duminică, iulie 21, 2024
AcasăLife StyleDrama prin care trece familia lui Dragoș Săvulescu

Drama prin care trece familia lui Dragoș Săvulescu

Angela Martini plânge, iar copilul repetă „tata, tata”

 Într-o lume în care distanța socială s-a transformat într-o realitate cotidiană, mulți oameni se confruntă cu provocări și dificultăți în relațiile lor personale. Printre aceștia se numără și celebrul model albanez Angela Martini și afaceristul român Dragoș Săvulescu, care trăiesc o poveste de dragoste ca în filme.

Un cuplu atipic

Angela Martini și Dragoș Săvulescu formează un cuplu atipic. Aici, iubirea a fost supusă la teste grele încă de la  început. Angela, care este în prezent în Statele Unite, a trebuit să rămână în această țară pentru o perioadă îndelungată. Din ce cauză? Atât din motive personale, precum și legate de viata profesională. Dragoș este blocat în Italia. Acolo se luptă de ani de zile pentru a dovedi nevinovăția sa în fața autorităților române.

Situația este una extrem de dificilă pentru cei doi soți, care se află acum în colțuri diferite ale lumii. Distanta îi afectează profund. Însă cel mai mult resimte absența tatălui micul Kyree, în vârstă de numai doi ani.

Relația copilului lui Dragoș Săvulescu cu tatăl său

Surse apropiate cuplului au dezvăluit că băiețelul are o legătură specială cu tatăl său. Și, de asemenea, îi este foarte dor de el. Din păcate, din cauza vârstei, copilul nu poate înțelege de ce nu se poate juca sau petrece timp alături de tatăl său. Cei doi soți încearcă să mențină legătura prin apeluri video și telefoane.Totuși, distanța fizică le afectează profund relația de cuplu. Și mai ales starea emotională a micuțului Kyree, care plânge și repetă “tata, tata”.

Din păcate, si certurile dintre Angela și Dragoș  devin tot mai frecvente, iar presiunea situației complică și mai mult lucrurile. Angela este nevoită să se descurce singură în Los Angeles, având și un program de muncă încărcat. Lupta constantă cu această situație și gestionarea emoțiilor îi aduc adesea lacrimile în ochi. Întrebările repetate ale copilului despre tatăl său adâncesc tristețea familiei și accentuează distanța care îi separă.

Cum se reflectă problemele de familei pe rețelele sociale?

Recent, cu ocazia zilei de naștere a lui Dragoș, Angela a postat un mesaj emoționant pe Instagram, în care a dezvăluit povestea lor dramatică și dureroasă. Acesta a stârnit empatie în rândul prietenilor virtuali ai modelului și a arătat lumii întregi că în spatele unor zâmbete fericite se pot ascunde probleme și suferințe mari.

De-a lungul anilor, Angela Martini și Dragoș Săvulescu au trecut printr-o serie de momente dificile și dramatice, dar au reușit să le depășească împreună. Cu toate acestea, situația actuală, în care Dragoș se află blocat în Italia, afectează profund echilibrul relației și al familiei lor.

Dragoș Săvulescu și problemele cu legea

Se pare că există o mare frustrare și suferință internă din partea celor doi soți, cauzate de situația legală în care se află fostul actionar al lui Dinamo. Cu toate că autoritățile italiene au închis definitiv cazul său, cele române refuză să anuleze mandatul de arestare internațional, ținându-l astfel blocat în Italia. Această situație complicată lovește la temelia relației lor și îi aduce în fața unor provocări majore.

În concluzie, dragostea dintre Angela Martini și Dragoș Săvulescu este pusă la încercare în această perioadă dificilă. Neputând să fie împreună fizic, cei doi soți se străduiesc prin toate mijloacele pe care le au la dispozitie să mențină familia unita.

web design itexclusiv.ro