luni, iunie 24, 2024
AcasăLife StyleUn masaj poate elibera stresul, poate calma mușchii și atenua durerea -...

Un masaj poate elibera stresul, poate calma mușchii și atenua durerea – încearcă https://www.goldtantriclondon.com/

Dacă ești stresat și te doare, s-ar putea să crezi că nu poți face nimic decât să iei niște analgezice eliberate fără prescripție medicală și să-ți arăți ziua. Masajul este un instrument excelent pentru relaxare, ameliorarea durerii, atenuarea tensiunii musculare și multe altele. Aflați mai multe despre tipurile comune de masaj și despre beneficiile acestora. Masajele vin în toate formele și dimensiunile. Iată câteva dintre ofertele pe care le puteți găsi într-un meniu de terapie prin masaj.

Masaj suedez

Te simți stresat? Un masaj suedez este soluția clasică pentru relaxare majoră. Masajul suedez este de obicei un masaj pentru întregul corp care folosește o atingere blândă. Este o alegere bună pentru cei care nu cunosc masaje. Poate ajuta la calmarea sistemului nervos. Masajul suedez este, de asemenea, o cale bună pentru a încuraja o stare emoțională relaxată, care vă poate afecta direct mușchii. Masaj profund țesut. Mușchii tăi se pot încorda din cauza utilizării repetate – chiar și din cauza ceva mai puțin activ, cum ar fi statul, șofatul sau aplecat deasupra laptopului. „Masajul profund al țesuturilor pătrunde în mușchi și tendoane pentru a elibera această strângere”, spune Bodner. Este bun pentru persoanele cu răni, încordare musculară generală și dureri musculare cronice.

Masaj sportiv

Masajele sportive sunt similare cu masajele cu țesuturi profunde, dar se concentrează pe mușchii care iau bătaie atunci când faci sport sau faci o altă activitate fizică repetitivă. Atleții și dansatorii își folosesc corpul diferit decât o persoană obișnuită. Un terapeut de masaj cu experiență în masaj sportiv poate intra acolo pentru a distruge încordarea musculară și pentru a aborda leziunile sportive. Masajul punctului declanșator. Un nod în gât sau un punct strâns în spate este cunoscut ca punct de declanșare. Un punct de declanșare este un mic spasm muscular sau un punct strâns în țesut. Într-un masaj cu puncte de declanșare, terapeutul de masaj folosește presiune concentrată și directă pentru a viza acele puncte. Acest lucru crește fluxul de sânge către zone, ajutându-le să se elibereze. Acest tip de masaj poate fi util și pentru persoanele cu dureri cronice.

Masaj limfatic

Lichidul limfatic are mai multe funcții importante, inclusiv menținerea nivelului de lichide și eliminarea deșeurilor din organism. Masajul limfatic folosește o atingere blândă pentru a ajuta lichidul limfatic să curgă mai liber prin corp. Masajul limfatic este excelent pentru persoanele cu inflamație – inclusiv pentru persoanele cu boli precum artrita, precum și pentru persoanele care au suferit mastectomii, care implică adesea îndepărtarea ganglionilor limfatici.

masaj londra

Beneficiile masajului pentru sănătate

Dacă vă bucurați de masaje în medii asemănătoare spa, acesta este un motiv mai mult decât suficient pentru a continua să le primiți atunci când este sigur să le faceți în viitor. Dar dacă vă întrebați dacă masajele au sau nu alte beneficii pentru persoanele cu afecțiuni medicale. Sau dacă masajele amatori pe care le iubiți atât de mult fac ceva, se dovedește că pot fi utile, în funcție de circumstanțe. Dar să nu ne lăsăm duși de cap. Chiar dacă există cercetări care susțin beneficiile unui masaj, nu puteți doar rezerva un masaj în loc să solicitați asistență medicală.

Consultați medicul pentru afecțiuni descoperite la masaj

Și, în timp ce încercați să vă masați capul pentru a gestiona o durere de cap ocazională sau să frământați ușor abdomenul pentru a ameliora o durere de stomac ar putea fi posibil, cel mai bine este să discutați cu un profesionist dacă doriți să atenuați durerea cauzată de o afecțiune medicală (chiar dacă doar vorbești cu un terapeut pentru a obține sfaturi de automasaj). În plus, ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră primar înainte de a rezerva un masaj pentru o anumită afecțiune sau cu un specialist pe care îl consultați pentru afecțiunea în cauză.

Terapia prin masaj

Terapia prin masaj poate fi benefică pentru oricine, dar s-a remarcat că îi ajută pe cei care suferă de diverse afecțiuni precum cancerul, bolile de inimă, problemele de stomac. Aceste mesaje le puteți întâlni cu siguranță în orice oraș, dar dacă aveți drum în Londra sau locuiți acolo vă recomandăm : https://www.goldtantriclondon.com/. Ar trebui să vă asigurați că discutați cu terapeutul despre orice problemă medicală înainte de prima ședință. Iată câteva dintre beneficiile terapiei prin masaj.

relaxare masaj londra

Reduce stresul și anxietatea

Acest sentiment de calm după un masaj poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății, a descoperit un studiu. Corpul dumneavoastră are două sisteme nervoase: un sistem nervos simpatic care vă conduce răspunsul de „luptă sau fuga” în situații stresante și un sistem nervos parasimpatic care se concentrează pe operațiunile de rutină și de zi cu zi care duc la relaxare și odihnă. Se crede că un masaj crește răspunsul parasimpatic, ceea ce poate reduce sentimentele de anxietate.

Îmbunătățește circulația si somnul

Slăbirea mușchilor și tendoanelor permite creșterea fluxului sanguin în întregul corp. Îmbunătățirea circulației dumneavoastră poate avea o serie de efecte pozitive asupra restului corpului, inclusiv reducerea oboselii și managementul durerii!Obținerea unui masaj poate scădea cortizolul (un hormon de stres) și poate crește nivelul de serotonină și dopamină, neurotransmițători despre care se știe că vă stabilizează starea de spirit. Studiile au arătat că terapia prin masaj este benefică pentru cei care au insomnie legată de menopauză și insuficiență cardiacă congestivă.
masaj

Îmbunătățește imunitatea

Poate un masaj să vă întărească sistemul imunitar? Un studiu sugerează că masajele regulate cresc nivelul de celule albe din sânge din organism, care acționează pentru a combate virușii. De asemenea, masajul ameliorează în general si pe termen lung, constipația. Un studiu arată că pentru cei care se confruntă cu constipație după operație, un masaj abdominal poate ajuta la mișcările intestinale.

web design itexclusiv.ro