duminică, iulie 21, 2024
AcasăBusiness si IndustrieVesela din ceramica pentru hoteluri

Vesela din ceramica pentru hoteluri

Vesela din ceramica pentru hotel are diverse forme, modele colorate, senzatie neteda la atingerea mainii, usor de spalat si este foarte populara.

Clasificarea principala

Clasificarea poate fi efectuata in functie de material sau in functie utilizari:

Conform clasificarii materialului din portelan, acesta include vesela din portelan intarit, vesela din portelan de magnezie, vesela din portelan (in general, hotelurile de gama medie si joasa si restaurantele mici folosesc portelan intarit si portelan de magnezie, hotelurile de gama medie si inalta si hotelurile de 5 stele folosesc os). In mod normal, fabricile din Shandong produc portelan intarit, fabricile din Guangdong produc portelan de magnezie, iar fabricile din Tangshan, Hebei, produc portelan osos.

Conform clasificarii functiilor, exista in principal: vesela (tampa, vas cu orez, vas pentru supa, suport pentru betisoare, vas pentru prosoape, lingura, vas cu sos si otet, vas pentru condimente, scrumiera etc.).

Intretinere si utilizare

In primul rand, unele articole de masa din ceramica contin o cantitate mica de ingrediente daunatoare sanatatii umane – plumb, cadmiu sau alte metale grele. Prin urmare, ar trebui sa verificati cu atentie instructiunile de utilizare a veselei ceramice pe care tocmai ati cumparat-o. Daca vesela nou achizitionata este marcata ca fara plumb si fara cadmiu, trebuie sa le inmuiati si sa le fierbeti cu 4% apa cu otet.

In al doilea rand, cel mai bine este sa fierbeti o perioada vesela ceramica nou achizitionata in apa sarata, astfel incat sa nu se degradeze usor in timpul utilizarii si sa-i prelungeasca durata de viata. Cand curatati vesela ceramica, utilizati mai intai apa fierbinte sau adaugati putin detergent pentru a dizolva grasimile veselei, apoi stergeti suprafata grasa a veselei cu o carpa de curatat, clatiti cu apa rece si, la final, stergeti vesela cu un material curat si uscat, preferabil din panza.

Vesela din ceramica curatata in acest fel poate fi curatata fara a lasa urme de apa. In cele din urma, infasurati vesela pe suportul pentru vase sau puneti-o in dulapul de dezinfectie.

In plus, ar trebui sa utilizati vesela ceramica de ultima generatie conform instructiunilor produsului si, in general, ar trebui sa evitati gatirea repetata la temperatura ridicata, pentru a preveni crapaturile produsului cauzate de stabilitatea termica.

Daca este vorba de vesela cu flori aurii si decoratiuni din fire aurii, nu trebuie sa le folositi in cuptorul cu microunde. Pe langa valoarea sa practica, vesela din ceramica are si o valoare ornamentala foarte mare. Deoarece este un articol fragil, ar trebui sa o plasati si sa o depozitati corect dupa utilizare. Cand le asezi direct suprapuse, ar trebui sa introduci o bucata de hartie intre produse pentru a preveni abraziunea suprafetei produsului.

Alegerea veselei ceramice hoteliere

Vesela din ceramica folosita in farfurii horeca, are diverse forme, culori, senzatie neteda la atingere, este usor de spalat si foarte populara. Exista multe atribute de luat in vedere in alegerea veselei ceramice. Unele ustensile din ceramica sunt daunatoare sanatatii umane din cauza decoratiunii supraglazurate.

Culoarea pe glazura contine metale precum plumbul, cu anumite efecte nocive. Plumbul poate afecta functia hematopoiezei umane, a nervilor, a rinichilor, a vaselor de sange si a altor organe. Cand corpul uman primeste o anumita cantitate de plumb, vor aparea simptome precum varsaturi, greata si dureri abdominale.

Informatii interesante despre farfurii

Farfuriile sunt obiecte comune de uz casnic si reprezinta un element important in servirea mesei. Acestea sunt folosite pentru a pune si a serve alimentele si sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni, forme si materiale. In acest eseu, vom discuta importanta farfuriilor si cum acestea ii ajuta pe oameni sa se bucure de experienta de a lua masa.

Farfuriile sunt utilizate pentru a pune si a servi alimentele si reprezinta un element important in servirea mesei. Acestea pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, inclusiv ceramica, sticla, plastic sau metal. De obicei, farfuriile sunt proiectate pentru a fi suficient de rezistente pentru a rezista la utilizare regulata, dar si suficient de estetice pentru a fi prezentate intr-un mod atractiv.

Desi poate parea un detaliu minor, farfuriile joaca un rol important in experienta de a lua masa. Ele pot fi utilizate pentru a aranja alimentele intr-un mod estetic si pentru a crea o atmosfera placuta si primitoare in jurul mesei. De asemenea, ele pot fi utilizate pentru a servi portiile potrivite de alimente si pentru a ajuta oamenii sa-si controleze consumul alimentar.

Pe langa rolul lor estetic si functional, farfuriile sunt importante si pentru igiena si siguranta alimentara. Ele trebuie sa fie curate si dezinfectate in mod regulat pentru a preveni raspandirea bacteriilor si a altor agenti patogeni. In plus, utilizarea unor farfurii de calitate si durabile poate ajuta la prevenirea accidentelor si la evitarea riscului de contaminare a alimentelor cu bucati din farfuriile deteriorate.

Desi poate parea un obiect banal, farfuriile joaca un rol important in servirea mesei si in experienta de a lua masa. Ele pot fi utilizate pentru a crea o atmosfera primitoare si pentru a servi portiile potrivite de alimente, dar si pentru a preveni raspandirea bacteriilor si a altor agenti patogeni. Prin urmare, alegerea si utilizarea corecta a farfuriilor sunt esentiale pentru a asigura o experienta placuta si sigura de a lua masa.

web design itexclusiv.ro