duminică, iulie 21, 2024
AcasăLife StyleBauturi pentru barbati – care sunt cele mai cautate?

Bauturi pentru barbati – care sunt cele mai cautate?

Pentru cursa barbatilor care detesta cocktail-uri de lux servite in sticlarie de lux. Iata care sunt bauturile pentru barbati obisnuite:

Bere. Cea mai veche si cea mai barbateasca bautura dintre toate si de care se bucura toate clasele sociale. Berea este denumita in gluma „mancare lichida” de catre cei mai devotati bautori ai sai. Contine atat alcool, cat si o cantitate buna de carbohidrati pe care nici un om ce are prin vene sange rosu, nu ar trebui sa se teama sa le bea.

Gin si Tonic. O bautura clasica care necesita un raport de 1:1 de gin si apa tonica terminata cu o felie de var. Aceasta bautura a fost introdusa initial de soldatii britanici din India ca o modalitate de a masca gustul amar al chininei in apa tonica pe care au baut-o pentru a preveni malaria. Suna nemanifestat, dar credem ca au vrut doar o scuza pentru a se imbata in timp ce isi luau medicamentul.

 Rom si cola. Oricat de simplu sugereaza si numele, acest amestec necesita o combinatie de cola si rom din Caraibe. Aceasta bautura este adesea servita cu gheata si acoperita cu o felie de lamaie pentru a da un accent acid amestecului intunecat, amar, crocant care se roteste dedesubt. O bautura barbateasca care va va oferi cu siguranta o voce de bariton daca sunteti suficient de sobri pentru a vorbi dupa prima bautura.

 Mojito. Aceasta bautura devine virilitatea sa de a fi bautura preferata a autorului castigator al premiului Pulitzer Ernest Hemingway. Mojito necesita doua parti rom condimentat, o parte sifon, impreuna cu o garnitura de frunze de menta, unele suc de lamaie si gheata zdrobita. Probabil credem ca bautura l-a influentat sa spuna celebrul citat „scrie beat, editeaza sobru”.

Bauturi nebunesti pentru cei mai nebuni dintre barbati

Acestea sunt bauturi nascute in vremuri disperate si, de cele mai multe ori, un risc pentru sanatate decat o inghititura placuta. A bea este ca si cum ai juca ruleta ruseasca cu ficatul. Doar cei mai masculini trec printr-un pahar si inca mai stau.

 Naga Chili Vodka. Daca vodca in sine nu este suficient de barbateasca, de ce sa nu adaugam un alt strop de virilitate prin decaparea ardeilor Naga in ea? Doar ca sa stiti, ardeii Naga sunt evaluati la 250.000 de unitati pe scara de caldura Scoville. Acest lucru inseamna ca fiecare sticla are nevoie de o eticheta de avertizare FDA care spune „bea pe propriul risc.” Vezi aici multiple bauturi la cele mai bune preturi 24drinks.ro.

 Moonlight. Moonshine este pur si simplu un whisky care omite imbatranirea butoiului si standardele de sanatate implicate in productia normala de whisky. A devenit popular in randul contrabandistilor in timpul Erei Prohibitiei prin intermediul unor incaltari de casa construite cu radiatoare auto. Acestea au fost folosite pentru distilarea alcoolului din amestecul de cereale.

Bautura rezultata poate fi clara sau tulbure, cu un continut ridicat de alcool asteptat si cu unele produse secundare aditive care uneori ucid bautorul.

O mica parte interesanta din istoria bauturii tequilla!

O noua Norma Oficial Mexicana (NOM) pentru tequila (NOM-006-SCFI-2005) a fost emisa in 2006 si, printre alte modificari, a introdus o clasa de tequila numita extra añejo sau „ultra-invechita”, care trebuie sa fie invechita minimum de trei ani.

O sticla de un litru de tequila premium in editie limitata a fost vanduta cu 225.000 de dolari in iulie 2006 in Tequila, Jalisco, de catre compania Tequila Ley 925 . Sticla care continea tequila era o expozitie de doua kilograme de platina si aur. Producatorul a primit un certificat de la Guinness World Records pentru cea mai scumpa sticla de spirt de tequila vanduta vreodata.

In iunie 2013, interdictia chineza privind importul de tequila premium (100% agave albastra) in China a fost ridicata, in urma unei vizite de stat in Mexic a secretarului general al Partidului Comunist Chinez , Xi Jinping. Intrarea de tequila premium in tara era de asteptat sa creasca exporturile de tequila cu 20 la suta in deceniul peste 170 de milioane de litri in 2013.  

Ramon Gonzalez, director al Consejo Regulador del Tequila , estimeaza ca fiecare dintre primii 16 producatori de tequila a investit pana la 3 milioane de dolari pentru a intra pe piata chineza.  La 30 august 2013, primele 70.380 de sticle de tequila premium de la zece marci au ajuns in Shanghai.  Sosirea a avut loc in timpul unui eveniment desfasurat la House of Roosevelt, un club binecunoscut situat pe The Bund – o zona cu o traditie indelungata de import de bauturi alcoolice in China.

Cea mai recenta versiune a standardului tequila (NOM-006-SCFI-2012) a actualizat standardul pentru a specifica faptul ca clasa argintie a tequila nu poate contine aditivi, pentru a permite ca pe eticheta sa fie afisat timpul de invechire pentru clasa ultra-imbatranita, pentru a interzis comercializarea de tequila in vrac prin distribuitoare automate si a solicitat inregistrarea agavei in timpul anului calendaristic al plantatiei sale si a solicitat actualizari anuale.

In 2018, guvernul mexican a aprobat o propunere de a sarbatori a treia sambata din martie ca Ziua Nationala a Tequilei.

web design itexclusiv.ro