitare. Majoritatea facilităților de depozitare pe termen scurt și de depozitare pe termen lung oferă, de asemenea, o gamă largă de dimensiuni de unități și servicii pentru a satisface nevoile dumneavoastră.

Pregătirea articolelor pentru depozitare

Haideți să vedem acum cum ne pregătim articolele pentru depozitarea pe termen lung sau pe termen scurt în funcție de cum aveți nevoie să depozitați mobilă și/sau bunuri pentru o perioadă scurtă sau lungă de timp. Așadar, nu vă aruncați articolele într-o unitate de depozitare, vrând-nevrând. Pregătirea corectă a articolelor pentru depozitarea pe termen lung este cea mai bună modalitate de a le păstra în stare de vârf. Iată câteva sfaturi despre cum să pregătiți corect Oricare companie de depozitare are probabil o listă de reguli și restricții atunci când vine vorba de utilizarea unităților de stocare. Asigurați-vă că citiți ce este și ce nu este permis înainte de a depozita articolele. Puteți fi sigur că artificiile, substanțele chimice și alte obiecte periculoase nu sunt permise în interiorul unei unități de depozitare. Orice lucru inflamabil este un mare nu, la fel ca și alimentele perisabile.

boxe depozitare

Faceți inventarul bunurilor!

Un alt lucru important de care este bine să țineți cont – faceți un inventar al bunurilor dvs.. Dacă intenționați să lăsați articole într-o unitate de depozitare pentru o perioadă lungă de timp, va trebui să creați o listă de inventar detaliată a tuturor bunurilor. În caz contrar, (ai încredere în noi) vei uita ce ai lăsat în depozit. Vă recomandăm să scrieți totul și să faceți fotografii și în scopuri de asigurare. Salvați toate fotografiile și o listă de inventar într-un singur loc, astfel încât să nu pierdeți evidența bunurilor dvs..

Curățați articolele!

De asemenea, foarte important – curățați articolele. Înainte de a depozita articolele, cel mai bine este să le ștergeți și/sau să le curățați, dacă este necesar. Spălați și curățați uscat hainele, aspirați pernele și tapițeria și dezinfectați cutiile. Asigurați-vă că nimic nu este umed – în caz contrar, s-ar putea ajunge cu bunurile mucegăite. Dezasamblați mobila – Când depozitați mobila pe termen lung, asigurați-vă că o dezasamblați mai întâi. Poate doriți chiar să înfășurați anumite articole de mobilier (adică tăblii, picioare de masă și oglinzi) în folie de protecție înainte de a le plasa în interiorul unității. Prin dezasamblarea mobilierului, veți deschide și mai mult spațiu pentru cutii și bunuri. Dacă o masă sau o piesă mare de mobilier nu se dezactivează, gândiți-vă la cum o puteți folosi pentru a ține lucrurile. De exemplu, o masă poate fi folosită ca raft pentru cutii.

Împachetați totul cu mare atenție!

Vă recomandăm să împachetați toate articolele mai mici în cutii de carton rezistente și/sau coșuri de plastic transparent. Coșurile de plastic fac mai ușor să vezi ce se află înăuntru, dar cutiile de carton sunt mai puțin costisitoare. Așa că acestea fiind spuse alegerea depinde de tine. Împachetați totul așa cum ați face pentru o mișcare adevărată. Aceasta înseamnă să folosiți totul, de la pernița cu bule și folie de plastic până la hârtie și bandă de ambalare. Asigurați-vă că împachetați oglinzi, televizoare și lucrări de artă în cutii adecvate. Acest lucru ar trebui să prevină ruperea articolelor în timpul transportului și în unitatea de depozitare.

Etichetați totul!

Dacă nu doriți să pierdeți evidența unde se află, este extrem de important să etichetați fiecare cutie cu exact ceea ce se află înăuntru. Folosiți un marker permanent sau etichete imprimate și asigurați-vă că partea etichetată a cutiei este orientată spre partea din față a unității de depozitare. O strategie de etichetare care funcționează pentru mulți este să numerotați fiecare cutie și să scrieți conținutul corespunzător pe o coală separată de hârtiie. De exemplu, Caseta 1: 10 feluri de mâncare de zi cu zi. Caseta 2: O duzină de pahare de vin. Caseta 3: albume foto de nunta. Caseta 4: Cărți (enumerati nume specifice). Caseta 5: Ornamente pentru pomul de Crăciun. Asigurați-vă că salvați lista de inventar într-o locație ușor de accesat.

inchiriaza boxe depozitare

Fii strategic în ceea ce privește locul în care plasezi obiectele!

În cele din urmă, atunci când plasezi articole în interiorul unității de depozitare, fii strategic în ceea ce privește exact modul în care plasezi bunurile. De exemplu, oglinzile și lucrările de artă ar trebui să fie așezate în sus, nu întinse. Cutiile care conțin articole fragile trebuie plasate mai sus, astfel încât să nu fie zdrobite de obiecte grele. Dacă există spațiu în unitatea dvs. de depozitare, vă recomandăm să vă așezați salteaua plat deasupra cutiilor, astfel încât starea acesteia să nu fie deteriorată în timp. Asigurați-vă că plasați, de asemenea, articolele de care aveți nevoie mai des în fața unității de depozitare, astfel încât să le puteți accesa mai ușor. Articolele pe care le folosiți mai puțin ar trebui să meargă în spate. Luați în considerare plasarea unui taburet în interiorul unității de depozitare pentru a facilita obținerea de cutii și articole care sunt amplasate sus.

Boxe-depozitare pe termen scurt!

Aveți nevoie să depozitați mobilă și/sau bunuri pentru o perioadă scurtă de timp? Haideți să vorbim și despre boxele de depozitare pe termen scurt. Împachetarea lucrurilor pentru depozitare pe termen scurt este destul de asemănătoare cu împachetarea lucrurilor pentru depozitare în general. Acestea fiind spuse, există câteva diferențe care merită remarcate. Iată câțiva pași care trebuie urmați pentru a vă asigura că ați înțeles corect: Adună-ți proviziile esențiale. Există mai multe lucruri de care veți avea nevoie pentru a vă împacheta obiectele în mod corespunzător. Cele mai importante dintre ele sunt cutiile tale. Pentru închirieri pe termen scurt, puteți folosi carton sau plastic – asigurați-vă doar că cutiile sunt solide și uniforme ca dimensiuni, astfel încât să vă puteți maximiza spațiul. Alte materiale de ambalare esențiale includ pernița (de preferință folie cu bule), bandă de ambalare și un marker sau două pentru etichetare.

Păstrați articolele in formă perfectă

Păstrați lucrurile învelite și învelite. Chiar dacă depozitați doar o lună, doriți să vă păstrați articolele într-o formă perfectă. În acest scop, amortizarea este încă importantă. Nu trebuie să înnebunești, dar vrei să te asiguri că toate articolele sensibile sunt acoperite. Folosiți folie cu bule pentru colțuri și piese subțiri și puneți o pătură sau o husă dedicată articolelor de mobilier. Încercați să curățați și să aerisești toate articolele înainte de a le depozita, chiar dacă este doar pentru o lună sau două. Ne vei multumi mai tarziu. Verificați fiecare casetă înainte de a o închide. Acest pas este esențial dacă urmează să călătorești. Ce se întâmplă dacă ai nevoie de ceva în timp ce ești plecat și este îngropat adânc în unitatea de depozitare?

Scutește bătaia de cap

De asemenea, dacă vă mutați sau vă remodelați, nu doriți să fiți nevoit să faceți o călătorie suplimentară (sau mai multe) la unitatea dvs. doar pentru a lua una sau două lucruri esențiale zilnice. Bifează fiecare casetă și scutește-te de durerea de cap.

web design itexclusiv.ro