duminică, iulie 21, 2024
AcasăSanatate si MedicinaStil de viataDescoperă avantajele deținerii unei piscine și orientează-te spre cei mai buni: www.piscine-concept.ro

Descoperă avantajele deținerii unei piscine și orientează-te spre cei mai buni: www.piscine-concept.ro

Puține lucruri adaugă entuziasm și valoare unei case cum ar fi o piscină… Puteți petrece timpul cu familia în piscină toată vara. Alți proprietari văd un bazin ca un element estetic puternic care crește și valoarea casei tale. Atunci când proiectele de piscine includ elemente de apă, iluminat unic, materiale de specialitate și elemente moderne, acestea au o influență puternică asupra spațiilor de locuit adiacente în aer liber, în special atunci când sunt bine iluminate de iluminatul nocturn. Când majoritatea oamenilor aud cuvântul „piscină”, ei gândesc: „vară, relaxare, mișcare, distracție”. Își amintesc toate scufundările reci și răcoritoare pe care le-au făcut în zilele fierbinți de vară. Întâlnirile, petrecerile și, desigur, cursele de ștafetă. La obiect, oamenii asociază bazinele cu lucruri pozitive. Acum, dacă citiți acest lucru, probabil că vă gândiți să obțineți o piscină. Sau poate vă distrează ideea și primiți doar câteva răspunsuri.

Beneficiile aduse de o piscină în curtea ta!

Oricum ar fi, faptele sunt fapte: a avea propria oază personală, în curte, în care să vă relaxați și să vă topiți este o mulțime de stimulente de la sine. Dar beneficiile deținerii unei piscine se extind mult dincolo de confortul evident. O piscină deschide ușa unui stil de viață care vă îmbunătățește sănătatea și vă oferă mai mult timp pentru a trăi. Mai mult timp cu familia și prietenii, mai mult timp pentru exerciții și mai mult timp pentru a vă răcori (fizic și mental). Există nenumărate avantaje de a deține o piscină și un centru spa. După o zi lungă de muncă, nu este nimic care să facă o baie răcoritoare în piscina de acasă, limpede, iar o evadare paradisiacă în curtea din spate poate fi revigorantă.

piscina in curtea ta

Află cele mai importante avantaje ale unei piscine pentru casa ta

Fie că veți folosi piscina de acasă cu familia sau la o petrecere cu prietenii cu un grătar, iată câteva dintre beneficiile nesfârșite și pe îndelete ale deținerii propriei piscine și spa. Unul dintre beneficii este faptul că adaugă atracție estetică casei tale Un design unic de piscină vă poate transforma curtea din spate într-o oază personală. Imaginați-vă o curte din spate cu o piscină care are caracteristici precum o cascadă curgătoare, margine infinită și plăci captivante colorate. O piscină în curtea din spate este o caracteristică peisagistică primitoare, care îi va avea pe toți vecinii și prietenii care doresc să vină să bea ceva și să se bucure de o după-amiază relaxantă. La urma urmei, o casă cu piscină în curte este cel mai bun loc pentru o petrecere, nu?

accesorii piscina

Un alt beneficiu pe care piscina ți-o poate aduce este faptul că îți va crește valoarea proprietății casei tale. Indiferent dacă vă vindeți casa sau o păstrați în anii următori, o piscină poate crește semnificativ valoarea casei dumneavoastră. De fapt, studii recente din Asociația Națională a Agenților Imobiliari arată că deținerea unei piscine poate crește valoarea casei dumneavoastră cu peste 15%. Alt beneficiu – economisești bani. Este scump să călătorești. Nu este o surpriză de ce mai mulți oameni optează pentru sejururi în aceste zile. Ceea ce economisiți la zboruri și cazare la hotel, puteți investi sau cheltui pe delicatese pentru copiii dumneavoastră sau pentru dumneavoastră. O piscină din curte oferă ore interminabile de divertisment gratuit și aduce familia departe de tehnologie și mai aproape.

Află cele mai importante avantaje ale unei piscine pentru sănătatea ta

piscina elibereaza stresul

Sănătatea cea mai importantă pentru dumneavoastră? Atunci cu siguranță veți achiziționa o piscina de la cei mai buni si profesioniști, cu cele mai bune recomandări, și anume, piscine-concept.ro .Unul dintre cele mai mari beneficii pentru sănătate ale piscinelor este că acestea oferă un mod de exercițiu cu impact redus. Comparativ cu activități precum alergatul și înotul pune doar 1/4 dintr-o presiune asupra corpului. Aceasta înseamnă mult mai puțină presiune asupra mușchilor și articulațiilor. Din acest motiv, înotul este o alternativă excelentă pentru persoanele cu artrită sau articulații dureroase. Piscinele oferă, de asemenea, mediul perfect pentru terapie acvatică. Deși vă puteți lua oricând ședințele de terapie la piscina comunității sau la sala de gimnastică locală, nu există nimic asemănător propriului dumneavoastră spațiu acvatic personal. Aqua terapia implică de obicei greutăți ale apei și împachetări corporale ponderate și servește ca o altă opțiune excelentă pentru persoanele cu afecțiuni osoase sau musculare.

Îți dorești o sănătate cardiacă mai bună?

piscina pentru o sanatate buna a inimii

Un alt beneficiu foarte important – Sursă excelentă de cardio, sănătate cardiacă mai bună prin intermediul unei piscine. Doriți să vă îmbunătățiți sănătatea cardiovasculară, dar urâți alergarea? Treceți la înot. Întrucât înotul este un exercițiu cu impact redus, puteți face totul, de la câteva ture de sân până la o târâtoare de 500 m în stil liber de energie ridicată. Toate acestea cu o tensiune minimă asupra corpului. Aceasta înseamnă că puteți merge mult mai greu în timpul sesiunilor de antrenament fără a risca răni. Un lux pe care o cursă la fel de provocatoare nu l-ar putea oferi. Și cea mai bună parte: Îți construiești rezistența cardiovasculară la fel de eficient, dacă nu chiar mai mult decât ai alerga. Și când ai terminat, te duci să te simți înviorat și, cel mai important, fără picioare umflate și mușchi dureroși.

Eliberează stresul atât fizic cât și mental

Eliberează stresul (fizic și mental). Privind peste suprafața liniștită a unei piscine, în timp ce luna își aruncă strălucirea asupra apei. Există ceva ciudat de terapeutic în asta? Și acea senzație de greutate pe care o ai în timp ce aluneci pe suprafață? Fericire pură. Se pare că înotul are un efect asupra creierului nostru care reduce stresul și anxietatea. Speedo (da, oamenii de costume de baie și ochelari de protecție) a făcut un studiu pe aceasta: Intrarea în piscină este modalitatea perfectă de relaxare după o zi plină, 74% dintre cei chestionați fiind de acord că înotul ajută la eliberarea stresului și a tensiunii. Înotul este exercițiul ideal „să te simți bine”, 68% spunând că a fi în apă îi ajută să se simtă bine cu ei înșiși.

piscina versus stres

Peste două treimi dintre cei chestionați consideră că înotul poate avea un impact mental pozitiv, 70% fiind de acord că îi ajută să se simtă reîmprospătați mental. Și întrucât înotul are un impact redus, eliberează în mod natural o cantitate semnificativă de presiune asupra corpului, ceea ce la rândul său reduce stresul fizic. De asemenea, ai mai mult timp pentru a-l împărtăși cu familia si prietenii. Dacă stai mai des acasă și ieși mai puțin, atunci primești în mod natural mai mult timp cu familia. Aceasta este deja o victorie de la sine. Dar ia în considerare și acest lucru: cine nu vrea să meargă la casa prietenului cu piscina? Dar să fim sinceri, o piscină face casa oricui mult mai interesantă. Dar esențialul este că aveți șansa de a petrece mai mult timp cu oamenii la care vă pasă.

Petrecerile și prietenii mult mai reușite cu ajutorul unei piscine

Indiferent dacă este vorba de câteva ture cu un prieten sau de petrecerea anuală de vară la piscină. Unul dintre cele mai mari beneficii ale deținerii unei piscine este calitatea suplimentară pe care o adaugă vieții tale. Învățați-i pe copii să înoate într-un mediu de învățare confortabil! Vă gândiți să vă învățați copiii să înoate, dar nu pot găsi piscine comunitare în apropiere. Sau mai degrabă începeți-le într-un mediu mai familiar? Piscina de acasă este locul perfect pentru lecțiile de înot în familie. Este mediul în care copiii dumneavoastră sunt familiarizați și obișnuiți. Și când se află într-un mediu productiv, vor învăța mai repede, și se vor bucura și mai mult de el.

piscina fibra de sticla

Pe vremuri, exista un singur tip de piscină, și anume betonul. În ziua de astăzi, există câteva opțiuni diferite, descoperă-le pe https: www.piscine-concept.ro/accesorii-piscine. Fiecare tip de piscină oferă avantaje și caracteristici unice la un punct de preț diferit. Deci, indiferent cât de specifice sunt obiectivele dumneavoastră de piscină, există unul care să corespundă criteriilor dumneavoastră.

Concluzie: Vrei o piscină?

Rețineți că merită să vă planificați proiectarea piscinei cu un arhitect peisagistic profesionist înainte de a intra direct. Dacă doriți să adăugați o piscină la proprietatea dumneavoastră, dar nu știți de unde să începeți, nu căutați mai departe decât echipa de la www.piscine-concept.ro. Oricare ar fi nevoile dumneavoastră de proprietate, cei de la www.piscine-concept.ro sunt profesioniști calificați. Aceștia vă pot ajuta să vă transformați spațiul exterior într-o extensie a casei dumneavoastră.

web design itexclusiv.ro