duminică, iulie 21, 2024
AcasăDivertismentDescoperă beneficiile piscinei din spatele casei și învață cum să o cureți...

Descoperă beneficiile piscinei din spatele casei și învață cum să o cureți cu filtre de calitate

Fie că doriți să vă ridicați jocul de exerciții fizice sau să vă aduceți viața în stilul stațiunii în curtea din spate, să aveți o piscină la doar câțiva pași de casa dvs. are mai multe avantaje. Continuați să citiți pentru a afla de ce s-ar putea ca dvs. și familia dvs. să doriți să adăugați piscina din curtea din acest an. Acum, că sunt pe drum temperaturi mai calde, nu există niciun motiv să nu vă bucurați de timpul petrecut înotând sau relaxându-vă lângă piscină, mai ales dacă piscina este în propria curte. Dacă aveți în gând pentru a obține unul în acest an, haideți să vedem motive uimitoare care vă vor face să sunați imediat la compania dvs. de amenajare a teritoriului preferată! De asemenea, haideți să ne gândim la faptul că auzim foarte des că oamenii cer „un motiv bun” pentru a face ceva.

Ce ziceți de propria piscină instalată în curte?

Ei bine, atunci când vine vorba de a avea propria piscină curte instalată, de fapt, vă putem oferi mult mai mult decât atât! Există atât de multe și variate motivații pentru a deține propria piscină, suntem siguri că veți găsi cel puțin câteva motive care rezonează cu stilul dvs. de viață și cu prioritățile. Și cine știe ?! Poate veți descoperi și câteva la care nici măcar nu v-ați gândit până acum! Vom începe cu cea mai evidentă categorie: beneficii pentru sănătatea fizică. De asemenea, punem în valoare mișcarea și munca fizică când vine vorba despre curățarea piscinei. Apa din piscină a devenit tulbure sau vă faceți griji că este pe cale să o facă? Apoi, este timpul să curățați filtrul de piscină!

piscină în curte

Deși slujba poate părea descurajantă la început, cu grijă și atenție, filtre piscineservice poate dura ani de zi le; tot ce necesită este câteva minute la fiecare câteva săptămâni și un pic de know-how. Chiar dacă aveți un filtru pentru piscină ca parte a echipamentului de piscină din curtea din spate, este posibil să nu știți cum funcționează pentru a vă menține piscina curată și curată. În aceste caz, îi recomandăm cu încredere pe cei de la piscineservice.ro pentru toate tipurile de filtre de care aveți nevoie pentru piscina dvs..

Antrenamente cu impact redus

Spre deosebire de banda de alergat sau bicicleta de exerciții, care acționează ca un punct de atracție în subsolul dvs., piscina dvs. vă oferă nu numai confortul echipamentelor de exerciții, precum și impactul plăcut al stresului scăzut al înotului. În comparație cu joggingul, înotul pune doar 25% din cantitatea de tensiune asupra articulațiilor și mușchilor. Pentru cei cu artrită și alte probleme de sănătate, aceasta este o motivație foarte importantă. Un alt beneficiu este sănătatea oaselor și a mușchilor. În parte datorită calității cu impact redus a exercițiilor pe bază de apă, piscinele oferă cadrul ideal pentru sesiunile de terapie acvatică. Flotabilitatea apei face ca exercițiile bazate pe piscină să fie accesibile pentru cei ale căror oase și mușchi ar putea să nu fie suficient de sănătoși pentru exerciții. Adăugarea de împachetări corporale ponderate și greutăți de apă poate face ca terapia cu apă să fie și provocatoare și benefică.

filtre pentru piscina

Beneficii cardiovasculare

Articulațiile, oasele și mușchii nu sunt singurele aspecte ale corpului care beneficiază de mișcarea pe bază de apă: înotul oferă, de asemenea, o sursă excelentă de exerciții cardiovasculare, fără a provoca tensiune. Puteți obține același beneficiu fără a risca răni aproape la fel de semnificativ dacă faceți brața sau înotați în stil liber în loc să mergeți la o alergare. De fapt, înotul vă poate ajuta chiar să vă construiți rezistența cardiovasculară mai eficient decât ar alerga! Antrenament de forță. Printre cele mai reușite mijloace de a construi rezistența și rezistența musculară, înotul vă oferă un antrenament general care întărește atât mușchii primari, cât și cei secundari. Cu cât încorporezi mai multe tipuri de accident vascular cerebral în antrenament, cu atât vei sta mai mult să lucrezi o varietate de grupe musculare mai bine decât ar putea face alte tipuri de antrenament.

Eliberare de stres

Datorită proprietăților sale plutitoare, apa are capacitatea de a vă ameliora literalmente presiunea asupra corpului. Dar, desigur, ajută și la ameliorarea unui alt tip de presiune. Aspectul multisenzorial al unui bazin creează un potențial ideal pentru ameliorarea stresului. De la senzația relaxantă de imponderabilitate la natura reflectorizantă și mișcarea naturală a apei, venirea acasă la propria piscină este un mod excelent de a permite tensiunii să se topească. De la reîmprospătarea mentală până la eliberarea stresului și chiar o imagine de sine mai pozitivă, cei care folosesc frecvent piscine sunt de obicei mai puțin stresați decât colegii lor. Desigur, știm cu toții că stresul cronic se traduce printr-o serie de probleme mentale și fizice, astfel încât acest beneficiu pentru sănătate este destul de semnificativ!

piscina

Cele mai interesante petreceri chiar acasă în jurul piscinei din spatele casei

Un alt beneficiu al unei piscine în curte este acela că vă puteți întâlni cu prietenii și puteți organiza petreceri acasă pe toată perioada verii. Casa ta poate deveni locul pentru a merge la petrecerea de la piscină a anului. Puteți avea petrecerea perfectă la piscină, care vă va lăsa pe toți invitații cu nerăbdare la următoarea petrecere. Având mâncare, băuturi și o piscină pentru a vă răcori, este locul perfect pentru petrecere. Piscinele în aer liber sunt un mod perfect de a lega și de a aduce oamenii împreună. Vă puteți configura zona de relaxare, astfel încât oaspeții să se poată relaxa atunci când au nevoie de o pauză de apă.

O piscină crește valoarea casei

A avea o piscină interioară poate aduce valoarea casei tale. Dacă mergi mai mult și creezi un mini paradis în curtea ta, va fi cu adevărat atrăgător pentru potențialii cumpărători dacă vei decide vreodată să-ți vinzi casa în viitor. Dacă vecinii dvs. au piscine și nu aveți una, atunci dacă aveți o piscină instalată, vă va aduce, probabil, beneficii și în viitor. Dacă decideți să vindeți în același timp cu vecinul dvs. și ei au o piscină și nu faceți acest lucru, ar putea fi o rupere de tranzacții.

filtre piscinaserice.ro

La revedere telefoane și tablele pentru copii. Copiii își pot odihni vederea.

În societatea actuală, se pare că obținerea unui copil sau chiar a unui adult să pună tableta sau telefonul devine mai dificilă în fiecare zi. Având în vedere că mai multe locuri de muncă și afaceri sunt la distanță și electronica independentă de locație a devenit o necesitate pentru mulți oameni. Deși electronica a făcut minuni pentru modul în care facem afaceri și lucrăm uneori este nevoie de o pauză atât de necesară pentru a deconecta. Dacă aveți o piscină în curte și faceți o baie de treizeci de minute, dvs. și familia aveți ocazia să vă deconectați puțin. Chiar și treizeci de minute vă vor ajuta să vă reîmprospătați. Aducerea telefonului, laptopului sau tabletei într-o piscină nu este niciodată o idee bună. Dacă vor face o scufundare, cel mai probabil nu vor supraviețui toamnei. Timpul la piscină îi va forța pe toți să fie în momentul în care înoată.

web design itexclusiv.ro