duminică, iulie 21, 2024
AcasăLife StyleBeautyCe culori se poartă vara aceasta?

Ce culori se poartă vara aceasta?

De la galben la albastru deschis, nuanțele sezonului sunt pline de optimism. Culorile anului au fost alese ca fiind două nuanțe contrastante, alese pentru a exprima forța și speranța pentru anul pe care l-am trăit și cel care urmează vara aceasta. Ideea  designerilor este de a oferi în această perioadă dificilă un plus de optimism, speranță și pozitivitate oferindu-ne un mic ajutor pentru a ne reînnoi și reinventa. O femeie elegantă iubește întotdeauna să arate bine, să fie în trend, așa că vrea să exploreze ce tendințe va avea moda, încălțămintea potrivită, genți de mână noi, manichiura colorată și machiajul potrivit pentru orice moment al zilei. Cele mai recente tendințe de culoare ale modei sunt pline de versatilitate și unicitate în nuanță. Pentru un aspect proaspăt, trebuie să fiți deschise pentru a testa nuanțe noi.

culori sezon vara 2021

Vocea culorilor afectează emoțiile și starea de spirit. Avem nevoie de culoare!

Culorile sunt incredibil de convingătoare. Ele ne afectează semnificativ emoțiile și modul în care ne comportăm. În anumite contexte, efectul lor este universal, dar percepția noastră asupra culorii este în mare măsură subiectivă. Modul în care răspundem la anumite nuanțe depinde de o serie de factori, inclusiv sex, vârstă și cultură. Este larg recunoscut faptul că există șapte culori principale. adică roșu, portocaliu, galben, verde, cian, albastru și violet. Fiecare culoare are propriile sale semnificații. Roșul este perceput ca prosperitate și pasiune. De asemenea, poate fi un semn de avertizare sau un sentiment de furie. Portocaliul indică adesea vitalitatea, tânărul și moda, la fel ca energia luminii solare. Albastrul este privit ca un sentiment de pace, libertate și reprezintă cuvântul de încredere și de încredere, astfel încât să devină o alegere fierbinte pentru întreprinderi. Verde simbolizează sănătatea și natura, care este un simbol al vieții.

Tendințele culorilor din garderobă!

tendinte culori vara 2021

Culoarea albastru deschis este o culoare proaspătă și confortabilă. Violetul este simbolul romantismului și eleganței, cu o nuanță de mister. Dacă doriți să vă faceți privitorii să se simtă într-un anumit fel, culoarea potrivită sau combinația de culori vă pot face cunoscută intenția. Tendințele de culori în garderobă. Înflorește cu Galben. Aroma unei nuanțe de galben nu ar trebui să lipsească vara aceasta din dulap. Este o explozie uimitoare de plăcere care vă conduce spre un podium de modă stradală. Galbenul este cea mai frumoasă culoare de vară, care adaugă îndrăzneală și afișează o semnificație pozitivă și înveselește ținutele de vară cu o notă de stil uimitor. Albastrul este un favorit al modei, iar în primăvara / vara 2021 culoarea domnește mai mult ca niciodată. Un albastru puternic înseamnă seninătate, forță și optimism – toate calitățile care au câștigat un nou sentiment de importanță în aceste vremuri destul de incerte. 

În special, adevăratul albastru și aqua vor avea cu siguranță un aspect puternic în acest sezon. Cu roșu nu veți da niciodată greș. Emoțiile evocate de roșu sunt dragostea, pasiunea, energia vitală. Această culoare liniștitoare a modei va da grație și va aduce o strălucire personalității tale. Este o culoare clasică pe care o poți purta cu orice ocazie, fie că este vorba de o petrecere de zi sau de o funcție de noapte. Verdele devine obsesie. Această culoare este asociată cu natura, simbolizând reînnoirea și speranța pentru zile mai bune. Fie că este un verde fistic, vede mentă sau o nuanță puternică trebuie încercată. Este timpul să purtați aceste nuanțe.

culorile anului 2021

Poate violetul? Sau albul clasic?

Violetul aduce magie. Obținut prin combinarea a două nuanțe opuse, roșu cald și albastru rece, violetul reprezintă spiritualitatea, misterul. Niciodată puțin violet nu strică. Este culoarea mișcării feministe, iar nuanța este folosită în terapia cu cristale pentru că aduc calm și armonie. De la nuanțele de liliac la lavandă sau un violet puternic, hainele verii sunt la modă vara aceasta. Un alb clasic. Este culoare care se poartă de obicei în fiecare vară, și nici anul acesta nu avea cum să lipsească. Fie că este în combinație cu roșu, albastru, verde sau bleumarin, albul unei piese vestimentare îmbunătățește întregul look al verii. Nu vei da niciodată greș cu ceva alb.

Concluzii

Nu trebuie să faceți investiții pentru garderoba de vară, ci doar să combinați cu stil. Important este să purtați ceea ce vă creează o stare de bine în fiecare zi. Așteptăm vara, pentru că avem nevoie de soare și culoare

web design itexclusiv.ro