luni, iunie 24, 2024
AcasăLife StyleCum să alegi bijuteriile potrivite în funcție de tonul pielii tale?

Cum să alegi bijuteriile potrivite în funcție de tonul pielii tale?

Poză de Sladjana Karvounis pe Unsplash.com

Dacă ești pasionată de modă și dorești să te simți încrezătoare în aspectul tău zilnic, alegerea bijuteriilor potrivite este foarte importantă pentru a-ți completa stilul personal. Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alege bijuteriile este chiar tonul pielii tale deoarece culorile joacă un rol esențial în crearea unui aspect armonios.

Citește următoarele sfaturi despre cum să-ți alegi bijuteriile în funcție de tonul pielii tale

  1. Piele cu tonuri calde

Pielea cu tonuri calde are subtonuri aurii sau roșiatice. Pentru a-ți pune în valoare frumusețea naturală, alege bijuterii cu nuanțe calde, cum ar fi aur galben sau bronz. Aceste nuanțe se vor armoniza perfect cu tonurile calde ale pielii tale.

2. Piele cu tonuri reci

Dacă ai pielea cu tonuri reci, asta înseamnă că subtonurile tale sunt albastre sau roz. Bijuteriile cu nuanțe reci, cum ar fi argintul, platina sau alama, sunt alegeri ideale pentru a-ți completa aspectul.

3. Piele cu ton neutru

Dacă pielea ta are un ton neutru, înseamnă că ai subtonuri echilibrate, fie calde, fie reci. Ești norocoasă, deoarece ai libertatea de a alege dintr-o gamă largă de bijuterii. 

Acum, să analizăm câteva exemple de bijuterii și cum se potrivesc acestea cu tonurile pielii:

Cerceii sunt accesorii care pot evidenția frumusețea feței tale. Dacă ai pielea în tonuri calde, alege cercei cu pietre prețioase în nuanțe de topaz sau roz. Pentru pielea cu tonuri reci, optează pentru cercei cu diamant, safir sau ametist. Cerceii simpli din argint sau aur alb sunt alegeri versatile pentru persoanele cu tonuri neutre ale pielii.

Colierele pot completa perfect orice ținută și pot accentua linia gâtului. Pentru pielea cu ton cald, alege coliere cu pandantive aurii sau cu pietre în nuanțe de cărămiziu sau galben auriu. Pentru pielea cu tonuri reci, optează pentru coliere cu pandantive din argint sau platină sau cu pietre albastre sau mov.

Tonul pielii tale joacă un rol important și în ceea ce privește alegerea inelelor. Pentru pielea cu tonuri calde, alege inele cu pietre în nuanțe deschise de chihlimbar și topaz, care vor armoniza frumos tonurile aurii ale pielii. În schimb, pentru pielea cu tonuri reci, inelele cu pietre în nuanțe închise, preum safirul, vor aduce un plus de strălucire. Dacă ai un ton neutru, poți explora o varietate de inele din diverse materiale și modele. De la inele discrete, până la modele îndrăznețe cu pietre strălucitoare, te invităm să explorezi gama de inele din argint de la bb-shop.ro, pentru a alege bijuteria potrivită pentru tine.

În cazul brățărilor, dacă ai piele cu ton cald, alege brățări din aur cu pietre în culoarea mierii sau a scorțișoarei. Pentru pielea cu tonuri reci, optează pentru brățări din argint, cu pietre albastre sau verzi. Pentru pielea cu tonuri neutre, poți alege diverse brățări în nuanțe metalice sau cu pietre semiprețioase.

În concluzie, alegerea bijuteriilor în funcție de tonul pielii tale poate transforma complet aspectul tău. Experimentează culorile potrivite pentru a-ți pune în evidență frumusețea naturală și pentru a adăuga un plus de stil și eleganță.

web design itexclusiv.ro