luni, iunie 24, 2024
AcasăLife StyleBeautyBrățară bărbătească din argint: toate regulile pentru a o purta cu stil!

Brățară bărbătească din argint: toate regulile pentru a o purta cu stil!

Este ușor de spus că brățările nu sunt bărbătești. Cu toate acestea, dacă ne întoarcem și ne uităm în trecut, la istorie, s-ar putea să vă amintiți că războinicii și regii din diferite culturi purtau banderole pe încheieturi. Este un fapt că bărbații au purtat brățări de secole. Omul preistoric și-a împodobit încheieturile cu oase și scoici pentru a îndepărta spiritele rele. Bărbații bogați purtau brățări pentru a-și arăta puterea și statutul. Brățările au evoluat de-a lungul timpului de la farmecul norocului la simbolul statutului până la accesoriul în stil modern pentru bărbați. În funcție de ce parte a globului numiți acasă, ideea bărbaților care poartă o brățară este fie normală, fie nemaiauzită.

bratara barbateasca din argint de calitate

Brățările de argint pot fi purtate zilnic

Brățările, precum ceasurile, pot fi purtate zilnic. Unele sunt mai îmbrăcate și se potrivesc unor ocazii mai formale. Varietatea materialelor dintre care puteți alege include oțel inoxidabil, aur, platină, argint, piele, cupru, alamă și cânepă. O brățară este un accesoriu versatil care reflectă personalitatea ta și scoate în evidență culoarea din ținutele tale. Dar de ce ar trebui bărbații să poarte brățări? O brățară este unul dintre cele mai ușoare accesorii de purtat. O mică bandă de piele sau mărgele poate oferi o ținută în plus și ne poate ajuta să împărtășim un pic din personalitatea noastră fără a fi nevoie să spunem vreodată un cuvânt.

Ce poate sugera o brățară de argint?

Poate fi modul nostru de a sugera o viață în afara biroului sau modul în care împărtășim o atmosferă cu cei din jurul nostru. Cheia pentru a purta o brățară este efortul. Înțelegeți acest lucru și nu veți cădea pradă fiecărei tendințe de brățări de pe pământ. Bratara barbateasca de argint este un accesoriu cu o semnificație puternică, deoarece exprimă un mesaj foarte specific: personalitatea cuiva. Iar atunci când brățările sunt realizate din metal prețios, bărbații le pot purta cu ușurință, întotdeauna și cu orice aspect, atât formal cât și profesional sau elegant, casual sau sportiv. Brățara rigidă pentru bărbați, de exemplu, se poate potrivi perfect cu un costum elegant, dar și cu un pulover din cașmir și o pereche de blugi.

bratara barbati argint

Cum să alegi brățara perfectă pentru bărbați?

Legătura emoțională te ghidează în selecția brățării bărbătească de argint perfectă pentru tine. În conformitate cu stilul personal, brățara de argint nu este niciodată prea mare, chiar și atunci când porți mai multe brățări pe aceeași încheietură. În afară de stil, este important să luați în considerare și proporțiile dintre brățară și dimensiunea mâinii și a încheieturii mâinii. Înainte de a cumpăra o brățară de argint, ar trebui să determinați la ce vă așteptați de la acest accesoriu. Va fi o bijuterie de zi cu zi pe care nu o vei scoate de luni de zile? Atunci ar trebui să fie compatibil cu garderoba ta. Sau poate vrei să cumperi o brățară tematică pentru o ocazie specială sau pentru o anumită dispoziție? În acest caz, sunteți liber să alegeți orice element care vă atrage atenția.

Proporții si potrivire!

Efortul poate fi găsit prin stăpânirea câtorva elemente de bază ale brățării: Proporții și potrivire. Stil general. Brățara trebuie să fie proporțională cu dimensiunea și să se potrivească corect. Acest lucru se rezumă la a purta brățări mai mari pentru încheieturile groase și mai mici pentru încheieturile subțiri. În plus, brățara trebuie să fie suficient de strânsă pentru a se potrivi confortabil la încheietura mâinii. Dacă oasele sunt destul de mari, brățara care mărește cel mai bine omul este subțire, de exemplu cu ochiuri mici sau medii. Unele brățări, cum ar fi brățările cu mărgele pentru bărbați cu elastic, sunt unice și se limitează la cât de mici / mari pot merge. O brățară mare, metalică, care alunecă înainte și înapoi pe braț, se îmbătrânește rapid. Orice lucru cu o greutate semnificativă ar trebui montat, în timp ce brățările mai ușoare pot avea un pic mai multă libertate.

Cum să porți brățări de argint pentru bărbați?

Urmează să vă descriem câteva reguli de ton. Brățările din metale prețioase nu se dau niciodată de la sine înțeles. Acestea pot fi ușor purtate atât vara cât și iarna. De asemenea, dorim să vă oferim cele mai bune sfaturi despre cum să purtați brățara combinând-o cu ceasul. Dacă ceasul este prezentat de o curea de oțel, îl puteți asorta cu o brățară din argint 925, care nu ar trebui să fie prea largă, pentru a-i sublinia eleganța. Dacă în schimb ceasul are o curea din piele sau cauciuc, atunci este de preferat să purtați brățara pe cealaltă încheietură, pentru a nu crea o instabilitate între diferitele materiale. Brățara bărbătească argintie este purtată întotdeauna sub mânecă, indiferent dacă purtați o cămașă, un pulover sau o jachetă. Brățara trebuie observată numai la momentele adecvate, de exemplu, atunci când întindeți brațul pentru a da mâna în salut sau prezentându-vă.

bratara din argint barbateasca

Combinațiile de materiale

Brățara bărbătească din argint trebuie să fie întotdeauna prezentată cu puțină surpriză și răutate, cu excepția cazului în care o porți cu un tricou cu mânecă scurtă, în lunile mai calde. În acest caz puteți încerca, de asemenea, o combinație a brățărilor metalice și a celor din piele sau cauciuc, pentru un aspect proaspăt și modern.

Cum se alege o brățară pentru diverse lungimi de mânecă?

Dacă preferați un stil informal sau casual și purtați adesea tricouri, cămăși cu mânecă scurtă sau vă place mânecile înfășurate, puteți alege orice model doriți și se va combina perfect cu stilul dvs.. Când vine vorba de îmbrăcăminte în stil business, o brățară trebuie să se potrivească strâns la încheietura mâinii. Cea mai bună opțiune este o piesă de mână care este acoperită cu o manșetă de cămașă atunci când mâinile sunt jos. În acest caz, unele modele pur și simplu nu vor funcționa (lanțuri largi, brățări groase cu elemente proeminente etc.).

Brățările și stilul personal!

După cum am menționat deja, o brățară nu ar trebui să iasă de sub un costum de afaceri. Bărbații care respectă un cod vestimentar strict pot opta pentru produse din argint sau piele. Ar trebui să stea bine în jurul încheieturii mâinii, să aibă un design discret și să aibă culori discrete. Dacă hainele casual domină în garderoba ta, poți afișa brățara la vedere. Puteți opta pentru brățări rocker sau pentru motocicliști sau cordoane răsucite din piele naturală. Brățările din argint și oțel sunt articole versatile. Aceste accesorii vor face un meci bun atât cu ținutele de afaceri, cât și cu cele sportive. Sunt practice, elegante și capabile să înfrumusețeze fiecare aspect. Cu toate acestea, dacă astfel de articole sunt înfrumusețate cu gravuri sau pietre, este mai bine să le lăsați pentru ocazii speciale, deoarece toate aceste clopote și fluiere vor părea nepotrivite cu un cod vestimentar formal.

bratara argint

Cum mixăm brățările cu alte accesorii?

Un alt motiv pentru bijuteriile din argint este acela că durabilitatea și rezistența articolelor, în comparație cu bijuteriile de aur, sunt solide pentru orice impact fizic. Ele pot fi pur și simplu distorsionate de o ușoară forță manuală. Așadar, în legătură cu motivul anterior, articolele de bijuterii argintii pentru bărbați par a fi nu numai un aspect extraordinar, ci și o opțiune practică. Printre multe alte caracteristici utilitare se numără nuanța sa naturală, datorită căreia bijuteriile argintii se vor potrivi cu tonul fiecărei ținute și nu ar arăta prea clar în fiecare combinație. În plus, bijuteriile argintii se amestecă întotdeauna minunat. De exemplu, inelele de bijuterii argintii pentru bărbați și ceasurile din oțel sau brățara din metal argintiu se vor potrivi în mod clar și vor aprecia orice cod de ținută.

Seturi complete de bijuterii de argint

Un set complet de articole de bijuterii pentru bărbați (colier, clemă pentru cravată, butoni, inel, ceas, etc.) va părea nepotrivit pentru un aspect de zi cu zi. Imaginea dvs. va părea rafinată dacă nu purtați mai mult de 2-3 articole. Dacă aveți de gând să combinați mai multe brățări pentru un aspect mai relaxat, acordați atenție compatibilității acestora. Accesoriile realizate din același material sau asortate în culori vor arăta mai mult din punct de vedere estetic decât un hodgepodge pestriț. Apelând la această lume avansată a afacerilor, cu legile sale restrânse și restrictive privind aspectul, articolele de bijuterii argintii sunt cea mai bună opțiune. De exemplu, inelul simplu din argint pentru bărbați nu ar atrage atenția, dar în același timp va acționa ca un accent deosebit.

web design itexclusiv.ro