joi, mai 30, 2024
AcasăLife StyleFashionFolosește fier de călcat de calitate și descoperă beneficiile hainelor călcate

Folosește fier de călcat de calitate și descoperă beneficiile hainelor călcate

Călcatul este o sarcină casnică bine stabilită, care se repetă de mai multe ori pe săptămână de bărbați și femei din întreaga lume. Conceptul de a folosi căldura pentru a elimina ridurile de pe îmbrăcăminte există de sute de ani. Cu toate progresele tehnologice din ultimii 100 de ani, fierul de călcat rămâne un instrument benefic în societate. Călcarea nu numai că elimină ridurile și contracția, dar lasă și hainele cu aspect mai proaspăt. Călcarea manipulează și țesătura din haine pentru a le îmbunătăți calitatea și a asigura o viață lungă. A avea haine curate și proaspete te lasă să te simți mai bine cu tine însuți și sporește încrederea în tine. Lustruirea articolelor de îmbrăcăminte cu un fier de călcat vă poate aduce beneficii în numeroase moduri.

Beneficii ale călcatului regulat

Când călcați în mod regulat, hainele vor fi ferite de acarieni, ciuperci, ploșnițe și bacterii. Lista nu este terminată. Ești interesat să afli mai multe? Călcarea nu numai că îndepărtează ridurile și contracția materialului din pânză; dar le permite și să arate mai proaspete decât înainte. De asemenea, călcarea manipulează materialul din haine pentru a le spori calitatea și pentru a garanta o durată de viață mai lungă. În plus, hainele mai curate și cu aspect mai proaspăt sunt menite să vă sporească și încrederea în sine. Îngrijirea și întreținerea corespunzătoare a hainelor noastre este foarte importantă pentru o viață sănătoasă. Hainele nu numai că ne acoperă corpul, ci ne îmbunătățesc și personalitatea. Hainele murdare poartă mulți germeni și bacterii care pot provoca infecții în corpul nostru. Hainele murdare ne fac supărați și nesănătoși.

fier de calcat cu aburi

Călcatul rufelor curăță?

Călcarea cu abur ucide bacteriile în mod eficient, deoarece fierul de călcat trebuie să încălzească apa pentru a genera abur. Majoritatea bacteriilor aflate pe haine dacă este cazul nu pot supraviețui la această temperatură ridicată. Studiile arată că numai spălarea și uscarea rufelor nu elimină toți microbii și că călcarea joacă un rol important în igienizarea hainelor. Astfel va recomandăm să căutați cel mai bun si potrivit fier de calcat pentru dumneavoastră.

Aspect

Faptul că călcatul există de atâta timp indică faptul că este încorporat în psihicul nostru, încât știm că arătăm mai deștepți în hainele călcate. Nu este vorba doar despre modul în care alții vă judecă moda; există și importanță în practică. Apariția la un interviu de angajare într-o cămașă șifonată va scădea cu siguranță șansele unei persoane de a obține un loc de muncă. Hainele călcate arată că un individ se mândrește cu aspectul său. Economiseste bani. Pentru a elimina cutele de pe haine, singurele alternative sunt să le curățați chimic, să le presați cu abur sau să plătiți un magazin pentru a le călca pentru dvs. Unele dintre acestea pot economisi timp, dar în cele din urmă călcarea hainelor acasă va economisi bani.

Protejați hainele

Spălarea și călcarea propriilor haine economisește, de asemenea, mediul înconjurător, deoarece înseamnă că hainele nu intră în contact cu percloretilena, o substanță chimică dăunătoare folosită la curățătorie chimică. Călcarea propriilor haine vă oferă control total asupra calității, atât în ​​ceea ce privește calitatea lucrării de călcat, cât și starea hainelor. Pierzi acest control ducându-i oriunde altundeva. O experiență relaxantă Oamenii consideră că călcatul poate fi o sarcină relaxantă și calmătoare de întreprins. Există și un sentiment de satisfacție atunci când, după ce ați terminat călcatul, vă întâmpinați cu vederea unui morman îngrijit de haine proaspăt presate. Este, de asemenea, o sarcină casnică care poate fi îndeplinită în timp ce vă bucurați de alte plăceri, cum ar fi ascultarea muzicii sau vizionarea la televizor.

Trucuri pentru a călca haine

Cum să scoți ridurile din pantalonii kaki? Pantalonii kaki sunt un element de bază în multe garderobe, dar tind să se șifoneze cu ușurință. Data viitoare când scoateți o pereche de kaki și îi găsiți acoperiți de riduri, nu scoateți masa de călcat și fierul de călcat. În timp ce călcarea este o opțiune viabilă pentru a vă scăpa de riduri, încercați o alternativă care economisește timp.

calcarea pantonilor kaki

Pasul 1. Umeziți un prosop de mână cu apă. Pune prosopul și kaki-ul în uscător și pornește-l timp de aproximativ 10 minute. Scoateți pantalonii prompt și ridurile ar trebui să dispară. Pasul 2. Agățați pantalonii de un cuier cu clemă în baie. Rotiți dușul la cea mai fierbinte temperatură a apei, închideți ușa băii și lăsați pantalonii agățați timp de 10 minute. Aburul de la duș va ajuta la netezirea ridurilor. Pasul 3. Aplicați căldură de la un uscător de păr pe zonele încrețite ale kakiului. Țineți uscătorul la câțiva centimetri de material și folosiți-vă mâinile pentru a netezi ridurile în timp ce aplicați aerul din uscător. Faceți acest lucru până când toate ridurile dispar.

Cum să calci perfect gulerele cămășilor?

O cămașă călcată clar, cu un guler care rămâne perfect toată ziua, vă poate oferi un aspect îngrijit și îngrijit. În zilele noastre, cele mai multe cămăși au suporturi pentru guler pentru a le susține, dar puțin amidon poate asigura guleruri crocante, care să nu se îndoaie și să arate neglijent. Așezați cămașa pe o masă de călcat, cu interiorul cămășii în sus. Întinde gulerul cămășii și pulverizează un jet rapid de amidon pe întreg gulerul. Călcați gulerul. Întoarceți cămașa astfel încât spatele cămășii să fie orientat în sus. Pulverizați gulerul cu amidon și călcați gulerul. Calca gulerul pana cand amidonul se usuca. Îndoiți gulerul așa cum va fi pliat când purtați cămașa. Călcați zona din apropierea pliului, la aproximativ 1/2 inch de margine.

Cum să calci o uniformă?

Deși mulți dintre cei în uniformă aleg să lase curățătoria să facă călcarea, de fapt este destul de ușor pentru oricine să calce o cămașă de uniformă. Este important ca cei din armată și forțele de ordine să aibă o uniformă curată și bine presată atunci când se prezintă la serviciu la serviciu. Cu toate pliurile, peticele și buzunarele de pe o cămașă uniformă, poate fi dificil să știi de unde să începi.

calca uniforma

Configurați-vă masa de călcat. Umpleți fierul de călcat cu apă rece până la linia marcată pe rezervor sau aproximativ 1/3 cană. Conectați fierul de călcat și transformați căldura la o setare sintetică, cum ar fi poliesterul. Așteptați câteva minute pentru ca fierul de călcat să se încălzească. Așezați cămașa uniformă pe tablă și întoarceți gulerul în sus. Călca gulerul din ambele părți, răsturnând cămașa uniformă. Îndoiți mânecile de la cusătura umerilor până la capete pentru a crea o cută. Îndoiți insigna de pe braț în jumătate. Călcați peste acest pliu din ambele părți pentru a stabili cuta pentru o linie clară. Repetați acest pas cu cealaltă mânecă. Întoarceți cămașa uniformă, astfel încât spatele cămășii să fie orientat în sus.

Începeți cu partea de sus a cămășii să călcați

Începeți să călcați cu fierul de călcat îndreptat în partea de sus a cămășii. Începeți cu zona din jurul gulerului. Evitați cu atenție orice pliu în jurul acestei zone. Mutați fierul de călcat în partea de jos a spatelui cămășii uniforme și călcați fiecare panou de jos în sus, cu vârful fierului îndreptat în sus în orice moment. Întoarceți cămașa uniformă pe măsură ce fiecare panou este călcat. Călcați panoul frontal în același mod. Călcați cu grijă în jurul buzunarelor din față. Treceți la celălalt panou frontal și întoarceți din nou cămașa pe măsură ce fiecare panou este călcat. Agățați cămașa uniformă presată pentru a evita orice șifonare.

web design itexclusiv.ro