luni, iunie 24, 2024
AcasăSanatate si MedicinaBuze senzuale prin procedura de mărire buze cu acid hialuronic

Buze senzuale prin procedura de mărire buze cu acid hialuronic

O gură îngustă poate schimba aspectul general al feței și poate face oamenii să pară fioroși, de exemplu. Cu ajutorul acidului hialuronic, este posibil să obțină buze pline fără nicio intervenție chirurgicală. Prin urmare, procedura de mărire buze, este o metodă de tratament deosebit de blândă, care poate avea un efect deosebit. Cu ajutorul acestei proceduri, volumul buzelor poate fi crescut, iar forma buzelor poate fi ușor modificată. 

Mărire buze – Avantaje și riscuri

Există diferite moduri de a modifica dimensiunea sau volumul buzelor. În timpul unui lifting chirurgical al buzelor, chirurgul estetician îndepărtează o fâșie îngustă de țesut dintre nas și buza superioară. Prin suturarea marginilor plăgii cu fire fine, se micșorează distanța dintre ele și buza superioară pare mai mare pentru că se vede mai mult din roșul buzei.

Cu procedura de mărire buze cu acid hialuronic, volumul buzelor crește fără intervenție chirurgicală. Inciziile pielii sau îndepărtarea țesuturilor nu sunt necesare. Deoarece tratamentul se efectuează cu un ac foarte subțire, procedura este aproape nedureroasă. Prin aplicarea unei creme anestezice, este posibilă anestezierea zonei sensibile a buzelor pentru a face tratamentul și mai confortabil pentru pacientă. De regulă, doamnele pot părăsi cabinetul imediat după procedură și își pot desfășura activitățile obișnuite de zi cu zi.

Care este diferența dintre mărirea buzelor și conturarea buzelor?

Scopul măririi buzelor este de a creste optic volumul buzelor prin intervenţii chirurgicale sau nechirurgicale. Acest lucru are scopul de a obține buze vizibil și tangibil mai pline. Conturarea buzelor, pe de altă parte, rezumă toate măsurile care modifică conturul buzelor sau forma buzelor. Aceasta poate implica o procedură minim invazivă, așa cum este procedura de mărire buze cu acid hialuronic. Procedura poate fi folosită, de exemplu, pentru a sublinia mai clar arcul buzelor. Femeile care sunt deranjate de buzele înguste pot apela la procedura de mărire buze, pentru a oferi feței armonie. Dacă vrei ca buzele tale să pară mai pline și frumos curbate fără machiaj, optează pentru procedura de mărire buze cu acid hialuronic. Terapia prin injectare îți oferă un aspect natural și senzual în cel mai scurt timp.

Procedura de mărire buze cu acid hialuronic – Beneficii

Unul dintre marile plusuri ale creșterii volumului buzelor cu acid hialuronic este că tratamentul este ambulatoriu și nechirurgical. Procesul durează doar 15 până la 30 de minute. Anestezia nu este necesară deoarece se folosește un ac deosebit de fin pentru a injecta ingredientul activ în buze. În plus, majoritatea preparatelor cu acid hialuronic conțin deja un anestezic ușor, astfel încât tratamentul este aproape nedureros. La cererea pacientei se poate aplica cremă anestezică suplimentară.

Un alt avantaj al procedurii de mărire buze cu acid hialuronic este utilizarea materialelor naturale. Deși acidul hialuronic folosit este un produs sintetic, este foarte asemănător cu acidul hialuronic al propriului organism. Este o componentă importantă a țesutului conjunctiv, de exemplu. Drept urmare, tratamentul este foarte bine tolerat. Reacțiile alergice sau alte intoleranțe sunt practic imposibile. Rezultatele procedurii de mărire buze cu acid hialuronic arată extrem de naturale și sunt rapid vizibile. În plus, organismul descompune complet acidul hialuronic, astfel încât să nu existe riscul unor modificări ulterioare ale țesuturilor sau deteriorări pe termen lung. 

web design itexclusiv.ro