luni, iunie 24, 2024
AcasăBusiness si IndustrieAutoVrei o schimbare a mașinii tale? Poate o culoare nouă? Încearcă colantările...

Vrei o schimbare a mașinii tale? Poate o culoare nouă? Încearcă colantările carbonsystem!

Tuturor le place senzația de a se deplasa pe scenă într-o mașină strălucitoare, nouă. Obținerea unei lucrări de vopsire poate avea același efect, oferind acelei mașini vechi și fidele un aspect nou și o nouă viață. Există totuși opțiuni mai bune? Mai mult de câțiva oameni se îndreaptă spre popularul truc al colantării mașinilor din vinil și ar recomanda același lucru fără ezitare. Mai puțin costisitoare decât cumpărarea unei mașini noi și mai versatilă decât vopseaua, ambalarea mașinii poate fi doar calea de urmat. Din punct de vedere al costurilor, colantarea mașinii din vinil este aproximativ în același interval cu o lucrare de vopsea proaspătă, în funcție de modificările dorite și dacă este sau nu o lucrare detaliată sau o învelire completă.

Instrument de marketing

Deci, totul depinde de nevoile clientului. O slujbă completă nu va scădea sub 2 mii, dar nici nu o vopsea de calitate. Dacă un client nu este dispus să plătească pentru calitate, există desigur opțiuni mai ieftine pentru vopsea, dar în acest caz: orice este plătit este ceea ce șoferul trebuie să trăiască. Dacă ar fi să-l întrebi pe proprietarul mediu al întreprinderilor mici despre avantajele colantărilor auto, aceștia ar spune fără îndoială că sunt un instrument de marketing neprețuit. Când vine vorba de colantările vehiculelor personale, avantajul cel mai frecvent citat este doar că arată cool. Desigur, estetica contează foarte mult pentru vehiculele deținute personal. Dar există mai multe beneficii ale colantării auto decât sunt la îndemână. Iată câteva dintre preferatele noastre. Cel mai mare dezavantaj la achiziționarea unei mașini este selecția limitată de culori. Colantari carbonsystems.ro rezolvă această problemă!

colantare auto

Protejați-vă vopseaua

Apropo de vopsea, investiția într-o folie auto este o modalitate excelentă de a vă proteja și stratul de vopsea. Atâta timp cât stratul de vopsea este în stare curată atunci când aplicați folia, aceasta va fi în aceeași stare când o scoateți! Desigur, împachetările de vinil au atât de mult potențial de personalizare, încât nu vedem de ce ați dori vreodată să reveniți la pictură. Când spunem „investește” într-o folie de mașină, ne referim la asta. O colantare auto este o investiție. Nu vă lăsați prea intimidați de costul inițial. Odată cu trecerea timpului, s-ar putea ajunge să vă economisiți bani pe care altfel i-ați cheltui pentru întreținere. Știm că veți savura beneficiile surprinzătoare ale colantărilor auto pentru anii următori. Unelte care sunt dure la suprafață, cum ar fi perie de zăpadă cu ciocan de gheață, mătură de zăpadă, răzuitor de gheață și praf de mașină.

Feriți-vă de zgârieturi!

Măturile de curățat, buretele de spălat și prosoapele din material ieftin vor zgâria vopseaua deoarece sunt dure la suprafață. Ceasul, inelul și brățările ar putea peria accidental de ușa mașinii. Rafturile pentru biciclete sau rafturile pentru acoperiș, dacă nu sunt instalate corect, ar putea, de asemenea, să vă zgârie, dacă nu chiar să vă strice, mașina. Îngrijorarea cu privire la toți acești factori este descurajantă și pur și simplu nu ai timp pentru asta!

carbonsystems.ro


Oportunități de publicitate

Împachetarea auto oferă o oportunitate uimitoare pentru orice tip de afacere care dorește cu adevărat să își pună produsul în atenția publicului. De la camioane de livrare de pizza la companii de amenajare a teritoriului, a avea o mașină înfășurată în sigla, culorile sau sloganul companiei este o modalitate sigură de a o aduce în viziunea și în mintea trecătorilor. De asemenea, oferă oportunități pentru cei care au un traseu de conducere; există companii care vor plăti pentru ca mărfurile sau serviciile lor să fie promovate pe mașina cuiva. Cu toate acestea, ferește-te de escroci. Escrocheriile de colantare auto sunt unele dintre cele mai vechi din joc. Potrivit unui studiu de marketing, o înveliș auto, în medie, generează aproximativ 32.804 până la 75.897 de vizionări pe zi, dintre care 30% sunt clienții potențiali. Publicitatea mobilă este, fără îndoială, o forță de care trebuie să ne gândim.

colantare

Chiar și marile corporații au vehiculele utilitare colantate cu reclame. Persoanele care sunt frecvent pe drumuri sunt rareori atinse de publicitatea în ziare și televiziune. Prin urmare, este o oportunitate extraordinară dacă poți viza aceste spații de piață cu o reclamă colantată în mașină din mers.

Întreținere minimă

Vopseaua auto poate fi notoriu dificil de întreținut. Regula generală este că ar trebui să vă spălați mașina vopsită cel puțin o dată la două săptămâni. Obsesivii ar putea să o facă săptămânal. Acest lucru este relevant în special în zonele în care există multă sare, cum ar fi condițiile meteorologice din ocean sau iarna. Unul dintre marile beneficii ale împachetărilor auto este că necesită puțină întreținere pentru o durată de viață extrem de lungă. Folia dvs. de vinil se va bucura în continuare de cea mai lungă viață dacă o spălați regulat, dar este mai puțin susceptibilă la deteriorare decât vopseaua. Este ușor să pictezi peste zgârieturi și va părea că nu s-ar fi întâmplat niciodată! Nu numai că vă protejează autovehiculul de depreciere, învelișurile auto sunt ușor îndepărtate atunci când vine momentul potrivit.

colantare auto

Dar cum te îngrijești de colantarea mașinii tale? Zonele drepte ale ambalajului auto sunt susceptibile la particule și smog, care sunt abundente în zonele aglomerate. Când acești contaminanți se udă peste noapte, formează o soluție acidă care se fixează în folia de vinil și o determină să se deterioreze dacă este lăsată aprinsă. Însă spălarea constantă elimină acei contaminanți de pe suprafața ambalajului mașinii dvs., iar cel mai eficient mod de curățare, de departe, este spălarea manuală cu un detergent neagresiv și apă caldă.

Protejează valoarea de revânzare a mașinii dvs.

Problema este că majoritatea cumpărătorilor second-hand ar prefera finisajul original al vehiculului de prima dată când l-ați cumpărat. Acest lucru se datorează faptului că valoarea de revânzare este, de asemenea, păstrată și este foarte probabil ca culorile de bază să fie mai accesibile decât cele personalizate. Culoarea ta preferată este galbenă? Sau tema buticului dvs. este de culoare roz? Culorile vii ar putea restrânge literalmente lista potențialilor cumpărători. Optează pentru un Kia Rio roșu sau un Suzuki Swift gri-argintiu și pune-l înfășurat cu un film de vinil cu orice design ai dorit. Atunci când simți nevoia să o vinzi, poți să-ți întorci mașina roșie sau gri-argintie oricând vrei.

 

web design itexclusiv.ro