duminică, iulie 21, 2024
AcasăBusiness si IndustrieAutoDe ce sa cumperi un BMW fara sa te gandesti de doua...

De ce sa cumperi un BMW fara sa te gandesti de doua ori?

Te-ai intrebat vreodata de ce sa cumperi un BMW? Cu siguranta da, deoarece de mult timp stii ca acest brand are unele dintre cele mai bune masini de pe piata astazi, dar totusi, nu esti sigur de ce sa-l cumperi.

De ce te mai intrebi daca deja stii raspunsul: bmw este masina ta

Cand te intrebi de ce cumperi un BMW o faci pentru ca vrei sa fii sigur ca ceea ce vei dobandi este diferit si, de asemenea, vrei sa tii cont si de alte aspecte care cu siguranta te vor face sa intelegi mai bine motivul acestei alegeri. Astazi, in acest articol, te vom convinge.

Retine mai intai ca BMW s-a impus ca una dintre cele mai bune marci de vehicule de pe planeta de multi ani, iar in tot acest timp a fost alaturi de noi, aceasta emblema frumoasa este deja un indiciu clar al performantei fantastice de care se va bucura soferul care o achizitioneaza.

 Vezi aici totul despre ce te intereseaza:piese BMW Apbservice.ro Bucuresti. Gaseste un service de buna calitate pentru piesele tale si pentru reparatii auto.

O coincidenta, deoarece toate modelele sale diferite au creat asteptari confirmate si demne de remarcat.

BMW a devenit deja una dintre marcile de top din toate timpurile si va fi amintita pentru toata eternitatea, deoarece pentru fiecare model nou pe care il proiecteaza si il fabrica, exista milioane de oameni care sunt gata sa le cumpere pentru a simti in mainile lor puterea acestei firme.

Acest brand a fost catalogat pentru oameni exigenti si exclusivisti ca tine, dar nu numai cu o putere de cumparare ridicata, ci si pentru persoanele care doresc sa priveasca spre viitor avansand si dorind sa exceleze.

Acest brand este o referinta la nivel mondial si exista studii care ratifica faptul ca exista si alti factori care creeaza acest fenomen. Creatorii BMW nu numai ca creeaza masini, dar produc si emotii si imbiba cu pasiune fiecare model pe care il aduc pe piata.

De ce sa cumperi un BMW… chiar daca este ocazional

Iti recomandam sa cumperi un BMW chiar daca este la mana a doua, deoarece este o masina care nu isi pierde valoareade-a lungul anilor, iar masinile pastreaza calitatea si performanta intacte de ani de zile.

De asemenea, achizitionarea unui BMW second-hand garanteaza ca este practic nou si cu o garantie minima de un an, evitand chiar sa fie nevoit sa cheltuiasca mai mult pe taxele pe un vehicul nou si sa se bucure de o masina impecabila.

In plus, te poti bucura de un model cel putin de gama medie-inalta, la un pret mai mic decat costul de pornire si care iti garantam ca va dura cel putin 10 ani si stii ce? Poti sa-l revinzi mai tarziu si sa obtii un pret bun.. Da, BMW nu se devalorizeaza!

In plus, vei conduce glamour, un factor care face lucrurile mai atractive si o persoana, mult mai seducatoare…

Credem cu adevarat ca toata lumea, fara exceptie, ar trebui sa incerce un BMW in viata, dar unii oameni care se intreaba cu adevarat, sincer, de ce sa cumpere un BMW?… Ar trebui sa aiba aceasta masina. 

Indraznesti sa o incerci?

Care este garantia atunci cand cumperi un vehicul?

Atunci cand cumperi un vehicul second-hand, te poti baza pecertificatul BMW Premium Selection, deoarece firma este responsabila pentru efectuarea unei revizuiri meticuloase si reglarea vehiculului atat in interior, cat si in exterior. In acest fel, vei avea o masina in stare excelenta.

Pe de alta parte, daca vehiculul pe care decizi sa il cumperi este complet nou, va trebui sa te asiguri ca toate sarcinile de intretinere sunt efectuate la un dealer oficial, astfel incat masina ta sa fie intotdeauna in cea mai buna stare. In plus, BMW ofera o garantie de trei ani pentru toate modelele sale, acoperind piese si manopera timp de 200.000 de kilometri sau 3 ani, fara costuri suplimentare suplimentare.

Cat pot cheltui?

Aceasta intrebare este fundamentala. Inainte de a merge la reprezentanta, trebuie sa iti stabilesti bugetul. Pentru aceasta te poti ajuta cu simulatoarele site-ului oficial. Pe masura ce adaugi pachete si finisaje, pretul final va fi modificat automat. Pentru a sti cat de mult sa cheltui, calculeaza venitul lunar, elimina cheltuielile fixe si vei vedea cati bani poti cheltui pe masina mult visata. In baza acestui fapt, poti calcula ceea ce poti plati lunar, atata timp cat nu iti poti permite intreaga plata atunci cand cumperi masina cu banii proprii.

Ai un serviciu financiar?

Daca nu ai economisit banii pentru a cumpara masina, vei avea nevoie de finantare. Aceasta finantare poate fi obtinuta in moduri diferite: – O banca traditionala. – Un imprumut privat. – Cu propriul serviciu financiar al dealerului. Un bmw merita fiecare ban cheltuit, asta este clar.

web design itexclusiv.ro