joi, aprilie 18, 2024
AcasăDivertismentStiri MondeneTop 10 cei mai bogati oameni din lume in 2020 si hobby-urile...

Top 10 cei mai bogati oameni din lume in 2020 si hobby-urile acestora

Cei mai bogați oameni de pe Pământ s-a dovenit bineintels in 2020 ca nu sunt chiar imuni la coronavirus, chiar daca multi am avut aceasta impresie. Pe măsură ce pandemia și-a strâns controlul asupra Europei și Americii, piețele globale de acțiuni au explodat, provocând mai multe averi decat s-ar fi asteptat oricine. Începând cu 18 martie 2020, când s-a finalizat această listă, Forbes a numărat 2.095 de miliardari, cu 58 mai puțini decât acum un an și cu 226 mai puțini decât cu doar 12 zile mai devreme, când s-au calculat inițial aceste valori nete. Incredibile aceste miscari, nu? Dintre miliardarii care rămân in top, 51% sunt mai săraci decât au fost anul trecut. În termeni bruti, miliardarii lumii valorează 8 trilioane de dolari, în scădere cu 700 de miliarde de dolari față de 2019. Deci cumva pandemia si-a spus cuvantul intr-adevar in toata lumea in 2020.

Hobby-uri de miliardari

Inainte de a vedea lista celor mai bogati 10 oameni din lume si afacerile acestora, haideti sa vorbim despre hobby-urile acestor oameni. Ce adora cel mai mult? Ce ii bucura pe acesti oameni, cei mai bogati din intreaga lume.
Când oamenii bogați au timp liber, ei au mijloacele pentru hobby-uri extravagante, indiferent dacă este vorba de colectarea de mașini clasice sau de jet-set pe tot globul. Dar cel mai obișnuit hobby pe care îl urmăresc nu este o afișare obscură a bogăției – este filantropia. Filantropia s-a dovedit cel mai popular hobby, mai mult de o treime dintre cei mai bogați oameni din lume desfășurând activități caritabile. Această generozitate nu este o surpriză, totuși, datorită creșterii recunoașterii unor eforturi precum The Giving Pledge, o promisiune începută de Bill Gates și Warren Buffett de a dedica mai mult de jumătate din averea lor unor cauze filantropice în timpul vieții.

Hobby-uri miliardari

Al doilea interes cel mai popular în rândul acestui grup este vizionarea, jocul și investițiile în sporturi, inclusiv tenis, golf, schi, fotbal american și, mai ales, fotbal, calarie, polo, skiul, zborurile private, arta, moda, vanatoare, pescuit. Schiatul, de exemplu, este o distracție preferată a celor bogați și faimoși. De la Bruce Springsteen până la Heston Blumenthal, cei mai buni câștigători sunt renumiți pentru că au mers pe pârtii. Zvonurile spun că miliardarul Roman Abramovich iubește atât de mult căutarea, încât a încercat chiar odată să cumpere întreaga stațiune Courchevel din estul Franței. Cei cu venituri mari sunt ocazional acuzați că sunt desprinși de realitate. Dar, deși mulți dintre cei bogați au din greșeală capul în nori, o parte din elită se aventurează acolo intenționat. Lecțiile de zbor, fie într-un avion privat sau elicopter, sunt favorit deosebit al celor bogați – magnatul Hilton Hotels, William Barron Hilton, este un exemplu notabil.

Si alte hobby-uri la fel de interesante

miliardarii lumii

Un al treilea minunat hobby, descoperim in aceasta lume fabuloasa cursele de masini. Viața pe banda rapidă pare să-i atragă pe cei bogați și faimoși. Superstarurile de la Hollywood, de la Steve McQueen la Paul Newman, au cumpărat și au concurat cu mașini clasice – demonstrând că, deși banii nu pot cumpăra fericire, cu siguranță vă pot provoca o mulțime de entuziasm si satisfactie. Urmeaza pasiunea pentru Polo, fara doar si poate in top 10 hobby-uri. Clasicul „joc bogat”, polo este un sport care emană bogăție. De la familia regală la superstaruri, poloul a adus o reala atracție de generații de oameni foarte bogați. Un alt interes este catre consumul de vinuri fine poate fi o distracție a celor bogați, dar mulți se aventurează din pivnițele lor foarte aprovizionate pentru a cultiva singuri strugurii. Arnold Palmer, Brad Pitt și Francis Ford Coppola au deținut propriile podgorii și vinării.

O atractie interesata detinuta in sange de majoritatea oamenilor bogati este navigatia. Viața trebuie să fie o navigație simplă atunci când stai pe milioane, așa că de ce să nu mergi pe mări? Mulți oameni bogați și-au petrecut zilele la bordul unor iahturi și bărci, unele dintre cele mai notabile fotografii mari fiind Humphrey Bogart, George Clooney. Dacă există un lucru extravagant mai presus de toate celelalte, trebuie să fie proprietarul unui animal de companie exotic. Nu numai că trebuie să cumperi creatura pentru început, dar apoi trebuie să o găzduiești și să o asiguri în continuare. Elvis avea cangurul lui, Clooney avea un porc și Salvador Dali, cel mai ciudat animal de companie, un furnicar. Cluburile membrilor private nu sunt singurul tip de cluburi de care se bucură cei bogați. Golful, apreciat ca liniștit de unii și plictisitor de alții, este o altă distracție preferată a celor bogați.

Lista celor 10 cei mai bogați oameni din lume

top 10 cei mai bogati oameni din lume

Haideti sa vedem lista cu cei mai bogati 10 oameni din intreaga lume in anul 2020, publicata de cei de la Forbes. Pe primul loc se afla Jeff Bezos, fiind cea mai bogată persoană din lume pentru al treilea an consecutiv, cu avere de 192.6 miliarde dolari. Pe al doilea loc se afla Elon Musk , cu o avere de 184.8 miliarde dolari, urmat imediat de Bernard Arnault si familia, cu 151.8 miliarde dolari si de Bill Gates cu o avere de 122.4 miliarde dolari. Pe locul 5 este Mark Zuckerberg (97,6 miliarde dolari), pe locul 6 se afla Zhong Shanshan (92,7 miliarde dolari), locul 7 il ocupa Larry Page ( 89.7 miliarde dolari), pe locul 8 il gasim pe Warren Buffett (88.2 miliarde dolari), pe locul 9 este Larry Ellison (87.7 miliarde dolari), iar pe locul 10 cu o avere de 87 miliarde dolari, se afla Sergei Bryn.

2,015FaniÎmi place
- Parteneri ce sustin Skinit.ro -web design itexclusiv.ro