joi, aprilie 18, 2024
AcasăTehnologieITTop constructori de website-uri in 2023

Top constructori de website-uri in 2023

In aceasta lista, ne concentram pe constructorii de site-uri web fara cod. Retineti ca unele dintre aceste platforme pot include functii low-code in planurile lor avansate.

Siter

Daca sunteti dispus sa folositi un constructor de site-uri web fara cod, care ii tine pe utilizatori departe de coduri si ii permite sa se concentreze pe partea de design a proiectului, Siter este cea mai buna alegere.

Siter este un instrument mic, dar puternic pentru a crea site-uri web frumoase, receptive, prietenoase cu dispozitivele mobile si accesibile in cateva ore. Nu necesita abilitati tehnice sau experienta anterioara. Cu un sistem intuitiv pe baza de drag-and-drop, clientii pot crea orice au nevoie, pur si simplu tragand, stivuind, reordonand si eliminand blocuri predefinite, proiectate vigilent si usor de personalizat.

Acceseaza https://www.pretsite.ro/ pentru un webdesign de calitate, la preturi excelente!

In plus, are numeroase functii utile care simplifica procesul si permit companiilor sa profite la maximum de aceasta experienta. De exemplu, are:

 • Mii de icoane gratuite
 • Integrare cu Unsplash, o baza de date cu milioane de imagini fara drepturi de autor
 • Integrare cu Figma pentru a exporta cu usurinta proiecte de design si a le transforma in site-uri web reale
 • Colectie de formulare si aplicatii pentru a extinde functionalitatea
 • Colaborarea in echipa
 • Domeniu gratuit

Toate acestea vin cu un pret accesibil. Planul de baza incepe de la 12 USD pe luna.

Startup

Startup si-a castigat deja o reputatie excelenta ca platforma de incredere, care nu necesita abilitati de codare sau cunostinte tehnice pentru a construi site-uri web moderne si de inalta calitate, de la zero. Acesta imbratiseaza atat functii fara cod, cat si cu cod redus, pentru a oferi dezvoltatorilor mai multa libertate in realizarea proiectelor lor. Utilizatorii sunt bineveniti sa beneficieze de aceste componente:

 • Editor online puternic, dar intuitiv
 • Colectie extinsa de blocuri, module si unitati realizate manual si proiectate cu atentie
 • Optiuni multiple de personalizare pentru a regla fiecare detaliu mic al designului
 • Integrare completa cu Static.App pentru a va gazdui site-ul online, care vine cu un certificat SSL, stocare media, nume de domeniu personalizat si alte caracteristici fantastice
 • Optiune de export pentru a obtine cod, imagini, text si stiluri cu un singur clic
 • Management de proiect pentru a crea site-uri web cu mai multe pagini fara a parasi o platforma

Concentrandu-se in principal pe o singura nisa, site-urile web, Startup acopera eficient toate elementele esentiale si unele module specifice pentru a indeplini proiecte unice. Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale sale este ca Bootstrap il alimenteaza. Aceasta inseamna ca fiecare echipa de dezvoltatori poate dezvolta proiecte avansate. In plus, puteti utiliza cu usurinta acest cod in afara platformei, bucurandu-va de libertatea de a pleca oricand.

Cea mai buna parte este ca planul standard este mai mic de 13 USD pe luna. In calitate de nou venit, iti poti crea primul site gratuit.

Squarespace

Pun pariu ca ati auzit de Squarespace o data sau de doua ori. Reclamele lor cu vedete de la Hollywood precum Winona Ryder si Keanu Reeves si simbolul muzicii country, Dolly Parton, i-au ajutat sa castige recunoasterea marcii. Ei si-au transformat generatorul de site-uri web intr-un serviciu premium.

Desi nu este cea mai ieftina optiune, va va costa 24 USD pe luna; aceasta nu include un domeniu personalizat. Cu toate acestea, poate oferi o valoare buna pentru banii tai daca trebuie sa implementezi niste planuri mari de afaceri.

Printre caracteristicile sale principale, puteti gasi:

 • Peste 140 de modele prestabilite
 • Optiuni pentru vanzarea produselor atat digitale, cat si fizice
 • Metode de plata, inclusiv PayPal, Stripe si Square
 • Calcularea automata a taxelor si a taxei de transport
 • Suplimente si integrari terta parte
 • Asistenta multilingva datorita integrarii Weglot
 • Integrare nativa cu Google Ads si Google Analytics
 • Integrare cu Mailchimp pentru a crea abonamente si campanii de marketing prin e-mail

Platforma este destul de puternica in ceea ce poate face, dar este usor de utilizat. Desi, la un moment dat, poate necesita cateva tutoriale suplimentare.

Ce este o interfata utilizator?

Interfetele utilizator sunt compuse din unul sau mai multe straturi, inclusiv o interfata om-masina (HMI) care interfata masinile cu hardware de intrare fizic, cum ar fi tastaturi, mouse-uri sau game pad-uri, si hardware de iesire, cum ar fi monitoare de computer, difuzoare si imprimante. Un dispozitiv care implementeaza un HMI se numeste un dispozitiv de interfata umana (HID). Alti termeni pentru interfetele om-masina sunt interfata om-masina (MMI) si, atunci cand masina in cauza este un computer, interfata om-calculator. Straturi suplimentare ale interfetei de utilizare pot interactiona cu unul sau mai multe simturi umane, inclusiv: interfata de utilizare tactila (atingere), interfata de utilizare vizuala (vedere), IU auditiva (sunet), IU olfactiv (miros), IU de echilibru (echilibru) si IU gustativa (gust).

Interfetele de utilizator compozite (CUI) sunt interfete de utilizator care interactioneaza cu doua sau mai multe simturi. Cel mai comun CUI este o interfata grafica cu utilizatorul (GUI), care este compusa dintr-o interfata tactila si o interfata vizuala capabila sa afiseze grafice. Cand sunetul este adaugat la o interfata grafica, acesta devine o interfata de utilizator multimedia (MUI). Exista trei categorii mari de CUI: standard, virtual si augmentat.

2,015FaniÎmi place
- Parteneri ce sustin Skinit.ro -web design itexclusiv.ro