joi, aprilie 18, 2024
AcasăBusiness si IndustrieImobiliareSfaturi pentru investiții imobiliare in 2021

Sfaturi pentru investiții imobiliare in 2021

Știm cu toții că proprietățile imobiliare sunt legate de locație, locație, și iar locație. Însă întrebarea importantă pentru investitorii imobiliari este, exact ce locație este cea mai bună pentru a investi? Adevărul este că nu există niciunul dintre cele mai bune locații pentru a investi în imobiliare. Dacă ar fi cazul, fiecare investitor s-ar strânge în același loc și ar diminua rapid randamentele potențiale ale investițiilor acolo. Acestea fiind spuse, în acest articol vă vom ajuta să răspundeți la această întrebare, examinând piețele de top pentru acest an, cum să selectați o piață pe baza strategiei de investiții și câteva locuri potențiale care ar putea fi clasificate drept cele mai bune orașe în care să investiți imobiliare pe măsură ce ne îndreptăm spre 2021.

real estate

Piață atractivă pentru investitori?

Ce face o piață imobiliară atractivă pentru investitori? În următoarea parte a acestui articol vom discuta despre cum să găsiți piețe și proprietăți de închiriere unifamiliale pe baza celor trei strategii principale de investiții imobiliare: Fluxul de numerar Apreciere Soldul fluxului de numerar + apreciere Dar înainte de a face acest lucru, să vorbim despre ceea ce face ca o piață imobiliară să fie „bună” pentru început. Ce înseamnă cu adevărat „bine”? Vedeți, cuvântul „bun” este un termen destul de subiectiv. Pizza „bună”, bere „bună”, film „bun”. . . toată lumea are propria părere despre ceea ce este bine și ce nu. Dar atunci când investiți bani în imobiliare, este important să înțelegeți exact ce separă piețele imobiliare bune de cele medii, nu atât de bune și chiar de-a dreptul teribile.

investitii imobiliare

Factori care ajută la o piață imobiliară perfecta pentru investitori

Vă descriem in continuare șapte factori care ajută la o piață imobiliară bună pentru investitori: Crearea de locuri de muncă peste media națională. Creșterea actuală și anticipată a populației viitoare, de asemenea peste media națională. Autorizațiile de construcție au fost scoase, activitatea de construcție curentă și prognoza creșterii dezvoltării imobiliare. Planificarea guvernamentală atât la nivel de stat, cât și la nivel local și dacă municipalitatea în care intenționați să investiți este sau nu pro-creștere sau este supra-împovărată cu birocrație și reglementări. Accesibilitatea locuinței prin utilizarea raportului preț-chirie pentru a compara prețurile medii ale locuințelor cu chiriile medii. Rata de absorbție sau timpul necesar pentru achiziționarea sau închirierea locuințelor noi care sunt aduse pe piață. Rata locurilor de muncă vacante, comparând media pe piața țintă cu rata medie globală a locurilor de muncă vacante pentru piață.

Fluxul de numerar

flux de numerar

Flux de numerar. Piețe imobiliare Investitorii imobiliari care caută case care să ofere o rentabilitate se concentrează rapid pe piețele fluxurilor de numerar. Fluxul de numerar imobiliar generează un flux de venituri constant și previzibil pe durata perioadei de deținere a investiției. Cum să găsiți proprietatea fluxului de numerar Există două valori financiare utilizate pentru identificarea proprietăților cu flux de numerar puternic: Rentabilitatea în numerar a unei case de închiriere unifamiliale măsoară venitul anual înainte de impozite generat de proprietate împărțit la numerarul total investit. Rata plafonului compară NOI (venitul net din exploatare înainte de plata ipotecii) cu prețul casei. Cu cât randamentul numerarului și rata maximă sunt mai mari, cu atât proprietatea este mai bună pentru investitorii imobiliari în flux de numerar.

tranzactii imobiliare

Piețe imobiliare cu un bun potențial de apreciere.

Investitorii imobiliari care caută o creștere sănătoasă a valorilor proprietăților pe termen lung se concentrează pe piețele imobiliare cu o bună apreciere. Creșterea populației și a locurilor de muncă sunt doi factori care ajută la creșterea valorii de piață a caselor unifamiliale de la an la an. Cum să găsiți piețe cu o apreciere puternică. Cercetările sunt o resursă bună pentru examinarea datelor de apreciere a locuințelor pentru fiecare piață de oriunde din lume. Cele mai interesante cercetări din ambele lumi: flux de numerar + apreciere Investitorii în proprietăți de închiriere unifamiliale pot avea cele mai bune din ambele lumi deținând proprietăți cu flux de numerar solid și apreciere solidă. Această abordare echilibrată se concentrează pe o apreciere puternică pe termen lung, plus venituri constante de fluxuri de numerar.

2,015FaniÎmi place
- Parteneri ce sustin Skinit.ro -web design itexclusiv.ro