vineri, iunie 14, 2024
AcasăSanatate si MedicinaPune-ți un aparat dentar modern la Prodent Dr. Gruia

Pune-ți un aparat dentar modern la Prodent Dr. Gruia

 

Dacă te-ai hotărât să obții un zâmbet superb, dar te îndoiești de alegerea aparatului dentar și nu vrei să arăți ca Betty cea urâtă, atunci mergi la Prodent Dr. Gruia și alege un aparat dentar invizibil Just for you, deoarece acesta este cea mai bună soluție pentru tine. Este suficient să fii consultat și să primești un tratament cu un aparat dentar invizibil și iată, vei avea un zâmbet superb. Aparatele dentare urâte sunt de domeniul trecutului, iar acum nici măcar tratamentul nu îți va strica dinții. Clinica digital Prodent pune preț pe munca pe care o desfășoară și pe tratamentele de succes ale pacienților.

Consultație completă și metode de tratament

Multe persoane se confruntă cu probleme ale dinților neuniformi, malocluzii, diverse curburi și defecte. La clinica Prodent Dr. Gruia vei beneficia de o consultație completă și detaliată cu privire la problema corectării mușcăturii. Medicul va  analiza imaginea, va vorbi despre metodele de tratament, tipurile de aparate dentare, costul fiecărui tip. El va calcula cât timp va dura tratamentul și îți va spune ce dificultăți poți întâmpina în procesul de tratament. Un aparat dentar invizibil este atașate de suprafața linguală a dentiției și este complet invizibil pentru ceilalți. Aparatul dentar detașabil și invizibil se bucură de un succes incredibil în întreaga lume. Până în prezent, a făcut milioane de oameni mai zâmbitori. 

Aparatul nu este doar mai convenabil și mai confortabil decât aparatul dentar convențional, dar rezultatul este impresionant după doar câteva săptămâni. Purtarea aparatului dentar invizibil nu cauzează probleme în viața de zi cu zi. Se poate mânca, vorbi și zâmbi fără să se simtă disconfort. În ciuda faptului că există o selecție mare de mijloace de corectare a mușcăturii, mulți ortodontişti preferă aparatul dentar. Acest lucru se datorează faptului că, în unele cazuri, este posibilă corectarea anomaliilor mușcăturii la pacienții adulți numai cu ajutorul aparatelor dentare. Celelalte mijloace de corectare a mușcăturii, pur și simplu nu pot face față patologiilor grave. Mulți asociază aparatul dentar cu durerea și disconfortul, dar trebuie să știi că majoritatea miturilor nu au nicio bază în adevăr.

Aparat dentar – Mit și adevăr

Chiar dacă alegi un aparat dentar din safir sau ceramică ca fiind cele mai estetice opțiuni, ele sunt încă văzute de alții. Acesta este un minus condiționat, deoarece astăzi aparatele dentare nu sunt percepute ca un defect cosmetic, ci subliniază mai degrabă faptul că unei persoane îi pasă de frumusețea și sănătatea zâmbetului său. Multe persoane sunt derutate de vizibilitatea structurilor ortodontice, în special cele a căror activitate este asociată cu comunicarea constantă cu oamenii, iar atractivitatea externă este de mare importanță. Cu toate acestea, există aparate dentare invizibile, care sunt instalate din interior și nu vor fi vizibile pentru alții. Această soluție are contraindicații, dar dacă mergi la Prodent Dr. Gruia poți întreba medicul dacă este posibil să fie pus un aparat dentar discret.

Mitul conform căruia dispozitivele care nu sunt detașabile nu arată prea plăcute din punct de vedere estetic, este dărâmat. Un  aparat dentar modern nu afectează estetica zâmbetului. În primul rând, există aparate dentare complet invizibile pentru alții. În al doilea rând, chiar și bracketele externe pot fi frumoase. Structurile din safir, ceramică, silicon pot chiar să dea un anumit farmec zâmbetului.

web design itexclusiv.ro