vineri, iunie 14, 2024
AcasăDivertismentCauți locația ideala pentru petreceri pentru copii?

Cauți locația ideala pentru petreceri pentru copii?

Este o tradiție veche: tort, cadouri, câteva jocuri – petrecerile de aniversare sunt îndrăgite de copii și adulți de toate vârstele. Petrecerile aniversare sunt grozave atunci când tu ești cel sărbătorit. Dar pentru părinți, organizarea unei petreceri de naștere pentru un copil poate părea o sarcină descurajantă. Pentru unii, ideea de a planifica o petrecere este copleșitoare. Pentru alții, costul organizarii unei petreceri de naștere ar putea fi un factor de descurajare. Înțelegem provocările care pot apărea atunci când este timpul pentru o altă zi de naștere – dar nu subestimați importanța unei sărbători de naștere.

De ce aniversările sunt importante pentru copii?

Înainte de a opta să săriți peste petrecerea de naștere, luați în considerare aceste motive pentru care petreceri pentru copii sunt importante pentru aceștia. Onorează-ți copilul! Dacă ești în căutarea unor modalități simple de a-ți ajuta copilul să-și crească stima de sine, atunci o petrecere de ziua de naștere este un loc bun de început. Dacă aveți mai mulți copii, o sărbătoare a zilei de naștere este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-ți învăța copiii cum să sărbătorească și să onoreze pietrele de reper ale celuilalt. O petrecere de naștere este o oportunitate grozavă de a-ți face copilul să se simtă special pentru că este pur și simplu ceea ce este.

petreceri copii

O petrecere de naștere nu celebrează realizările academice sau realizările atletice. Nu se bazează pe talentele sau eforturile lor de a învăța un instrument muzical sau o limbă străină. Este pur și simplu o modalitate de a-i arăta copilului tău că este special pe cont propriu.

Faceți Amintiri

Sigur, există o psihologie a sărbătoririi zilelor de naștere de luat în considerare. Dar importanța sărbătoririi zilei de naștere a copilului tău poate fi găsită și printre paginile albumelor foto de familie. Pe măsură ce copilul tău crește, își va petrece mai mult timp creându-și propriile amintiri cu prietenii. Vor merge în locuri fără tine, vor încerca lucruri fără tine și vor experimenta multe lucruri singuri. Așa că profitați la maximum de timpul pe care îl petreceți împreună. Planificarea unei petreceri vă oferă șansa de a crea amintiri cu copilul dvs.. Acele amintiri sunt cadouri de care vă puteți bucura amândoi în anii următori.

Încurajează prieteniile

Un alt motiv pentru care e bine sa-i faci petrecerea copilul de ziua lui este acela că îl încurajezi pe copilul tău să invite prieteni la o petrecere. Îi arăți că prețuiești prieteniile pe care le-au făcut cu colegii lor. Dorința ta de a găzdui un eveniment special pentru prietenii lor îi încurajează, de asemenea, să construiască și să întărească prietenii. Petrecerile de naștere oferă copiilor șansa de a socializa în afara limitelor școlii. Ei nu trebuie să stea liniștiți la birourile lor și nu se implică în activități academice. În schimb, se joacă și se implică în activități care le plac tuturor.

Socializarea

Când vă încurajați copilul să petreacă timp în grupuri de alți copii – mari sau mici – le creați oportunități de a practica socializarea în grupuri. Ei pot exersa manierele pe care le-ați predat acasă, pot învăța cum să țină conversații, să interacționeze cu ceilalți și să facă față conflictelor atunci când apar. De asemenea, un alt bun motiv ar fi prezentare de interese unice. De cele mai multe ori, ziua de naștere a unui copil se va învârti în jurul unei teme – de obicei ceva care îi interesează, cum ar fi prințese, dinozauri sau sporturi. Acest lucru îi oferă copilului dumneavoastră o oportunitate grozavă de a împărtăși cu prietenii ceva ce îl pasionează. Este posibil ca copiii mai mari să nu fie interesați de un tort pe tema Mickey Mouse, dar această idee este încă valabilă pe măsură ce cresc.

organizeaza petrecerea copilului

Copiii înteleg valoarea timpului și cum trece acesta atunci când sunt înconjurați de prieteni și se simt bine

Copiii nu se nasc cu o înțelegere a timpului. Depinde de părinții lor să-i învețe să înțeleagă cum trece timpul. Când faci un punct să sărbătorești, mai ales când sărbătorești ziua de naștere a unui preșcolar, îi înveți copilul despre vârsta, creșterea și alte concepte de timp, cum ar fi datele, lunile și anii. Da, vor primi acest lucru și la școală, dar atunci când îi oferi unui copil un exemplu tangibil de care să-l țină – cum ar fi ziua de naștere – ajută la conducerea conceptului acasă. De asemenea, copiii așteaptă cu nerăbdare să devină mai mari. Învățându-i despre zile de naștere, le poți oferi repere pe care să le aștepte cu nerăbdare, cum ar fi să îmbătrânească suficient pentru a conduce, să le străpungă urechile sau să meargă la școală.

Învață-i pe copii să-i celebreze pe alții

Făcându-i copilul cu dragoste de ziua lui, îi demonstrezi cum ar trebui să trateze alți oameni în ziua lor specială. Atunci când îl faci pe copilul tău să se simtă special prin planificarea unei petreceri de ziua lui, el va învăța să caute modalități de a-și ajuta prietenii și membrii familiei să experimenteze aceeași bucurie pe care au simțit-o. În timp, ei vor începe să caute mai multe modalități de a-i sărbători pe ceilalți, oferind cadouri și plănuind surprize speciale pentru alții.

Dintr-o perspectivă mai puțin academică, valoarea sărbătoririi zilei de naștere în mod specific îi poate ajuta pe copii să construiască relații la școală și îi poate stabili cu prieteni de-o viață. Acest lucru este important pentru că este deja destul de greu să treci peste barierele sociale pe care le au copiii – de la timiditate la jenă, stima de sine scăzută, pubertate, agresiune și dacă, în calitate de părinți, avem posibilitatea de a crea situații sociale în care copiii noștri au un comportament pozitiv. Interacțiunile unul cu celălalt, creează scena pentru ca aceștia să învețe cum să-și facă prieteni într-un mediu comfortabil.

petreceri pentru copii

Petreceri pentru copii – zi de naștere

Petrecerile de aniversare pentru copii sunt acele evenimente rare care, spre deosebire de cele mai multe alte sărbători, sunt concentrate pe un copil la un moment dat. Aceasta ofertă este o oportunitate excelentă pentru părinți să creeze un cadru în care copilul lor este punctul central al energiei pozitive și al atenției. Este o modalitate simplă să găzduiești o experiență grozavă pentru copilul tău și poate fi făcută cu un buget restrâns.

Experiența unei zile de naștere reușite

Atunci când acești copii experimentează o zi de naștere reușită , își vor aminti pentru totdeauna. În 30 de ani, ei se vor gândi la eveniment și își vor aprecia părinții pentru el – îmi pot aminti fiecare sărbătoare de naștere din copilăria mea și îmi imaginez că și tu. De asemenea, micutul tau va beneficia din a se simți important si va fi mai încrezător in sine. În plus, colegii lor îl vor trata și pe copilul tău (în timpul și după eveniment) ca și cum și ei ar fi importanți, datorită faptului că părintele dă un exemplu. Din punct de vedere practic, beneficiile de a avea un loc de petrecere a zilei de naștere a copiilor este că nu există curățare. Acest lucru vă eliberează timp pentru a face niște fotografii bune și a socializa cu alți părinți pe care de obicei îi vedeți doar pe rețelele sociale.

Economisiți timp

În plus, puteți economisi timp evitând procesul dureros de configurare și planificare, ceea ce înseamnă că puteți pune timpul respectiv în alte domenii ale programului dvs. încărcat. Pentru experții în eficiență, un beneficiu ascuns al locurilor de petrecere a zilei de naștere a copiilor este că puteți fi productiv și să aveți un „sfârșit” ferm pentru eveniment. În acest fel, oaspeții tăi nu zăbovesc ore în șir mai mult decât s-au intenționat inițial să ajungă la curent cu cele mai recente știri din cartier.

web design itexclusiv.ro