duminică, iulie 21, 2024
AcasăLife StyleDestinații mai puțin cunoscute pentru călătorii de vis

Destinații mai puțin cunoscute pentru călătorii de vis

Persoanele pasionate de călătorii caută mai mereu locuri noi în care să își desfășoare vizitele și le poate fi destul de dificil să găsească destinații care să merite pe toate planurile, adică să fie și frumoase, dar și să se încadreze în bugete modice. Dacă și tu te regăsești în această descriere și vrei să ajungi în locuri mai puțin vizitate de alții, dar care îți oferă peisaje extraordinare, atunci poți verifica lista de mai jos. Acolo găsești alte locații decât cele cunoscute, cum ar fi Maldive, Mauritius si Zanzibar, dar și acestea, vei vedea, au farmecul lor.

Uite câteva destinații fabuloase de care probabil nu ai auzit:

Hurghada

Știai că pe lângă celebrele piramide ale lui Keops din Egipt poți să vizitezi și alte destinații gândite special pentru turiști? Hurghada, un mic sat pescăresc la început, a evoluat într-unul din locurile cu cele mai frumoase plaje din toată Africa, unde poți admira ape limpezi precum cristalul și nisipuri aurii, nu prea fierbinți, încât să te lase să admiri peisajul în voie. În cazul în care îți sună tentant această destinație, alege o vacanță în Hurghada cu Karpaten, o agenție de turism care oferă servicii personalizate pentru sejururi, așa că e cert că poți găsi ceva pe gustul tău, iar în câteva săptămâni deja poți sta tolănit pe un șezlong egiptean.

Goa

Trecând acum pe un alt continent, mai exact în India, e absolută necesară și precizarea destinației Goa. Un stat indian care în ultimii ani a fost ales de mulți oameni pentru a-și petrece luna de miere ori pur și simplu pentru a se relaxa lângă mare. Pe lângă ele, Goa mai este cunoscut pentru arhitectura sa, aflată acum sub patrimoniul UNESCO. Dacă ajungi aici, te vei bucura de clădiri construite de către coloniștii portughezi acum mai bine de 500 de ani. Totul la această locație nu te face decât să fii mai curios despre cum arată, imaginându-ți apoi cum te vei simți acolo. 

Salalah

Cel de-al treilea continent cu care se încheie lista este Asia. Aici se regăsește o zonă de vis în interiorul statului Oman, mai exact în capitala Salalah. Se spune că atunci când ajungi pe plajele acestui oraș ai impresia că te afli în rai și, mai mult de atât, pare că ele nu au nici început, nici sfârșit. Pretutindeni ești înconjurat de sunetul valurilor mării care se lovesc de stânci, așa că nimic altceva nu va mai conta pentru tine decât senzația de împlinire și bunăstare pe care o vei simți. Un bonus e că această destinație a fost casa multor sultani celebri din Orientul Mijlociu. 

Acestea fiind spuse, acum ai reușit să pui împreună  câteva destinații mai puțin vizitate de către împătimiții de călătorie la care să ajungi și tu. Nu îți rămâne decât să îți faci un plan bine stabilit legat de transport, cazare sau obiective ori poți lăsa totul pe mâna unor specialiști în călătorii care îți iau toate grijile de pe umeri. E decizia ta, concluzia fiind aceeași, și anume că alegi să investești în fericirea ta. 

sursa foto: Pexels.com

web design itexclusiv.ro